Stropdassen.NL Arvostelua 836

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks dat het bestelde product niet geleverd werd door een onzorgvuldigheid van Post.nl is deze shop zeer behulpzaam geweest met het vergoeden van de niet geleverde goederen. Zeer snelle respons o... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na telefonisch contact met uitleg zoals die ook hieronder staat heb ik binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. Mét een presentje vanwege het ongemak! Als de systemen je in de steek laten wordt he... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Goede site, makkelijk bestellen, veel keus en de bestelde stropdassen werden binnen een paar dagen keurig bezorgd. Deze waren ook echt mooi om te zien. Een MINPUNT is dat het je niet makkelijk word... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling keurig afgewerkt Alles is goed gegaan, bestelling snel geleverd. De ontvangen stropdas wijkt wel af van de getoonde site, op de site staat de stropdas mooier dan in werkelijkheid, in wer... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Miestenvaateliike
  3. Printtivaatekauppa
  4. Suoja- ja työvaatekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Stropdassen.NL is de nummer 1 in stropdassen. Onze stropdassen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten, direct geleverd uit ons magazijn. Tevens maken wij stropdassen met logo al vanaf 1 stuk. Uniek in Nederland. Onze klantenservice is u graag van dienst van 9.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus u koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen u voor.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Stropdas kwam dag te laat!

1. Stropdas kwam als mosterd na de maaltijd een dag na de bruiloft van mijn zoon.....

2. Naar aanleiding van jullie reactie heb ik toch behoefte om te reageren. Ik snap wat er gezegd wordt, maar ik vind het verwijt bij mij neerleggen wel erg kort door de bocht. Immers staat op jullie site dat de levertijd via de regulier (gratis) verzending 1-2 werkdagen kost. Ik kreeg de stropdassen echter pas 4 dagen later in huis. Dan is het wat goedkoop dat de schuld bij mij gelegd wordt. Jullie moeten mij als klant of beter voorlichten of aangeven dat de bezorgtijd niet in te schatten is. Dan had ik een andere afweging kunnen maken.

Groet, Pieter Albracht

16. heinäkuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu
Stropdassen.NL-logo

Vastaus yritykseltä Stropdassen.NL

Beste heer Albracht,

Dank voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat uw bestelling later dan gehoopt gearriveerd is.

Wij hebben uw bestelling bekeken en zien dat deze geplaatst is op 8 juli 2019 is na sluitingstijd.
De volgende werkdag is uw bestelling verstuurd. Dit is conform onze werkwijze. U heb ervoor gekozen gebruik te maken van onze gratis verzendmethode.

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde levering tegen een kleine meerprijs. U hebt hier helaas niet voor gekozen, waardoor er geen garantie op de leverdatum gegeven kan worden. Ook hebben wij geen melding of vraag van u ontvangen wanneer de stropdassen geleverd zouden worden dan hadden wij nog met een snelle oplossing kunnen komen passend binnen onze mogelijkheden.

Hoe vervelend het ook is voor de bruiloft, u hebt ook zelf een verantwoordelijkheid hierin en niet alleen de webwinkel. U hebt een extra risico genomen door het nalaten van snelle verzending en kosten te besparen . Helaas heeft dat verkeerd uitgepakt en krijgt de webwinkel de schuld maar de primaire verantwoordelijkheid hiervoor ligt toch echt bij u.

Wij kunnen ons dan ook niet vinden in de gegeven beoordeling van 1 ster.

Klantenservice Stropdassen.NL

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin