Hvad I sender ud i verden, vender tilbage til jer😊 Hvis Storm Fashion laver halskæder med samme kvalitet som deres kundeservice, så er det måske ikke så underligt, at min... Näytä lisää

Returret/service gennem deres online salg er horrible. Vare returneret over to gange - først via privat kurér og senere med PostNord. Aflevering fysisk i butik (samme adresse) ikke muligt. Beta... Näytä lisää

Det tager en krig at få leveret og når man vil returnere siger de det er for sent og er ligeglade med at skoene ikke passer i str. Ikke nok med at pakken ligner noget der er løgn og ikke kommer som fr... Näytä lisää

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Uprofessionelle

Hvad I sender ud i verden, vender tilbage til jer😊

Hvis Storm Fashion laver halskæder med samme kvalitet som deres kundeservice, så er det måske ikke så underligt, at min kæde filtrer sig sammen konstant.

Lad os tage tidslinjen – for den er næsten komisk:

10. juli: Jeg sender en reklamation med billeder og detaljer.

11. juli: Storm Fashion svarer hurtigt (hurra!) og lover at sende sagen videre til producenten. Men allerede her antyder de, at fordi andre kunder ikke har klaget, er det nok mig, den er gal med. Interessant teori: Hvis ingen andre opdager en fejl, findes den ikke.

30. juli: En lille opdatering: Producenten er på ferie. Jeg må vente. Selvfølgelig.

26. august: Over 6 uger efter min første henvendelse – stadig ingen løsning. Jeg må selv skrive for at minde dem om, at jeg faktisk eksisterer.

27-29 august: Reklamationen afvises. Ingen teknisk undersøgelse, ingen dokumentation – bare et “vi har aldrig set det før, så det kan ikke være en fejl”. Sherlock Holmes ville være stolt af den efterforskning.

10. september: Jeg skriver igen, fordi jeg stadig naivt tror på kundeservice. Deres autosvar lover svar inden 48 timer. Jeg venter stadig. Måske er det 48 arbejdsdage?

Paradokserne står i kø

Storm Fashion lover “hurtig behandling” og “seriøs kundeservice”.
Virkeligheden? En sommerferie, en masse tavshed, og en afvisning baseret på andres oplevelser i stedet for en reel undersøgelse.

Det er som at gå til lægen med et brækket ben og få at vide: “Vi har ikke set andre med brækket ben i dag – så dit ben er nok fint.

At afvise en reklamation uden overhovedet at undersøge den er som at save den gren over, man selv sidder på.

26. helmikuuta 2026

Kundeservice ved online returnering

Jeg skulle returnere en vare, der var købt online. Jeg tager ind i butikken, men får desværre at vide, at de ikke kan tage imod returvarer købt online, da det er to forskellige systemer. I stedet skal jeg tage hjem og sende varen retur – til præcis den samme adresse som butikken. Det virker unødvendigt og som spild af både tid og ressourcer. Det burde kunne gøres bedre.

8. maaliskuuta 2025

Minus kundeservice

Har købt en stanley termokop som ikke holder tæt. Har købt en magen til i Imerco som sammenligning, og den fejler intet.

Dette kunne jo have være afhjulpet, hvis firmaet her tog ansvar. Men bruger oceaner af tid på at svare, hvis de altså overhovedet reagerer. Har nedskrevet fejl flere gange og nu påstår de så, at der hvor jeg beskriver problemet, skal den ikke holde tæt. Sikken en gang bavl.

(denne sætning er fjernet, da stormfashion har anmeldt den som æreskrænkende😅)

Faktum er at de har solgt mig et defekt produkt, og at de totalt nægter mig at reklamere over det. De har ikke tilbudt at undersøge det eller ombytte det, men kun bedt om billeder i en uendelighed.

Dette er til trustpilot, der er ved at gennemgå denne anmeldelse, da storm fashion har prøvet at få den slettet. Har beviser for min påstand iform af korrespondance på mail. De har talt udenom problemet hele tiden, og jeg regner med at de ikke vil stå ved reklamationsret. Kop virker ikke og har fået lang besked om at den ikke skal være tæt når den ligger ned, hvilket jeg heller aldrig har påstået den skal. Den har fra første gang været utæt og det er den anden købt i Imerco ikke. Voksen der anvender den, så heller ikke et barn der håndterer

7. lokakuuta 2024

Hej Tina

Først og fremmest har vi besvaret alle din mails inden for to dage trods din tone.

Derudover har vi naturligvis ikke solgt dig et falsk produkt, som du hævder. Stanley har ligeledes understøttet dette og skrevet dig en officiel mail.

Kundeservice i topniveau

Jeg har købt flere par sko hos Storm, både online og fysisk i butikken, og jeg har altid oplevet en kundeservice i topniveau. Jeg er enormt glad for mine køb, og det er ikke sidste gang, jeg bruger penge her 😇

29. elokuuta 2024

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice. Jeg har nu to gange været ude for hvor elendig kundeservice Storm har både online og i butikken. Der var gået en årrække mellem de to oplevelser så havde besluttet mig for at give dem en chance igen. Denne gang nægtede de at tage en parfume retur, fordi jeg ved en fejl først havde sendt dem en helt identisk, jeg havde fået i gave fra en anden butik, hvor der sad et lille klistermærke på som tog et sekund at tage af. Men nu var de 14 dage overskredet, så ville de selvfølgelig hverken tage den efter jeg havde brugt et sekund på at tage klistermærket af ELLER den identiske parfume der var købt derinde.

22. elokuuta 2024

Hej Mads

Vi kan naturligvis ikke tage varer retur, når de ikke er købt hos.

10/10 oplevelse

Købte et par bukser online og modtog dem inden for få dage! Super god oplevelse at handle online hos Storm og venlig kundeservice med hurtig svartid! 10/10 oplevelse som jeg klart vil anbefale andre!

11. kesäkuuta 2024

Giver ikke penge retur.

Dårlig kundeservice. Køber et par sko til 1299,- kroner til min søn, hvor jeg påpeger jeg er i tvivl om størrelse. Her ville god kundeservice være at informere om, at pengene ikke gives retur. Varen var udsolgt få dage efter, så står uden mulighed for at ombytte til korrekt størrelse. En information en forbruger har brug for inden køb i stedet for efter køb, hvor det står på bonnen.

*Jeg har efter denne anmeldelse fået en lang mail fra Storm som skriver; At du sidestiller det at få din vilje med god kundeservice.

Har simpelthen aldrig oplevet lign. At jeg skriver en anmeldelse, af den oplevelse jeg har haft, som er fuldstændig korrekt. Har ikke skrevet en klage eller kontaktet Storm, men bare ville fortælle andre om min oplevelse. Hvorefter jeg så modtaget en mail, hvor der påpeges at jeg skal vise god opførsel - Henførsel til denne anmeldelse er dårlig opførsel.

19. kesäkuuta 2024

Ringe service

En ting er, at deres varer er dyre som bar’ pokker. Det står jo alle frit for, om man vil handle dér eller ej. Men så skulle man tro deres serviceniveau var derefter. Det er det dog bare ikke. Så forvent First Class priser, men Monkey Class service.

8. tammikuuta 2024

Hej SavvyConsumer

Det er desværre svært for os at blive klogere på din oplevelse, da du ikke har beskrevet din oplevelse, og Trustpilot ikke ønsker at hjælpe med at efterkomme disse oplysninger.

Mvh

En af Københavns fineste butikker

En af Københavns fineste butikker, og her snakker vi både lokation, udvalg af tøj samt servicen. Jeg var inde og købe et par briller, og fik hjælp af en ung gut, Anton eller Antonio hed han. Super flink fyr, serviceminded og hjalp med at finde det rette produkt.

Alt i alt en 10/10 oplevelse

13. syyskuuta 2023

Uovertruffen service

Foruden deres eksklusive sortiment er deres kundeservice også bemærkelsesværdig. Da jeg besøgte butikken for at købe et armbånd til min kæreste, stod jeg over for en udfordring: armbåndet var for stort, og det var kun tilgængeligt i én størrelse. Heldigvis mødte jeg Anton, der arbejdede i butikken. Han anbefalede mig at vende tilbage efter et par dage. Da jeg gjorde det, havde Anton allerede kontaktet producenten og sikret mig et armbånd i en custommade størrelse. Den slags fantastisk kundeservice finder man sjældent andre steder.

28. maaliskuuta 2023

Down to earth service

Storm er en high-end fashion butik med mange unikke og flotte mærkevare. Dette afspejles dog på ingen måde i personalets imødekommenhed og attitude, som man ser det i andre lignende butikker. Uanset hvem man er, så er servicen yderst professionel og meget down to earth. Altid en fornøjelse at handle i butikken, hvilket jeg har gjort i over 20 år.

13. heinäkuuta 2023

Anbefalelsesværdig webshop.

Fornuftigt og bredt udvalg af tøj, sko og accessories fra et bredt udvalg af brands, med en lynhurtig håndtering af ordre tog det kun 1 hverdag før jeg havde min pakke i hænderne. Alt i alt en super tilfredsstillende købsoplevelse og kun anbefalelsesværdig.

30. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Storm Copenhagen

Mange tak for at skrive, det glæder os at høre!
Vi håber på at se dig igen.

Super professionelle

Super professionelle. Stor hjælp fra dem med Post Nord forsendelses fejl. Har helt reddet min kærestes fødelsesdagsgave i tide. Vil helt sikke købe hos dem igen.

1. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Storm Copenhagen

Tusinde tak for de pæne ord, det betyder meget!

Perfekt!!

Hurtigt, lækkert og 10/10 service.
Fik leveringen på under 24 timer - det kan virkelig anbefales 👌🏽

3. syyskuuta 2022

Bestilte et par sko som kom to dage…

Bestilte et par sko som kom to dage efter. Dejligt med hurtig levering og fede sko!

9. syyskuuta 2021

Hej Louise
Tak for din anmeldelse, det glæder os at høre.

Imponerende hurtig levering

Jeg bestilte i går mandag den 26. april kl. 16.20 et par Moscot Lemtosh Original 49 Black solbriller til 2.199 kr. plus fragt 80 kr. (ordre #58276). PostNord leverede dem - forsvarligt pakket - på min hjemmeadresse i dag 27. april kl. 9.15. Det vil sige mindre end 17 timer senere. Det er imponerende. Hilsen fra en tilfreds kunde.

27. huhtikuuta 2021

Hej Henrik

Mange tak fordi du handlede hos os og har valgt at efterlade en pæn hilsen her - det glæder os.

Mvh

Ubehagelig oplevelse

Min familie i Julen har købt en gave til mig, som er en halskæde fra hanrej. Jeg havde desværre fået 2 halskæder (i samme model) , og stod i situationen at jeg skulle returnere den ene. Returneringen blev sat i standby på baggrund af Corona, så jeg ventede. I det at man må komme i butikken igen og returnere ens varer møder jeg medarbejderne. De siger at halskæden ikke returneres da retur retten er udeløbet. Den ene medarbejder mener dog jeg kan få et tilgodebevis da jeg står med en helt ny halskæde, som ikke er åbnet endnu. Så kommer der en sur gammel dame og vrisser og siger "NEJ NEJ, DET MÅ HAN IKKE". Det som om medarbejderne ingengang ved hvad man må og hvad man godt må. Plus sagde den gamle dame at de har sendt emails ud, men ingen email har nået til personen som har købt halskæden til mig. Dette er svinsk, ikke handel med denne butik FORFÆRDELIG OPLEVELSE, handler aldrig i denne butik igen.

13. huhtikuuta 2021