2,4

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,4

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Var på veninde date

Var på veninde date, vi bestilte den store brunch tallerken hver især. Der var mug på kagerne. Ekstremt ulækkert! Altså der var meget mug på… Og det virkede på en af de unge tjenere, som om at det var irriterende at vi kom og ville have mad i caféen .

23. kesäkuuta 2026

Betalt for mad, som jeg ikke får.

På Café Strædeet i Næstved betaler man for mad man ikke får.

Bookede via deres bookingsystem, da jeg ankommer er min mad ikke klar og manden/chefen påstår at de ikke har modtaget bestillingen på deres iPad, til trods for at jeg står og viser ham den besked-kvittering jeg har modtaget, hvor der står “at restauranten har accepteret min bestilling til kl. x”.

Manden/chefen formoder jeg, beder mig betaler en gang til for min bestilling og forsikrer mig om, at de første penge jeg har betalt kommer retur, da de ikke har accepteret første ordre på iPad’en.

Jeg betaler igen, for venter jo på maden, men nu kan jeg se, at betalinger er gået fra at være “reserveret” til at være “trukket”.

Tyveri af mine penge. Kommer aldrig igen!

23. kesäkuuta 2026

Elendigt bookingsystem

Kedelig oplevelse
Booket tid til et bord samme dag, og får en bekræftelse på mail. Da vi ankommer til restauranten, får vi at vide at alt er booket. Og det på en meget arrogant og afvisende måde, hvilket på ingen måde er i orden.
Sætter aldrig vores ben der igen!

7. maaliskuuta 2026

Trist

Avocado-mad på trist, tyndståret rugbrød. Trist rejesalat på croissant . Cappuccino lidt til den tynde side. Bordene virkede lidt nussede, specielt salt/pebersæt totalt klistret.

7. marraskuuta 2025

Ulækkert sted

Ulækkert sted
Bestil den dyreste bøff
Fik kogte grøntsager, kogt asparges og kogte brokkoli 🤣🤣 der3s undskyldning var at den ene kok koger dem den anden kok steger dem 🤣 ingen nyt mad eller noget , i godt nok usle brugt 400 kr med drikkevarer og spist re bøff med sovs og de få kartofler de har serveret til mine kogte grøntsager.
Vil personligt aldrig anbefale dette sted til nogen

20. kesäkuuta 2025

Bestilte en herreburger

Bestilte en herreburger, med ost og bacon. Først fik jeg den hvor osten ikke var smeltet, jeg bad om at osten blev lagt oven på bøffen, men fik den med osten smeltet ovenpå bacon, hvilket gav en virkelig dårlig konsistens. Alt for lille en burger. Jeg måtte en tur i pølsevognen bagefter

1. kesäkuuta 2024

Cafe strædet i Næstved

Cafe strædet i Næstved, har super lækker mad. Kundeservicen er dog bare helt i bund. Vores tjener har snakket ubehøvlet og IKKE professionelt til os. Vi blev ikke mødt med et smil, vi fik at vide “kan i ikke slukke det lys på jeres bord” sagt på en meget ubehøvlet måde.
Vi er i chok over den måde vi er blevet budt velkommen på, vi følte ikke at vi blev behandlet med respekt. Mega ærgerligt da maden er super god - det en ommer.

11. huhtikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili