At der er mange aktiviteter, som gør det til en sjov og spændende dag for børnefamilier og barnlige sjæle . Altid venlige , imødekommende og løsningsorienteret, for at gøre det til nogen sjove dage... Näytä lisää
Stor ros til Malene, som ydede en super service, da Bornholms Hospitals børneafdeling blev brændt af af et andet firma. Selv om de normal ikke sender varerne til Bornholm, så pakkede hun kasser med op... Näytä lisää
Så fin service. Både med mail og telefonisk kontakt. Booket allerede 1år frem. Efter at have prøvet at booke slush ice maskine fra et tidligere arrangement. Tak
Vi afholdte vores sommerfest på Odds & Ends. Det var et virkelig godt arrangement. Underholdningen, maden, baren og stemningen var helt i top. Personalet var også super søde og havde styr på alt. Vi... Näytä lisää
- Tapahtumajärjestäjä
- Pomppulinna
- Yritysviihdepalvelu
- Laserpelikeskus
- Ulkoilma-aktiviteettien järjestäjä
- Juhlatarvikevuokraamo
Book sjove events og aktiviteter i hele landet, eller få hjælp til planlægning af store som små events, for både erhverv og private. Se mere på Storekugler.dk. Vi har alt du skal bruge til det fedeste polterabend, sjoveste fødselsdagsfest eller et brag af en firmafest. Lej sjove aktiviteter så som Bumper Balls, Hoppeborge, Slush Ice maskiner, Popcornmaskine, Softicemaskine, Human Footeball, Stødbånd, Promillebriller og +40 andre sjove aktiviteter.
Metalgangen 9A, 2690, Karlslunde, Tanska
- +45 26 71 10 09
- info@storekugler.dk
- storekugler.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Oppustelige heste var et hit til Helt til hest i Engahveparken!
Børnene der deltog i Helt til Hest i Enghaveparken nød at ride på de oppustelige heste. Rigtig god kommunikation med firmaet.
Vi havde booket legeland i 2 dage med…
Vi havde booket legeland i 2 dage med hoppeborge og en masse andet godt. Alt kørte upåklageligt med opsætning og undervejs. Firmaet hjalp tilmed da der opstod interne problemer med at bemande legelandet og sørgede for hjælp med bemanding. Så vores varmeste anbefalinger!
Whats not to like
Let og enkel reservation. Levering og afhentning til tiden og efter aftale. Kvalitetsudstyr (shuffleboard).
Whats not to like?
alt var godt
Virkelig god service
Virkelig god service. Virkede upåklageligt og jeg glæder mig til jeg skal booke noget til næste event!
God service
Fantastisk service!
Fin dialog og imødekommenhed.
Super service:)
Vi lejede bumperballs til et…
Vi lejede bumperballs til et skoleevent. Alt har været i orden. Bestilling, service, levering, udstyr og afhentning. Supersjovt. Kan varmt anbefales :-)
Super professionelt
Super professionelt, meget venlige og opfølgende personale. Vi kommer til at bruge dem igen til Gundsømagle Byfest.
Fantastisk oplevelse
Skønne mennesker det snildt kunne arbejde på det samme tempo, som selskabet. Det var sådan et stort hit, vi kommer tilbage!
Vi lejede en hoppeborg til min søns…
Vi lejede en hoppeborg til min søns fødselsdag, rigtig god oplevelse med Hopli/storekugler, meget god til at kommunikere og leveret perfekt til tiden, vil bruge igen!
Super oplevelse
Alt virkede perfekt også levering +…
Alt virkede perfekt også levering + afhentning.
super oplevlse
fulgte op på ordren - kom til tiden med godt humør og afhentede også ifølge til aftalen - super
Shuffelboards
Jeg havde lejet 3 shuffelboards til min fest. De kom som aftalt og jeg fik hjælp til at bære dem ind. Det samme da de skulle hentes. God kommunikation undervejs!
Deres Service niveau er i top klasse
Stor faglig kvalitet og stort service niveau af både kontoret og levering af de lejede produkter
Små fejl løses hurtigt