Vi fik en fantastisk god betjening af den venlige og charmerende tjener. Vi følte os meget velkomne og sete. Maden var dejlig, pizzaerne friske, sprøde i bunden og frisklavede. Buffeten var rigtig god... Näytä lisää

Smagsløs oplevelse og koldt og kedelig servering. Tjener mere travlt med at flirte med kollega end at tag sig af gæsterne. Ikke et tilfælde der kun var 2 borde med gæster.

Meget meget god mad, stort valg af frisk salad, fantastisk desert, meget venlig og hurtig reagerende personal, hyggeligt sted ind og ud ,, Beliggende i hjertet af Aarhus,, Stromboli passer perfek... Näytä lisää

Dårlig mad. Aubergine salaten smagte gæret, mozzarella osten var blevet dårlig. Fadet med roastbeef var tomt og blev ikke fyldt op i de to timer vi var der. Dårlig betjening. Gårdhavwn så hyggeligt... Näytä lisää

3,4

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

God mad, servicen kunne godt trænge til forbedring

Vi besøgte Restaurant Stromboli i dag.

Vi valgte restauranten ud fra deres store udvalg af forskelligt mad samt muligheden for at vælge a’la carte.

Da vi træder ind i restauranten bliver vi hurtigt betjent og placeret ved vores bor og får hurtigt 2 menukort.
Selve restauranten er meget hyggelig og godt indrettet.

Vi beslutter os hurtigt for at vælge buffeten, og hvad vi godt kunne tænke os at drikke, men der går alligevel lidt tid før vi bliver betjent igen, hvilket måske ikke er helt optimalt når restauranten tilbyder buffet og man bare gerne vil i gang.

Da vi så bliver betjent for vi at vide at vi skal beholde vores bestik når vi skal hente igen, men at vi skal stille vores tallerken og tage en ny, og så kommer de og tager vores brugte tallerkner.

Det meste af maden smagte godt, og der var et fint udvalg. Det eneste jeg vil slå ned på var deres pomfritter fordi de var bløde og lunkne og deres lasagne som smagte af rent tomatsauce.

Selve oplevelsen var nogenlunde da vores tallerkner kun blev hentet 1 gang på 35 min - og når man sidder ved et lille bord, så synes jeg godt man kunne yde en bedre service hvad det angår.

Så i alt 4 stjerner hvad der angår maden og 2 stjerner hvad der angår service. Så alt i alt 3 stjerner.

Jeg kan sagtens anbefale at give restauranten et besøge hvis man har lyst til lidt af hvert.

8. huhtikuuta 2023

Uhøflig service

Fin mad og flot indrettet, men super dårlig service og uhøflig. Tjeneren skal ikke have med kunder at gøre - det er ikke første gang vi oplever dette fra den samme tjener eller manager.
Jeg kan se at flere herinde skriver det samme om ham… han burde udskiftes asap

1. maaliskuuta 2023

Dårlig oplevelse og uprofessionelt service

Vi har bestilt online: bord og fødselsdagflag, ca 4 dage før vores besøg. Har tydelige markeret online, at vi ønsker ikke bord ved wc,( vi fik tidligere det sted og oplevet hurtig, at der er ubehageligt at sidde ved wc når folk ofte smykker døren)
Da vi kom til stedet og har fortalt, at vi har bestilt bord, påpeger tjener med det samme til den dårligste sted dvs: bordet ved siden af wc.. mens der er mange andre tomme steder rundt omkring. Ingen reservation som har ventet på os, ingen fødselsdagflag...
Opstod kæmpe ubehagelig diskussion mellem os og tjener, der har ødelagt vores aften og givet familie kæmpe skuffelse.
Ingen, der administrerer og respekterer reservation i den restaurant. Ærgerligt.
Vi kommer aldrig mere...

17. tammikuuta 2023

Dårlig service

Virkelig dårlig service af ham der styrede det (manageren hvis man kan kalde ham sådan én) 28-01-2023.

Vi kom 10 min før tid og fik at vide prompte og bestemt, at vi først have booket til om 10 min. Så vi skulle ud i kulden med 3 små børn og gå en tur og komme tilbage.

Da vi så kom ind, ventede vi over 20 min. Derefter gik vi op, da vi alle skulle have buffet. Vi fik igen prompte og bestemt at vide, at vi skulle vente til der kom én ned til os. Det gjorde vi så, og kort efter kom der også én tjener der måtte undskylde på vegne af ham der styrede det.

Da vi så gik op for at tage mad fik vi at vide at vi skulle bruge handsker. Fint. Så fik vi at vide at vore 2 børn på 7 og 9 ikke skulle tage selv, da de ikke kan finde ud af det. Det kan jeg så sige at vi aldrig har haft problemer med andre steder med buffet.

Maden var ikke det store, og indretning ret trængt. Oven i var behandlingen fra uerfarne såkaldte manager med til at ødelægge det endnu mere. Vi overhørte også han dårlige tone overfor andre gæster.

Vi gik derfra meget dårlig tilpas.

Vi kommer hvert fald ikke igen.

27. tammikuuta 2023

Dårlig service

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det.
Vi havde i god tid bestilt et bord til lørdag kl 18. Ankommer 10 min før. Vi præsenter os og siger vi har reserveret til 2 . Tjeneren ser letter forvirret ud går til baren og kommer tilbage sammen med en anden og anviser os et bord lige ved døren. ( havde noteret at det måtte det ikke være ). Jeg på påpeger det, han trækker på skulderen og er tydeligvis fuldstændig ligeglad med at vi ikke ønsker det anviste bord. DÅRLIG SERVICE

13. tammikuuta 2023

Fortjener ingen stjerne

Fortjener ingen stjerne. Maden har en ulækker smag samt lugt. Servicen er i bund. Attitude og ligegyldighed. Man bliver holdt øje med og voksen skæld ud. Man føler sig ikke spor velkommen og de virker irriteret på en. Halvdelen af maden er købt færdiglavet. Nej tak herfra og kan klart ikke anbefales! Var ved at brække mig udover det hele. Føj!🤢🤢

15. joulukuuta 2022

Manglende højstol, uprofessionel betjening

Havde booket bord med højstol igennem hjemmesiden. Da vi kommer har restauranten udlånt de 2 højstole de havde, så tjeneren sagde i første omgang at vi ikke kunne få en. Først da jeg sagde at så blev vi nødsaget til at forlade restauranten igen ville tjeneren lige se om han kunne finde en (min søn er knap 1 år, og umulig at sidde og spise med, samtidig med at man skal spise selv). Tjeneren virkede ligeglad med os, og havde en attitude som om vi var til besvær. Vi betalte 28kr pr person for vand, som skulle fyldes op "ad libitum" som han sagde, men flasken blev kun fyldt en enkelt gang, og temperaturen på vandet virkede til at være normal postevand (som vidst nok er ulovligt at tage penge for). Synes måske også det er i overkanten at give 28 for vand til små børn. (Havde 3 med, alle under 5 år).
Min datter sagde endda da tjeneren var forbi os, at flasken var tom.
Der var pizza på buffeten, men da de 2 pizzaer var spist blev det heller ikke genopfyldt.
Så alt i alt en skuffende oplevelse. Det meste af maden i buffeten var ikke engang af italiensk oprindelse.

27. marraskuuta 2022

ØV - Dårlig madoplevelse!

Hurtig levering, men elendig madoplevelse!

Bestilte Cabonara, som var ALT for salt - og uden fløde.
Formåede at spise mig igennem, men uden nydelse!

14. marraskuuta 2022

Meget meget god mad

Beliggende i hjertet af Aarhus,,
Stromboli passer perfekt til familie besøg, at spise sammen med vennerne, en date aften 😊 og bare for at spise noget dejlig mad...
Special anbefales til dem som vil gerne kom til restauranten hent selv mad og spise med det samme... priserne er obsolut ikke højt ..
Anbefales i højeste grad 5++++stjerne..

19. elokuuta 2022

Kommer aldrig igen

Kommer aldrig igen
Har sjældent fået så dårlig mad. Jeg har glædet mig til Italiensk buffet. Jeg kunne ikke finde en eneste ret det bare lignede italiensk mad, og det mad der var, smagte absolut ikke af noget eller smagt rigtig dårligt. Jeg har aldrig gået sulten fra en restaurant før.

22. heinäkuuta 2022

Fantastisk mad og kanon service

Fantastisk mad og ud over det er personalet fantastisk, bestilte en pizza og den var mere end pengene værd ! Plus mens jeg ventede fik jeg serveret hjemmelavet tortillas med persille avioli noget af det bedste jeg har fået nogensinde!!

12. heinäkuuta 2022

Det er det værste jeg nogensinde har smagt

Det er det værste jeg nogensinde har smagt, ingen smag i maden selv baby mad smager bedre, det mad der skulle foreslå at være varmt mad er lige så koldt som mit køleskab her hjemme, når man så vælger og fortælle dem at maden ikk er så perfekt så fik jeg er vide nej der sgu bare noget med min mund, synes Eddermame os de har dårlig Service ingen stjerne fra mig vil helt klart anbefale og spise et andet sted.

19. toukokuuta 2022

Anbefales ikke.

Tak for denne gang. ALDRIG IGEN. Total upassende oplevelse, maden var ikke til at spise. Halvdelen af maden var udtørret og for gammel, og i det man prøver at gavne butikken og give dem ris og ros. Får man en sur medarbejder i ansigtet som siger “DER ER NOGET GALT MED DIN MUND” total uprofessionelt og uacceptabelt.

Hvis du ønsker dårlig mad, samt en hård tur på toilettet bagefter så tager du til stromboli.

Fy for den da!!

19. toukokuuta 2022