Arrogantie ten top. Ik stelde n paar normale vragen. Ik zag dat de eigen merk starkeyfilters dezelfde lijken als die van Temu. Nagevraagd of ze dan wel dezelfde kwaliteit hebben. En waarom ik €5... Näytä lisää
Zeer goede service en snelle bezorging. Een docking station voor TV besteld bij Struijk. Werd snel geleverd echter geen adapter en optische kabel erbij geleverd. Hierover een bericht gestuurd en binne... Näytä lisää
We hebben ontvangen wat we besteld hadden. Geen gedoe, alles correct afgehandeld. Wat wil je nog meer?
Betrof een TV Streamer. Via de chat nog even zeker gesteld dat ik het juiste type op het oog had. Kreeg vijwel direct een inhoudelijk antwoord. Bestelling liep gewoon goed zoals te verwachten was.... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bent u op zoek naar hoortoestellen, of heeft u al hoortoestellen en bent u op zoek naar accessoires? Dan bent u bij Struijk Online aan het juiste adres. In onze webshop vindt u ons assortiment hoortoestellen en accessoires. Van hoorhulpmiddelen voor gebruik bij uw televisie tot batterijen voor uw hoortoestel. Door te filteren op uw voorkeuren vindt u snel het gehoorapparaat of accessoire van uw wensen. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Bel of mail ons en één van onze audiciens helpt u graag verder. Na de aankoop van uw hoortoestel helpen wij u ook graag.
Werfpad 8J, 5212 VJ, 's-Hertogenbosch, Hollanti
- 085-4019461
- klantenservice@struijk-online.nl
- struijk-online.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
De bestelde artikelen worden altijd…
De bestelde artikelen worden altijd stevig ingepakt en tijdig geleverd.
Na een informatieverzoek m.b.t. de beschikbaarheid van langere aansluitkabels voor een galvanische deurbel, werd zelfs kosteloos een langere aansluitkabels toegezonden. Klasse.
Batterijen voor mijn gehoorapparaat…
Batterijen voor mijn gehoorapparaat besteld.
Service: snel geleverd, correct verpakt.
Kortom, een aanrader.
Prima service !!
perfecte en correcte levering
Precies zo als vermeld bezorgd
Niks aan te merken
Geweldige service
Correcte en snelle afhandeling
Correcte en snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden!!!
Order is netjes en volgens verwachting…
Order is netjes en volgens verwachting afgehandeld.
Ik had het verkeerde product besteld
Ik had het verkeerde product besteld. Geen enkel probleem. Kon het meteen ruilen in de winkel.
Snel verstuurd!
Perfecte service.
Ik had nogal wat voorraad wat betreft…
Ik had nogal wat voorraad wat betreft batterijen en kon moeiteloos de volgende levering uitstellen, alle lof voor Struijk👍
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.