Stkjaer Arvostelua 176

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Efter en del søgen efter bordplader, fandt jeg frem til Stenkjær. Vi har oplevet en fantastisk service fra start til slut og står nu med den smukkeste Taj Mahal kvartsit bordplade. Vi har f... Näytä lisää

Vi fik anbefalet Stenkræ, da vi skulle have en ny bordplade – og det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra start til slut oplevet vi rigtig god service. De er meget kyndige i deres vejledning, profes... Näytä lisää

1. Työtasot
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Keittiökalusteet
  4. Keittiösuunnittelija
  5. Keittiötarvikkeet
  6. Luonnonkivitoimittaja

Tietoja yrityksestä Stkjaer

Bredt udvalg af stenbordplader

Vores sortiment omfatter moderne og tidløse materialer, der er æstetiske, holdbare og modstandsdygtige over for ridser og varme, perfekte til køkken og badeværelse.

Tilpasning og montering

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge materiale og vores erfarne team sikrer korrekt installation, så din valgte bordplade imponerer.

Konkurrencedygtige priser

Vi stræber efter konkurrencedygtige priser og enestående kvalitet. Kontakt os for at finde den ideelle bordplade til dit hjem.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super oplevelse

Efter en del søgen efter bordplader, fandt jeg frem til Stenkjær.

Vi har fået ærlig og professionel vejledning og selve leveringen og monteringen var en oplevelse i sig selv.

Patrick og hans kollega ydede en fantastisk service og var ikke bange for at yde lidt extra i form af fuger og finish, som måske ret beset ikke hang direkte sammen med bordpladen.

Vi er meget tilfredse.

28. maaliskuuta 2026

Vi fik anbefalet Stenkræ

Fra start til slut oplevet vi rigtig god service. De er meget kyndige i deres vejledning, professionelle og altid hjælpsomme, når der var spørgsmål eller brug for sparring om valg af materiale og løsning.

Selve monteringen af bordpladen forløb også helt uden problemer. Arbejdet blev udført flot og professionelt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og en betjening, som vi varmt kan anbefale.

12. tammikuuta 2026

Virkeligt god service

Vi fik opmålt, leveret og monteret stenbordplade i vores køkken af Stenkjær. Processen gik glat fra start til slut - fra valg af konkret plade ud fra billeder, til opmåling og levering af pladen. Vi er super tilfredse med resultatet og den virkeligt gode service fra alle hos Stenkjær - fra medarbejderne i salg til opmåling og montering. De varmeste anbefalinger herfra.

19. helmikuuta 2026

Beautiful Kitchen Tops & Very Good Customer Service

We ordered our new kitchen top and kitchen Island top from Stenkjær, it has turned out to be very good!!!
The staff was qualified and did explain us critical things in the installation, maintenance and todos and not to do things! that helps a lot.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Thank you very much for the words. Its so meaningfull for us. Thanks!

Best regards

Super service og flinke montører

Super service og flinke montører

17. joulukuuta 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. :)

De bedste hilsner
Team Stenkjær

Professionel og arbejdssommelig

Professionel og arbejdssommelig.
Sjældent har jeg oplevet så professionelt et team. De har leveret en flot Dekton-bordplade på mål og monteret den til UG.

De fagfolk som har været på opgaven er en oplevelse i sig selv. Super søde, snaksaglige og de giver hurtigt følelsen af, at de har været i huset før. For min skyld måtte de gerne blive hængende og få et glas vin ;)

De arbejder hårdt og de giver ikke op hvis de render på en udfordring. Min opfattelse, da de var i vores hus for at montere pladen, var, at de afleverede et stykke arbejde som de ville udføre i deres eget hjem.

Vi kan meget varmt anbefale Stenkjær.

1. helmikuuta 2026

Hej Mike,

Virkelig tak for din anmeldelse - den varmer og viser præcis det vi sætter i fokus - tid til vores kunder :)
Så tusind tusind tak for dette!

gode drenge,

gode drenge,, levere til tiden med et smil.

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak! :) Vi gør vores bedste hver eneste dag!

Fantastisk service

Lige fra første færd har vi været så tilfredse.
Første korrespondance med Signe, kyndig og venlig rådgivning, til ung mand der måler op, en fantastisk kundevenlig og imødekommende ung mand. Til sidst montering af smuk bordplade. Alt til UG. Ikke mindst resultatet som vi nu glæder os over hver dag.
Vi har fået den absolut bedste service og den mest smukke bordplade. I er helt igennem en kanon virksomhed at arbejde sammen med i en større renovering.
Kathe og Henrik

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak for ordene igen Kathe.
Det betyder alverden for os - og vi er meget taknemmelig for at I har haft lyst til at dele disse ord med os. Tak :)

Virkelig flot resultat

Jeg giver Stenkjær mine bedste anbefalinger!!

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak! Det betyder alverden for os!

De varmeste anbefalinger af Stenkjær

De varmeste anbefalinger af Stenkjær herfra. Fra vores første besøg i deres showroom i Horsens, løbende korrespondance med Signe som svarede på alle vores spørgsmål, til opmåling og ikke mindst levering og montering af bordpladerne, der spillede processen fuldstændig.
Vi følte os godt taget hånd om hele vejen igennem.

Skal vi bygge hus igen, så vil vi til enhver tid vælge at købe vores bordplader hos Stenkjær!

24. marraskuuta 2025

Hej Bente,

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive et par ord om din oplevelse med os.

TAK!

Team Stenkjær / Signe

Vi giver vores varmeste anbefalinger

Vi giver vores varmeste anbefalinger. Ved Stenkjær’s hjælp , fandt vi en quartzite stenplade til vores køkken. Udskæringen udnytter til fulde pladens potentiale og efter omhyggelig montering og efterbehandling, fremstår den smukkere end vi havde drømt om.
Professionelle, omhyggelige og konkurrencedygtige :)

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak for din anmeldelse :) Det betyder så meget for os at I deler jeres oplevelse. Hver evig eneste dag gør vi vores bedste for at kunne yde den bedste service før, under og efter :)
TAK!

Mvh Signe / Stenkjær ApS

De får 5 stjerner for deres…

De får 5 stjerner for deres kundeservice. Vi kom langvejs fra, og de åbnede gerne deres dekton lager for at vise os de forskellige farver. De kom med mange gode råd

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse og ønsker at dele jeres oplevelse her. Tak!

Mega god service!

Virkelig god oplevelse at handle hos dem!
Mega god service! De holdt, hvad de lovede hele vejen igennem…

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt glade for at I har haft en god oplevelse med os.
Vi gør os umage for jer hver eneste dag, så det betyder virkelig meget for os. Tak :)

God oplevelse

Jeg havde fået et tilbud via HTH på dekton bordplade. som lød på 71.000 kr. (billeshou) og tænkte at det kan da vel gøres billegere. Jeg undersøgte hos nerostein, falke granit, bordpladefabrikken, onlinebordplader.dk og det billigste var Stenkjær. Sparede 15.000 kr. Forløbet var lige som det skulle være: opmåling, tilbud, montering osv. Helt klart en anbefaling herfra

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak for det fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, tak!

Mvh Signe / Stenkjær ApS

Lækker bordplade og god købsoplevelse

Stenkjær har opmålt, leveret og monteret en Dekton bordplade til vores nye køkken, og hele forløbet har været rigtig godt.
Prisen var markant mindre end køkkenfirmaet skulle have (for samme produkt). Deres pris var sammenlignelig med øvrige konkurrenter derudover, men da vi fik Stenkjær anbefalet valgte vi at gå med dem.
Kommunikationen har været perfekt både før og under montagen (vi skulle lige drøfte nogle detaljer mens pladen blev monteret) og derudover har montagefolkene udført et rigtig flot fugearbejde.
Vi er så glade for vores lækre bordplade, der virkelig højner hele kvalitetsfølelsen i vores nye køkken.
Tak og stor anbefaling herfra.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak fordi du vil dele din oplevelse med os, både før under og efter. Vi er glade for din anbefaling og at i er glade og tilfredse med det hele. TAK!

Yderst professionelt

Hele forløbet hos Stenkjær har været SÅ fint og med et meget meget smukt resultat. Super søde og servicemindede. De varmeste anbefalinger herfra.

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at du har været glad og tilfreds hele vejen igennem. TAK!

Mvh Signe / Stenkjær ApS

Da vi skulle beslutte hvilken bordplade…

Da vi skulle beslutte hvilken bordplade vi skulle vælge sendte de et foto af bordpladen de havde valgt ud i Spanien. Det billede var sku ikke særligt godt farverne var udflydende billedet utydeligt, så det var svært på det grundlag og vælge og sige ok til at bruge 30.000, men vi valgte og stole på de billeder vi kunne se på jeres hjemmeside.
Vi er glade for vores bordplade, men det er måske der I kunne forbedre jer lidt, mere troværdige billeder. Ellers har leverancen, opsætning og betaling fungeret fint. mvh Søren og Gitte

24. lokakuuta 2025

Hej Søren og Gitte,

Tak for din anmeldelse og for jeres feedback. Vi gør alt for at kunne forbedre oplevelsen for vores kunder, så tak for det.

Jeg er glad for det hele blev som det skulle og I er glade for det færdige resultat.
Tak :)

Mvh Signe / Stenkjær ApS

Hurtig og venlig service ved bestilling…

Hurtig og venlig service ved bestilling
Bordplade i flot kvalitet
Super service ved levering

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stkjaer

Tusind tak for din anmeldelse :)
Det betyder meget for os, at oplevelsen har været god hele vejen igennem.