Stoney Bracelets Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ben serieus opgelicht, 2 armbanden gekocht. 1 lapis lazuli is geen lapis lazuli is een veel goedkopere edelsteen en 1 armband gekocht voor blauw tijgeroog , dat waren geverfde edelstenen. Heb mijn ar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Vorige week mijn drie armbandjes binnen gekregen, kan niet anders zeggen dat ik er superblij mee ben!! Maar er is toch echt 1 minpuntje aan de armbandjes, het blokje waar jullie logo opstaat de hoek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een klantvriendelijk bedrijf! Supergoede service! Reageren altijd netjes op mails en denken mee! Al meerdere armbanden bij Stoney Bracelets besteld. Voor mij geen andere meer! Armbanden zijn ook... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

[Update september 2024] Let op: dit Trustpilot-profiel wordt door ons niet actief gebruikt. Wij verzamelen en beheren onze reviews via Judge.me, waar meer dan 2.000 geverifieerde klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 4,8/5 sterren. De reviews op dit profiel zijn uitsluitend organisch geplaatst en geven daardoor geen representatief beeld van onze klanttevredenheid. Bekijk onze actuele en geverifieerde reviews op: 👉 https://stoneybracelets.nl/pages/reviews

Hyvä

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Men bestelling nog steeds niet…

Men bestelling nog steeds niet ontvangen. Ondertussen al een mail gestuurd maar nog geen reactie gekregen maar wel een tevredenheids onderzoek 🤔 beetje een rare communicatie vind ik..

Dank je om erachteraan te gaan. Vandaag 7 augustus heb ik mijn bestelling ontvangen.

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stoney Bracelets

Hi Glenn, Bedankt voor je bestelling en je bericht. Het spijt me zeer dat de bestelling nog niet geleverd is. Ik heb gekeken naar de tracking en ik zie inderdaad dat er vertraging is ontstaan bij DHL. Ik laat hen meteen een case opstarten om te vragen wat er aan de hand is met deze bestelling. En ik hoop dat het zo snel mogelijk geleverd gaat worden. Nogmaals excuus, momenteel ben ik op vakantie dus ik doe mijn best om de mail in de gaten te houden. Maar dat lutk niet op dagbasis. - Robbin

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling gedaan ,maar na 5 dagen nog…

Bestelling gedaan ,maar na 5 dagen nog niets ontvangen maar wel een mail sturen met de vraag hoe de Bestelling bevalt.

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stoney Bracelets

Hi Roel, Bedankt voor je bestelling en je bericht. Het spijt me zeer dat de bestelling nog niet geleverd is. Ik heb gekeken naar de tracking en ik zie inderdaad dat er vertraging is ontstaan bij DHL. Ik laat hen meteen een case opstarten om te vragen wat er aan de hand is met deze bestelling. En ik hoop dat het zo snel mogelijk geleverd gaat worden. Nogmaals excuus, in het vervolg kun je ons ook zelf even benaderen ipv via een review (: We houden de mail strak in de gaten. - Robbin

Saanut 2/5 tähteä

Geeft af

Blauwe Armband gekocht voor mn vriend. Levering was snel, verpakking was mooi.
Echter, geeft de armband af. Ook al had hij hem pas net 2 dagen.

23. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stoney Bracelets

Hi Tess, bedankt voor je bestelling en je review. Zou je mij een foto willen sturen via de email? Het is natuursteen dus het kan in principe niet afgeven... Maar zeg nooit nooit. Groet Robbin

Besser geht es nicht 👍

Ich war schon sehr von der toll gemachten Webseite angetan, die Vielfältigkeit und Harmonie der einzelnen Modelle ist sehr beeindruckend. Von der Bestellung bis zur Lieferung wird man sehr gut informiert bzw. bekleidet. Ich kann Stoney Bracelets nur loben, das Armband Hera ist ein tolles und sehr wertiges Produkt sowie absoluter Hingucker. Gerne wieder, danke 🙂

22. heinäkuuta 2024

Op maat

DeEr werd snel gereageerd op de mail.
Armband is op maat gemaakt en snel geleverd.Mijn kleinzoon was er blij mee.
Gr YvonKle

24. heinäkuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin