Strikeapose Aps Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Virkelig hurtig service! Jeg bestilte to ens kjoler i to forskellige størrelser fordi jeg skulle til bryllup. Varerne kom meget hurtigt og kjolerne var rigtig fin kvalitet. Desværre passede farven mi... Näytä lisää

Jeg var en heldig vinder af en konkurrence, hvor dette skønne sted sendte præmien fra, og sikke en service! En stor hjælpe ift finde rette størrelser på deres styles og de rette valg til pasform - ik... Näytä lisää

Køber en t-shirt til 186,75 kr. på tilbud som desværre er for lille. Bestiller en ny og sender t-shirten retur og påfører det nye ordre nr., da der oplyses at man herved vil spare fragten. Modtager... Näytä lisää

Fantatisk service! Modtog en vare som desværre ikke var som den skulle. Skrev en mail mandag hvor vi hurtigt fandt en løsning! Sendte min vare retur mandag eftermiddag, idag onsdag er min reklam... Näytä lisää

1. Vaateliike

Vores mission er at give Dig den bedst mulige kundeoplevelse. Vi er en online fashion webshop, som forhandler kendte Brands som: MbyM, Global Funk, Co’ Couture, Noella, Neo Noir, Prepair, Enamel, Copenhagen Shoes, Bukela m. fl Vores virksomhed er startet februar 2019 og består indtil videre kun af Os, som er virksomhedens ejere. Vi håber I vil kigge forbi 💕 Mvh. Line og Charlotte

Erinomainen

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk service !

Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke den sidste! Fantastisk service 👌 og lyn hurtig levering 👏 Og mega lækre vare 🤩😍

23. kesäkuuta 2020

God service

Flot hjemmeside - dejligt at det ofte er muligt at se billeder af tøjet på en model da det giver et bedre indtryk af varen. Fin personlig indpakning og hurtig levering.

15. huhtikuuta 2020

KÆMPE ANBEFALING HERFRA.....

KÆMPE ANBEFALING HERFRA......
Denne shop har et lækkert udvalg og en ekstrem hurtig levering, jeg fik min smukke kjole dagen efter jeg havde bestilt den. Udover det var der gjort noget ekstra ud af indpakningen som bringer smil på læben, når man åbner sin pakke. Har man spørgsmål til varerne eller andet er de virkelig hurtige til at svare en, så jeg sender en varm og STOR anbefaling herfra og handler gerne hos dem igen. Jeg vil også anbefale andre at følge Strike a pose på Instagram, som jeg selv gør, for synes det er skønt, at de selv hoppe i tøjet og viser det frem, så man rigtig kan få en fornemmelse af hvordan tøjet ser ud på.

25. tammikuuta 2020

Service og personlighed i top

Rigtig fin shop med eminent kundeservice. Der er lynhurtig levering og alle pakker er pakket med personlig hilsen og sløjfe omkring.
Kan i den grad anbefales.

4. joulukuuta 2019

Fantasisk shop med personlig service

Fantasisk shop med et stort udvalg. Meget hurtigt levering og en service helt i top. Jeg handler der i fremtiden og sætter pris på den enorme vejledning samt personlige service man får som kunde. Har man spørgsmål til en varer får men hurtigt et svar. Stor anbefalig her fra.

14. lokakuuta 2019

Fremragende service

Fremragende service. Hurtig levering. God, hurtig kommunikation, brugbar vejledning til bestemmelse af str. Alt i alt en positiv oplevelse.

8. kesäkuuta 2019

Positiv oplevelse

Dejligt udvalg, fornuftige priser og god kvalitet. Rigtig god kommunikation og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Strike A Pose

5. huhtikuuta 2019