Fantastisk
Har modtaget en rigtig god stol lavet efter mine behov. Alt i alt tilfreds med service og behandling. 1000000 stjerner herfra!!!!!! Den helt rigtige skolebus.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Total useriøs. Vil sælge et produkt til kr. 30.000 uden at have en vare som kan ses. Og var nærmest truende over at pengene ikke blev overført med det samme selv om de ikke havde en stol med som kunne fremvises.
Kunne man give 0 stjerner, var det Stolebussen og MOOD Copenhagen, skulle have, for det vi har været igennem med dem, gør at vi kun kan sige, kontakt ikke: Stolebussen/MOOD Copenhagen, og luk dem slet ikke ind i dit hjem.
På deres ”hjemmeside” står der en masse fine ting. Der står blandt andet: Professionel rådgivning, i eget hjem, valg af type stol og tilpasning af stol, kundeservice og finansiering af køb. Det har vi været vidne til og udsat for, har at de ikke levet op til/overholdt.
Efter bestilling af 2 stole inkl. 2 skamler (i stof) samt en madras, en betaling, der skulle ske med det samme, begynder problemerne, lige så stille og rolig at opstå.
Aftaler bliver ikke holdt, selv om der blev rykket. Ingen kundepleje. Det går helt galt, da den endelige levering, at af de bestilte varer kommer.
Den ene lænestol var i læder (ikke i stof) og der mangler 2 skamler (også i stof). Den pågældende medarbejder, der var kommet med varerne, undskyldte fejlen og lovede at få fejlen, rettet så hurtigt som muligt.
Nu begyndte problemerne for alvor, indgået aftaler, blev lavet om, besked givet via en SMS, ofte sent om natten. Svarede vi på Sms’en, var der tavshed, det samme skete også med mails. Det stod på længe og skete flere gange.
Denne behandling, ville vi som kunder, ikke finde os i. Derfor tog vi ud på Stolebussen og MOOD Copenhagens, adresse for at aflevere en klage.
Den adresse, der er oplyst på deres hjemmeside, viste sig, at de ikke findes på. Personalet, vi talte med, på den pågældende adresse, kendte dem ikke eller havde ikke hørt om dem (Stolebussen og MOOD Copenhagen). Deres navnene var heller ikke at se på oversigtstavlen i husets lobby.
Ejeren af Stolebussen og MOOD Copenhagen, blev kontaktet og informeret om dette.
Efter denne kontakt, gik det hurtig. Stolen i stof blev leveret dog uden fodskamlerne. Der blev lovet, de ville blive leveret hurtigst muligt. Det blev de ikke.
Derfor tog vi beslutning, at hængepartiet med de 2 fodskamler, var annulleret og sagen for vores side lukket. Dette meddelt via SMS som åbenbart deres måde at kommunikere på.
Ud fra vores oplevelser, kan vi kun på det kraftigste sige: Gå langt uden om Stolebussen og MOOD Copenhagen
Efter bestilling og betaling - FORUD, var de meget svære at få fat på.
Leveringstiden alt for lang.
Da stolen endelig kom var den forkert lavet- eller var det slet ikke den der blev taget mål til??
“Send lige nogen billeder”som det ville løse problemet. . Det er at snyde ældre mennesker som har det svært.
JEG SKAL BESVARE HERES HENVENDELSE.
Jeg har ingen ændringer til min beskrivelse!!
Stolebussen har flere gange henvendt sig - via min mand - og bedt m at få fjernet anmeldelsen