Strandgadesauto Arvostelua 8

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Helt klart Fyns bedste værksted 😊

Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for den service Martin har ydet.
Var så heldig, at få leveret min bil af SOS, til strandgadesauto.dk, og fik på kort tid, en besked bilen kan hentes, kørte med teletaxa, til værkstedet. Fik hentet bilen.
Det siges det helligdag da den afleveres og hentes. Så taknemlig for den super service.

9. huhtikuuta 2020

SÅDAN!!

Har gennem 20 år brugt Strandgades Auto som værksted, og har også handlet bil der. Gennem hele forløbet har vi mødt
fantastisk service
dygtige mekanikere
aftaler der altid overholdes
og konkurrencedygtige priser.

what´s not to like!

Anbefales på det varmeste!!!

13. joulukuuta 2019

Den eneste dårlige anmeldelse han har…

Den eneste dårlige anmeldelse han har fået er falsk!
Jeg stod ved familie og Martin da de snakkede om bilen.

Kunderne virkede ikke særlig begejstret over motorstøjen, som hun selv skriver. Derfor havde Martin ligesom antaget at den skulle de ikke have, med god grund så derfor er det logisk at sælge den til en anden.

Martin og han ansatte, har virkelig styr på det de laver. Og man skal ikke komme der ind for pengenes skyld, det koster hvad det koster. Og man ved at hver en øre er givet godt ud!!!

12. tammikuuta 2019

Den bedste service!

Den bedste service! Alt hvad der bliver lavet er i orden! Dejligt personale, et lækkert rent værksted, hvor man ikke er i tvivl om at de reparationer der bliver lavet er ok! Jeg er en meget tilfreds kunde, efter både bilkøb og service :-)

11. tammikuuta 2019

Martin virkede i starten som en reel…

Martin virkede i starten som en reel forhandler. Vi havde reserveret en bil og kørte den lange vej til Haarby og blev godt modtaget af Martin. Vi prøvede bilen og aftalte derefter med Martin, at vi gik en lille tur (min mand, søn og jeg) på ca. 10 min. for at tale om vores fælles oplevelse af bilen. Vi vender tilbage med besked om, at vi gerne vil købe bilen. Der har i mellemtiden været en anden kunde, som Martin kendte fra lokalområdet, ude at prøvekøre bilen og uden videre aftale med os, der jo allerede havde givet tilsagn om at købe den - sælger han bilen til familien fra lokalområdet. Vi måbede og spurgte undrende ind og fik det svar, at vi havde nævnt at motoren tikkede og så forsvandt Martin ellers ind på værkstedet uden videre forklaring.

6. tammikuuta 2019

Helt usædvanlig god købsoplevelse.

Helt usædvanlig god købsoplevelse. Meget ærlig og redelig service. Jeg har købt en Peugeot 207CC og gav en Citroën C1 i bytte. Vi fandt en god pris, og Martin har en utrolig indsigt i bilerne og har været meget hjælpsom, så jeg kørte trygt derfra med min nye bil.

9. maaliskuuta 2017

Superhurtig dækskifte

Mit dæk eksploderede på vej til arbejde. Jeg vendte om og kørte tilbage til Strandgades auto, hvor jeg fik et nyt dæk, mens jeg ventede.
Superflot service! - og dagen var reddet.

18. marraskuuta 2016

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili