På Strandhotellet Blokhus fik vi de bedste rammer om vores sølvbryllup. Alt spillede, maden var fantastisk, omgivelserne perfekte, personalet grundigt - specielt i forhold til at undgå allergener i ma... Näytä lisää
Fantastisk flot, nyt hotel. Bygget med eksklusive materialer. Tro mod strandhotel stilen. Lyse store værelser med balkon og kig til klitterne. Lækker wellness afdeling. Sublim mad, gourmet på højt... Näytä lisää
Vi har haft fornøjelsen af Strandhotellet flere gange, altid en super sød service og betjening 😉 især maden og deres vin meny var fantastisk denne gang 🍽️🍷 Føler os altid meget velkommen og glæ... Näytä lisää
Vi har sommerhus i Blokhus og er kommet flere gange på Strandhotellet - hvorfor det også var naturligt at holde vores bryllup der. Det har vi gjort denne weekend - og alt spillede! Fantastisk process... Näytä lisää
- Majoitus
- ja myös
- Boutique-hotelli
Strandhotellet Blokhus er et stemningsfuldt badehotel beliggende i hjertet af Blokhus – tæt på Vesterhavet, klitterne og den smukke nordjyske natur. Vi tilbyder hyggelige hotelophold med fokus på nærvær, afslapning og gode oplevelser i autentiske omgivelser. Vores hotel er indrettet i klassisk badehotelsstil med lyse rum, rolige farver og en uformel atmosfære, hvor det skal være rart at være gæst. Uanset om du besøger os for en romantisk getaway, en weekend med vennerne eller blot ønsker et pusterum fra hverdagen, gør vi os umage for at skabe en personlig og afslappet oplevelse. Hos Strandhotellet Blokhus lægger vi vægt på god service, kvalitet og den lille ekstra detalje, der gør forskellen. Vores gæster skal føle sig velkomne fra første øjeblik – og have lyst til at vende tilbage. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Sønder I By 2, 9492, Blokhus, Tanska
Alt er perfekt.
Hver gang.
Ren selvforkælelse.

Vastaus yritykseltä Strandhotellet Blokhus
Et hotel, der skal besøges igen!
Alt er perfekt og man føler sig hjemme fra første øjeblik.
Maden, indretningen, værelserne, service, wellness, personale, området - det hele i topklasse! Et hotel, der helt sikkert skal besøges igen og igen.
Fantastisk flot
Sublim mad, gourmet på højt niveau. En Michelin stjerne værdig. Thomas Guldhammer viser høj, høj klasse.
Bestemt et nyt besøg værd.