Vorig jaar sandalen gekocht. Dit jaar pas gebruikt en waren na een half uur gebruiken al kapot. waardeloze troep. waarschijnlijk niet voor niets dat de website het nu niet meer doet.
Keurig op de hoogte gehouden wat betreft verzending etc , product zoals beloofd en ik , kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen of mijn voeten door de barefoot schoenen beter aanvoelen, maar ik heb z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De levering was eerst opgehouden, door spanberichten die ook vroegen om betaling van de levering. Van de schrik bekomen, heb ik contact gehad met uw bedrijf, waarna de levering met versnelling zonder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na vier e-mails heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Er is wel €9,95 ingehouden voor retourkosten, terwijl ik de schoenen mocht houden. Helaas zijn ze te klein voor mij. Ik krijg sterk de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Aventera streven we ernaar mensen een gezond en pijnloos leven te bieden door barefoot schoenen te ontwikkelen die de natuurlijke beweging van de voet omarmen. Onze missie is tweeledig: het bevorderen van comfort en gezondheid, gecombineerd met een stijlvolle en milieubewuste benadering, om een bewuste levensstijl te inspireren en te ondersteunen.
De Nieuwe Erven 3, 5431NV , Cuijk, Hollanti
- support@aventera.nl
- strazoro.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ze loopen echt lekker
Ze loopen echt lekker.
Heerlijk warm. Perfect

Vastaus yritykseltä Strazoro
Oplichtingspraktijken: schoenen voldoen niet aan specificaties op de webshop
Zoals al in de andere reviews aangegeven worden goedkope Chinese schoenen geleverd. Op zich geen probleem, je krijgt een contact in de EU die de support doet denk je dan. In mijn geval zijn de schoenen echter niet wat ik besteld heb. Ze zien er hetzelfde uit als op de webshop waar ik "Winter Barefoot Schoenen" kocht. Ze zouden warm én waterdicht zijn en dat laatste zijn ze hoegenaamd niet. Zelfs door nat gras wandelen bezorgt je natte voeten.
Na melding werd er aangeboden 50% van de kosten terug te storten (volgens mij verdienen ze er zelfs dan nog geld aan) maar vermits de schoenen niet voldoen aan de technische specificaties heb ik dit geweigerd want ik wil al mijn geld terug. Ze wezen er fijntjes op dat gebruikte goederen niet kunnen geretourneerd worden. Dit is echter geen gewone retour vermits ik waterdichte schoenen kocht en een schoen kreeg die materialen gebruikt waarbij dit helemaal niet kan.
Door de onwil van Aventera het probleem op te lossen spelen we het maar hard: binnenkort een review op Youtube van de bewuste schoenen waar je duidelijk kan zien dat het niet over een defect gaat maar over een schoen die nooit waterdicht kán zijn.
In het kort: vermijd dit bedrijf en bespaar je een teleurstelling. Als je die schoenen écht wil koop je ze op Temu voor een fractie van de prijs. Het is daar dezelfde rommel maar je portefeuille zal er beter bij varen.

Dropshipper en valse claims
Doorverkoper. De Aventura Vital bijvoorbeeld wordt onder veel namen verkocht. Bijvoorbeeld als "HiGropcorebLorax" €26.07 op Amazon, en als "duiksneaker 231213" €14.07 op DHgate, en op Aliexpress voor €7.29
Edit:
Er is absoluut niks concurrerends aan een goedkope lage kwaliteit schoen die €7,29 en minder kost voor €158,95 door te verkopen. Jullie zijn de derde verkopers. DHgate is de eerste verkoper. Hier kan je deze generieke schoenen goedkoop in bulk inkopen en met een waanzinnig hoge winstmarge doorverkopen.
Niks geen "derde verkopers, regionale prijsstelling of andere marktfactoren die buiten onze controle liggen". Iedereen kan een kvk nummer aanvragen, bulk schoenen inkopen, en doorverkopen voor elke prijs die ze willen.
Deze schoenen zijn waterschoentjes en hebben een veel te smalle teenbox om als "barefoot" schoen beschouwd te worden

Dropshipping maar wel tevreden
Inmiddels drie paar. Laatste paar winter model en echt warm en comfortabel. Helaas zelden schoenen ook bij Ali voor helft van de prijs, dus dat vind ik dan wel jammer.
Levering, maatvoering en comfort verder super goed

Koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets. Het is dropshipping ! Vreselijke kwaliteit. Onbereikbaar.

Bestel hier niet!
Ordinaire dropshipper van goedkope rommel. De levertijd liep op naar een maand, de klantenservice is erbarmelijk. Erge spijt hier besteld te hebben. Trap niet in de goeie reviews, die zijn ongetwijfeld nep.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Oplichters! Slechte kwaliteit, geven geen geld terug
Ik sluit me aan bij de slechte reviews over deze website.
Schoenen van mega slechte kwaliteit en ZE GEVEN GEEN GELD TERUG!!
Na 3 keer nu mailen is het stil van hun kant.
Deze webwinkel zou ik niet aanraden!

Dropshipping, opgepast
Ondanks het voorgekauwde antwoord dat hieronder zal verschijnen, is dit een zuiver dropshipping bedrijf van kwalitatief erbarmelijke Chinese producten.
Ik heb ooit mijn eerste paar barefoot schoenen besteld op Temu, en de naden, zool, materialen ... is allemaal hetzelfde als die van Aventera. Letterlijk elk detail.
Laat je aub niet vangen zoals ik. Ik hoop ook dat er iets gedaan wordt aan al die nepreviews, want ik geloof nooit dat zoveel klanten een geweldige ervaring hebben hiermee.

Tevreden klant
Ben heel tevreden met mijn aankopen bij Aventera barevoet schoenen lopen lekker en heb geen last van pijn heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Een prima product en wat ook belangrijk…
Een prima product en wat ook belangrijk is dat er een snelle communicatie mogelijk is.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Voucher volgende aankoop of 30% geld…
Voucher volgende aankoop of 30% geld retour in plaats van retouradres en volledig aankoopbedrag terug
Aventera biedt een voucher aan voor een volgende aankoop in plaats van het retouradres waar ik om vroeg om de schoenen terug te sturen en mijn geld terug te krijgen. Als ik nogmaals om het retouradres verzoek, stellen ze 30% teruggave van het aankoopbedrag voor als ik de schoenen houd. Ik doe voor de derde keer een verzoek om het retouradres. Hopelijk ontvang ik het nu wel. Ik ga niet meer bij deze firma bestellen.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Het zijn hele fijne schoenen
Het zijn hele fijne schoenen. De verzending duurde wel erg lang en ik kreeg ook niet steeds de laatste update. Ik ga vast heel erg genieten van deze schoenen in de winter.

Vastaus yritykseltä Strazoro
De schoenen zitten erg comfortabel.
De schoenen zitten erg comfortabel.
De levering duurt wel iets langer dan een week maar dat is voor mij geen probleem.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Snelle correctie van verkeerde levering
In eerste instantie werd de verkeerde kleur schoen geleverd. Op mijn e-mail kwam een snelle reactie dat de goede kleur alsnog zou worden opgestuurd. En inderdaad, korte tijd later werd het goede paar geleverd. Vlotte, vriendelijke afhandeling en verkeerde paar mocht ik houden.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Deze firma is een ramp en én schendt de…
Deze firma is een ramp en én schendt de Europese regels.
Op 21/09 besteld, nu 3/10 nog niets in orde/niets ontvangen!
Als je retour vraagt WEIGEREN ze informatie vrij te geven over het retouradres.
Eerst proberen ze op alle mogelijk manieren u van gedachten te doen veranderen (bonnen, gratis dit, gratis dat). Maar de informatie wordt NIET gegeven. Dat mag eigenlijk NIET.
Retourkosten MOETEN gratis zijn indien men géén informatie vrijgeeft hierover voor de koop. Je krijgt pas informatie NADAT je veelvuldige keren het retouradres hebt gevraagd.
Ze zijn onbetrouwbaar, niet reglementair.
WEGLOPEN.
Klacht ingediend bij de ombudsdient. En reviews zijn fake, laat u niet vangen.
Aventera heeft deze review willen verwijderen. Nochtans, het is naar waarheid. Bestelling 8514.

Dit is een dropshipper
Dit is een dropshipper, koop hier niet!
De schoenen zijn van megaslechte kwaliteit en komen uit China, helemaal niks duurzaams aan. Alle positieve reviews zijn sowieso nep.
Ik wilde mijn schoenen terugsturen. Ik kreeg eerst het aanbod om een voucher te krijgen, toen om 30% van
het aankoopbedrag terug te krijgen, toen 50% en uiteindelijk mocht ik ze houden met terugbetaling van het gehele aankoopbedrag onder inhouding van 12,95 'retourkosten'. Die 12,95 maken me niet uit, maar wel het feit dat dit een oplichter is die ook nog eens meehelpt de aarde kapot te maken. Niet mee in zee gaan!!
(En let op, hierop komt een AI gegenereerd bericht met 'jammer dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen). Nou ja, in ieder geval: wees gewaarschuwd :)

Vastaus yritykseltä Strazoro
Blij verrast, helaas te groot
Vandaag ontvangen, 14 dagen na bestelling. Zien er goed uit en zitten lekker. 2 paar voor €78,95. De prijs/kwaliteitverhouding klopt naar mijn idee wel als je 40 euro voor een paar betaald hebt. Ik heb al andere barefoots maar heb deze nu niet buiten kunnen testen, want ondanks dat ik mijn voeten heb opgemeten zijn ze te groot. Ik hoop dat het retourbeleid waar wordt gemaakt en ik de schoenen een maat kleiner ontvang. Update: ik kreeg een voucher voor hetzelfde bedrag, die ik heb besteed aan dezelfde schoenen een maat kleiner. Vandaag kwamen ze binnen en kan ik ze gaan uitproberen. De te grote schoenen hoefden niet retour.

Dropshipper
Dropshipper. De website ziet er goed uit en je denkt mooie schoenen te bestellen. Helaas zijn het goedkope gympen uit China die je veel goedkoper zelf kunt bestellen op de bekende Chinese websites. Schoenen van slechte kwaliteit. De goede reviews zijn zeer ongeloofwaardig. De levertijd was 2,5 week.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Deze bare foot schoenen lopen heerlijk
Prettig contact met de klantenservice

Vastaus yritykseltä Strazoro
Ik heb de barefootshoes voor mijn…
Ik heb de barefootshoes voor mijn moeder besteld en ze is er erg blij mee! Helaas had ik wel de verkeerde maat besteld, maar dit was snel opgelost dankzij de vriendelijke klantenservice. Ik zou hier vaker bestellen!