Jag var lite sent ute. Ringde dit igår, de sade att om du beställer före 14:00 så hinner de skickas. Jag beställde, idag fick jag strumporna. De är fina och snygga. Bra och detaljerad information på h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpte flera par för att testa Fick dem snabbt och allt var ok Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Ruotsi
Fina strumpor och leverans till postlåda dagen efter beställning. Kan inte bli bättre.

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Så sköna bambustrumpor har jag inte hittat någon annanstans. Funkar utmärkt till vardags som i arbetet och i skoterskorna, transporterar fukt och torkar otroligt bra.

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Brukar aldrig ge recensioner till någon men var tvungen att göra det här.
Fina strumpor, snabb leverans, väldigt fint och gulligt i leveranslådan, billigt var det också. Jätte nöjd kund. Här kommer jag handla mer. Rekommenderar Strumplandet. 10/10 !!

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Had an issue with delivery, but that was the mail. Support was very helpful and supportive and in the end we got what we wanted the next day after placing a new order, the old one being cancelled.

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Fick varan dagen efter. Riktigt bra kvalitet. Rekomenderar strumplandet.
Trevligt bemötande.
Jättefina strumpor av god kvalitet. Mycket prisvärt. Trevlig och tillmötesgående personal

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Strumplandet har riktigt fina grejer och supertrevlig personal när man hämtar på plats.

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Jag får tacka Här fått min leverans av kanonfina sockor . Mycket belåten med leverans o produkt.Stort tack Christer W. Småland

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Superbra service (fick strumporna nästa dag) och bra kvalitet på strumpor. Det är bara en sak jag funderar på; undrar om man kan fästa ihop strumporna på ett alternativt/miljövänligt sätt? Kanske skippa plasten på något sätt? Bara en idé! :) Mvh, Rudina

Välskött och kompetent e-handelsföretag

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Snabb leverans. Fuskar med priser, skulle kosta 149 kr nu bara 87kr, men på sitter ordinarie prislapp 8,99 EUR.

Superbra online-butik
Användarvänlig "butik" med fantastiskt urval. Leveranserna skedde med precision och snabbhet - det kan inte bli bättre. Jag rekommenderar verkligen Strumplandet och dess medarbetare!

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Fantastisk snabb och bra service. Hade beställt 20 par av vad som visade sig vara fel storlek för mig. Fick svar direkt och dagen efter hade de skickat nya i en storlek mindre plus retursedel så jag kunde skicka tillbaka de som var för stora!

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Mycket bra service och snabb leverans - rekommenderas!

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behålla t-shirten (skönt att slippa behöva returnera den). Är mer än nöjd med bemötandet och servicen och kommer definitivt handla där igen!

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Jättebra priser, snabb leverans, fint sortiment och Johan 🌞 strålande service! 💯🧦👍 Hälsningar från Christina Larsson

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Superbra. Bra pris och snabb leverans. Brett sortiment och bra kvalitet.

Vastaus yritykseltä strumplandet.se
Så bra företag, fint bemötande, snabb leverans. Alla stjärnor till er 😍