stratenmaker was top vriendelijke…
stratenmaker was top vriendelijke mensen en mooi werk
Bij Stratenmaker Groningen zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige bestratingen voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Groningen. Of het nu gaat om een strak terras, een oprit met sierbestrating, een tuinpad of complete erfverharding – wij zorgen voor vakwerk tot in de details. Met jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit leveren wij duurzame oplossingen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Wij werken uitsluitend met professionele materialen en combineren ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken. Dankzij ons ervaren team kunnen wij efficiënt en nauwkeurig werken, met oog voor planning en afwerking. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop: wij denken mee, adviseren en zorgen voor een betrouwbare uitvoering van elk project. Op onze website https://stratenmakergroningen.com vindt u meer informatie over onze diensten, eerdere projecten en kunt u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn trots op onze transparante werkwijze, eerlijke prijzen en het vertrouwen dat klanten ons keer op keer geven. Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker in Groningen? Dan bent u bij Stratenmaker Groningen aan het juiste adres. Laat uw buitenruimte vakkundig bestraten en geniet jarenlang van een perfect resultaat.
Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
stratenmaker was top vriendelijke mensen en mooi werk
kort geleden nieuwe bestrating laten leggen, wandelpad bleef steeds toegankelijk ondanks wat drukte
ze manoeuvreerde makkelijk tussen schutting en muur door
De voegen lopen gelijk en dat geeft een strak effect in de tuin.
we stonden versteld hoe netjes en mooi het eindresultaat eruit ziet
Hij kwam zelfs op regen dag gewoon op tijd niks afzeggen
mn buurman hoorde t en zei ja zo hoort t gewoon eerlijk
Oma loopt nu zelfverzekerd want de tegels hebben betere grip
Slim gewerkt met kleine tools, tuin onbeschadigd gebleven
ze hielden rekening met ons en zetten niks voor de oprit neer
zelfs tussen de tegels groeit niks meer, echt blij mee
voor en na foto's ontvangen, scheelt een hoop gedoe met verzekering
ze gingen zo voorzichtig om met de lavendel en rozenstruiken, alles bleef keurig staan terwijl ze de hele zijtuin opnieuw legden
ze kwamen maandag langs voor een intake en een week later was alles geregeld, inclusief de vergunning voor de stoep
een dag voor de planning klaar, en dat met die regen, netjes hoor
wat je ziet is wat je krijgt, duidelijke prijs vooraf en goeie kwaliteit. ben er heel blij mee