Ben serieus opgelicht, 2 armbanden gekocht. 1 lapis lazuli is geen lapis lazuli is een veel goedkopere edelsteen en 1 armband gekocht voor blauw tijgeroog , dat waren geverfde edelstenen. Heb mijn ar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vorige week mijn drie armbandjes binnen gekregen, kan niet anders zeggen dat ik er superblij mee ben!! Maar er is toch echt 1 minpuntje aan de armbandjes, het blokje waar jullie logo opstaat de hoek... Näytä lisää
Wat een klantvriendelijk bedrijf! Supergoede service! Reageren altijd netjes op mails en denken mee! Al meerdere armbanden bij Stoney Bracelets besteld. Voor mij geen andere meer! Armbanden zijn ook... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
[Update september 2024] Let op: dit Trustpilot-profiel wordt door ons niet actief gebruikt. Wij verzamelen en beheren onze reviews via Judge.me, waar meer dan 2.000 geverifieerde klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 4,8/5 sterren. De reviews op dit profiel zijn uitsluitend organisch geplaatst en geven daardoor geen representatief beeld van onze klanttevredenheid. Bekijk onze actuele en geverifieerde reviews op: 👉 https://stoneybracelets.nl/pages/reviews
Dorpsstraat 29, 5241EA, Rosmalen, Hollanti
- info@stoneybracelets.nl
- stoneybracelets.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super mooie band
Super mooie band, ik hoop enkel dat de elastiek niet snel kapot gaat
Prachtige armbanden
Mooi product, correcte en uitgebreide informatie betreffende order-afhandeling en uitstekende snelle levering. Een geweldig bedrijf !
Zeer goed verpakt zoals omschreven
Zeer goed verpakt zoals omschreven, mooie en goede kwaliteit
Men bestelling nog steeds niet…
Men bestelling nog steeds niet ontvangen. Ondertussen al een mail gestuurd maar nog geen reactie gekregen maar wel een tevredenheids onderzoek 🤔 beetje een rare communicatie vind ik..
Dank je om erachteraan te gaan. Vandaag 7 augustus heb ik mijn bestelling ontvangen.

Vastaus yritykseltä Stoney Bracelets
Bestelling gedaan ,maar na 5 dagen nog…
Bestelling gedaan ,maar na 5 dagen nog niets ontvangen maar wel een mail sturen met de vraag hoe de Bestelling bevalt.

Geeft af
Blauwe Armband gekocht voor mn vriend. Levering was snel, verpakking was mooi.
Echter, geeft de armband af. Ook al had hij hem pas net 2 dagen.

Gewoon in 1 woord… goed!
Mooi betaalbare armbanden voor een…
Mooi betaalbare armbanden voor een redelijke prijs,ik ben er superblij mee
Mooie armbanden van goeie kwaliteit
Mooie armbanden van goeie kwaliteit. Gelijk meerdere sets gekocht. Erg blij mee
Snel geleverd en keurig verpakt.
Snelle levering en goede kwaliteit
Mooie armbandjes ook in grote maten
Besser geht es nicht 👍
Ich war schon sehr von der toll gemachten Webseite angetan, die Vielfältigkeit und Harmonie der einzelnen Modelle ist sehr beeindruckend. Von der Bestellung bis zur Lieferung wird man sehr gut informiert bzw. bekleidet. Ich kann Stoney Bracelets nur loben, das Armband Hera ist ein tolles und sehr wertiges Produkt sowie absoluter Hingucker. Gerne wieder, danke 🙂
Topkwaliteit
Goede service, mooie armbanden, waarschijnlijk ga ik nog een keer iets kopen op deze site.
Op maat
DeEr werd snel gereageerd op de mail.
Armband is op maat gemaakt en snel geleverd.Mijn kleinzoon was er blij mee.
Gr YvonKle
Armbanden waren te groot omruiling ging…
Armbanden waren te groot omruiling ging snel en soepel. Top!