Moest altijd stukje van de stofzuigerzak knippen waarbij zuigkracht niet optimaal was. Nergens de maat, totdat ik deze website ontdekte. Snelle levering en keurig verzorgd.
Ik had hier laatst voor mijn moeder stofzuigerzakken voor een oude Miele stofzuiger besteld die ik niet 1,2,3 ergens kon vinden. Omdat ik het typenummer intoetste op Google, kreeg ik deze site te zien... Näytä lisää
Vol lof! Per abuis verkeerde stofzuigerzakken besteld. Mail naar klantenservice werd meteen beantwoord en aankoopbedrag was dezelfde dag teruggestort op mijn rekening. Opnieuw juiste zakken besteld, d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb een borstel van Miele besteld, de bezorging was snel, hoewel op de borstel de naam Miele erop staat lijkt de borstel lijkt niet een origineel van Miele te zijn. Ergste is dat de borstel niet me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland. Gratis bezorgd en Gratis retour
Hollanti
- stofzuigerzak.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Geen gratis retour zoals er mee wordt geadverteerd
Vandaag een parketborstel binnen gekregen, meteen teruggestuurd ( nog geen 2 uur na ontvangst) en moest €7,95 betalen. Er staat duidelijk gratis retour. Je moet een barcode hebben en die heb ik niet gekregen.
Toch jammer.
Super netjes opgelost, daarvoor mijn dank, mijn fout, wist niet dat je moest aanmelden voor de retour zending en dan een barcode zou ontvangen, daarvoor mijn welgemeende excuus!!!

Vastaus yritykseltä Stofzuigerzak
Zeer goede service..Mijn bestelling was…
Zeer goede service..Mijn bestelling was niet door post bezorgt en meteen nieuwe zakken gehad .Terwijl ik ze nog niet betaalt had .. Kan deze winkel zeker aan raden ..

Vastaus yritykseltä Stofzuigerzak
Uitstekende service en zeer goede en…
Uitstekende service en zeer goede en vlotte communicatie. Komen hun afspraken na.
Dit bedrijf is zeker de 5 sterren waard.
TOP

Super reliable company
Super reliable company. I received the bags at home within 24 hours! You pay only after you received the goods. The bags are very good quality and have good price. I am very satisfied with this company 👍
de 1e bestelling werd door PostNL om…
de 1e bestelling werd door PostNL om onverklaarbare reden retour gestuurd. Dus nooit aangekomen. Daaropvolgend gecommuniceerd met stofzuigerzak.nl hetgeen op een bijzondere prettige wijze verliep. Op iedere mail krijg je direct een prettig antwoord.

Vastaus yritykseltä Stofzuigerzak
Voor het eerst besteld, fijne ervaring!
Voor het eerst hier stofzuigerzakken besteld. Omdat ik een vrije kleine brievenbus heb, vroeg ik of de briefpost omgezet kon worden naar pakketpost. Ik kreeg vlot reactie en de kosten voor het pakket werd door Stofzuigerzak voor rekening genomen. Snel en heel netjes geholpen, top!

Geweldige service en klantvriendelijk
Geweldige service, goed product. In eerste instantie had ik de verkeerde maat besteld en direct werd mij de juiste maat toegestuurd. Juiste product binnen nog voordat dat foute retour was. Bedrijf reageert ook heel erg snel en klantvriendelijk op mailtjes. Top

Vastaus yritykseltä Stofzuigerzak
September 2022 was de pistoolgreep van…
September 2022 was de pistoolgreep van mijn stofzuiger kapot. Een nieuwe besteld bij Stofzuigerzak en die paste perfect. Het luchtschuifje zat vrij los en viel er soms af. Ik dacht dat het zo hoorde, het was immers een imitatie pistoolgreep. Gisteren was het schuifje spoorloos verdwenen en vroeg ik Stofzuigerzak of ik die los kon bestellen. Dat kon helaas niet maar men zei me dat het vanaf het begin al niet voor had mogen komen. Vandaag een nieuwe pistoolgreep ontvangen! Complimenten voor deze service!
Geen verzendkosten en achteraf betalen.
Makkelijk besteld. Geen verzendkosten. Achteraf betalen via link in de mail. Zaterdag besteld woensdag geleverd (voor mij prima). Na betaling meteen mail voor korting op de volgende bestelling.

Vastaus yritykseltä Stofzuigerzak
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.