Strömsholmbeds Arvostelua 50

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,6

Saanut 3/5 tähteä

Beställde en vara för 10 dagar sedan. Efter någon dag kom det en orderbekräftelse på varan som jag beställt. Idag den 13 december skickar jag ett Mail och undrar vad som händer med min order. Tog n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supernöjd! Hade fått fel order när mitt paket kom. Men detta var allt annat än ett problem när man ringde dit och de svarade efter 2 signaler och sedan rätade till felet på ett vis som var till min ab... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Sängyt
  2. Vuodevaatteet
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Huonekalutarvikkeet
  5. Kalustevalmistaja
  6. Sohvat

Yrityksen kirjoittama

Vi är ett svenskt sängvarumärke som älskar sängar, med passion för att sova gott. Våra sängar har tillverkats på ett nästintill kungligt sätt sedan starten 1999, i Hallstahammar, ett stenkast från Strömsholm Slott.

2,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Annullerad beställning

Beställde två hyllor. Fick Mail nån dag senare om att de inte finns i lager och att beställningen annullerats. De går dock fortfarande att beställa från hemsidan.

30. lokakuuta 2024

Beställde ljusmanchetter

Beställde ljusmanchetter, som stod att det fanns i lager. Kom meddelande långt efteråt att det inte fanns! Så tyvärr blev det för sent att söka på annat håll!
Tråkigt när det skulle bli en julklapp!

8. joulukuuta 2023

mån 11 dec. 11:00

Hej Ing-Marie,

Hoppas allt är bra med dig. Tyvärr är Klong - Constella ljusmanschetter i mässing slutsålda, men vi har dem i nickel om det är ett alternativ för dig.

Tack på förhand.

Bästa hälsningar

Dåligt ,

Dåligt ,, varan var beställbar , men varan fanns inte ! Fick heller ingen info om detta, fick svar på mitt efterlysningsmail mail efter 2 dagar å då kom info om att varan inte fanns ,,

7. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Very bad experience with seller.

Very bad experience with seller.. ordered product but which is not available with seller and he hold me for more than 3 weeks and finally they told sorry 🤣 Higley not recommended!!

18. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Har inte fått det jag beställt sedan…

Har inte fått det jag beställt sedan november 2021, pratade med dem om min beställning och då fick jag besked om att produkterna är försenade och kommer skickas så fort dem får in dem men tydligen så blev min order avbruten utan någon som helst information.

9. elokuuta 2022

Jag köpte en Steamery

Jag köpte en Steamery nr 3, som inte verkar fungera och har kontaktat företaget om det. Idag har de varit hjälpsamma och lovat skicka mig en annan. Hoppas den ska fungera bättre.

7. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Inte fått någon vara efter tre veckor

Beställde en mindre vara för tre veckor sedan och har fortfarande inte fått den. Inget meddelande om att den inte finns i lager. Mailade två gånger, fick svar efter fem dagar att min order skickades den dagen. Det var en vecka sedan och de har fortfarande inte lämnat in min beställning till Postnord så den är INTE på väg. Mailade igen för en dag sedan, inget svar ännu.

16. kesäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Hur nöjd som helst med min nya darling

Hur nöjd som helst med min nya darling. Darling the dammsugare. T.o.m. tjejen i postutlämningen ville ha en när vi kollade på finesserna beskrivna på förpackningen 😆😬. Testad här hemma och med två katter så var den perfekt på både matta och golv (yezzzzz)!

23. toukokuuta 2022

Fantastisk personal

Precis som Ann Lindberg skrev så hade även jag beställt en vara som skulle vara en julklapp men som var slut i lagret trots att ordern gick igenom.

Ringde och pratade med deras fantastiska personal och efter överenskommelse beslutade jag att besviket makulera ordern men eftersom Strömsholms beds är så måna om sina kunder så fick jag lite produkter (av mycket större värde än min beställning) hemskickade som förlåt för strulet.

Trots att jag aldrig fick vad jag beställde så rekommenderar jag verkligen företaget och deras otroligt snälla och kompetenta personal.

Tack för grym service och hantering av min order. Jag kommer definitivt handla här igen!

18. maaliskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Strömsholmbeds

Hej Simon. Tack för ditt omdöme. Fler och fler hittar till oss vilket har gjort att vi fått väldigt många beställningar, tyvärr har det medfört lite längre leveranstider i vissa fall.
Vi för din beställning och önskar dig en trevlig helg.

Saanut 5/5 tähteä

Underbar bra service och fantastiskt…

Underbar bra service och fantastiskt bra produkt!

10. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Strömsholmbeds

Hej Ayell tack för att du väljer att handla på stromsholmbeds.se. vi är super glada att höra att du är nöjd med ditt köp. Med vänliga hälsningar StromsholmBeds.se

Väldigt trevligt bemötande

Väldigt trevligt bemötande, snabb leverans, jätte nöjd!

14. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Strömsholmbeds

Tack för att du handlar på Strömsholm beds.

Bästa hälsningar
Strömsholm beds

Beställde en vara för 10 dagar sedan

Tog någon timme så ringer en trevlig man upp och förklarar att de har inte varan. Varan hade tagit slut innan de kom till min order👎🏻.
Jag blev irriterad om att jag inte fått någon återkoppling på detta. Varan skulle vara en julklapp.

13. joulukuuta 2021

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin