Prachtige solarlampjes. Bij aankomst miste het lieveheersbeestje het lampje. De klantenservice heeft dit goed,netjes opgelost. De communicatie mag wel iets sneller. 27 januari de klacht gemeld en 1... Näytä lisää
Goede communicatie maar in eerste instantie een beetje teleurgesteld qua levering, hetgeen nog een week langer zou gaan duren. En twee dagen later een mail dat ons bestelde product onderweg was. Heel... Näytä lisää
Ik heb 10 augustus iets besteld en nog steeds niet binnen. Als ik de klantenservice mail dan krijg ik alleen geautomatiseerde berichten dat ze er achteraan gaan, maar ik ben bang dat ik niks meer ga o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Stijlvol in Huis. De mok heeft een prachtige diepe indigo kleur en een matte afwerking die heel prettig aanvoelt. De kwaliteit is uitstekend en de vorm lig... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Stijlvolinhuis
Yrityksen kirjoittama
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Stijlvol in Huis is de webwinkel waar u terecht kunt voor de mooiste artikelen voor elke ruimte in uw huis. Hier vindt u hoogwaardige producten van onder andere topmerken als Pip studio, Blomus, Zone Denmark, Eva Solo, VT Wonen, By Boo en Normann Copenhagen. Alle producten op onze website zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan hierdoor jarenlang mee. Neemt u vooral een kijkje tussen al onze mooie producten en mooie merken en als u hulp nodig heeft helpt onze klantenservice u graag!
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Hollanti
- klantenservice@etrias.nl
- stijlvolinhuis.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Het is niet 'vandaag bestellen
Het is niet 'vandaag bestellen, morgen ontvangen'. Heb geduld een of twee weken!
Leuke site, maar de afwikkeling viel heel erg tegen.
Leuke site, maar eenmaal besteld werd de ervaring minder.
Ik heb op vrijdag 2 soorten artikelen besteld die beiden op voorraad moesten zijn. Op woensdag had ik nog steeds niks gehoord over een verzending en kreeg ik nadat ik zelf had gemaild te horen dat het artikel niet op voorraad was en de bestelling pas na 29 december zou komen. Fijn als het een kerstcadeau is!! Nog een keer gemaild en toen werd er toch besloten dat ik het artikel dat er al wel was alvast toegestuurd zou krijgen.
Geen kleine sorry of wat vervelend, nee helemaal niks. Het viel me echt heel erg tegen.
Geen pakket binnen
Heel slecht contact! Heb een maand geleden iets besteld en het is nog steeds niet binnen. Heb geen oplossing gekregen en zat dus zonder cadeau.
Snel verstuurd
Snel verstuurd, mooie bestekset. Ligt onder de boom. Die hebben we nog niet kunnen uitproberen.
Geweldig!
Niets dan lof voor deze firma!
1, Mooie prijs, 2, zéér snelle levering ,(wat zéker geen vereiste was, alhoewel het goed uitkwam omdat onze broodrooster stuk was 😁..) en 3,broodrooster werkt goed!
Snel, passend en chique.
Een nieuwe badkamer vraagt om nieuwe accessoires. En te shoppen bij Stijlvolinhuus was een schot in de roos. Hun assortiment sloot volledig aan bij mijn nieuwe badkamer. De kleuren en stijl van hun aanbod beantwoordde aan de uitstraling welke ik wilde, nl chique en vintage. Kers op de taart was het nakomen van de levertijd. Kortom een hele positieve ervaring.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Een artikel van mijn bestelling was…
Een artikel van mijn bestelling was niet leverbaar. Hierover werd niet gecommuniceerd. Ik moest zelf erachteraan om mijn geld terug te krijgen. Dit is niet zo netjes.

Vastaus yritykseltä Stijlvolinhuis
Het bestelde was eigenlijk nog mooier…
Het bestelde was eigenlijk nog mooier dan op de website en snelle bezorging.
Duidelijke website - snelle levering
Duidelijke website. Snelle levering. Het product ziet er net uit zoals op de foto. Correcte prijs.
Mooi assortiment
Mooi assortiment, helaas waren de mokken te klein.Maar verder leuke artikelen op de site
Levering
Op zondagavond een bestelling geplaatst. En de volgende dag in de middag al geleverd. Supersnelle service.💪🏾
De bestelling correct en snel afgehandeld.
De bestelling correct en snel afgehandeld
Duidelijke site en snelle levering
Duidelijke site en snelle levering. Meer wil je niet!
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering! Je wordt ook op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, heel erg fijn!
Non ho ricevuto nulla dopo 2 settimane
L'ordine è stato passato il 17/11 e spedito 21 novembre ma non l'ho ancora ricevuto e dal numero di tracciamento non risulta neanche preso in carico dal corriere SDA. Ho scritto 2 email ma ricevo risposte laconiche che mi faranno sapere..... Intanto si sono intascati €185 e io non ho ricevuto nulla e dubito che riceverò qualcosa.
Mai più da loro
Gebruiksvriendelijke website
Gebruiksvriendelijke website. Levering zoals voorzien (op tijd). Goed verpakt.
Prijs/kwaliteit = top.
Komt steeds langere levertijd bij tot 2 keer toe
Twee keer apart besteld hier , twee keer precies hetzelfde gezeik en geannuleerd.
Ze beloven een levertijd waar je op rekent, maar zodra die dag eindelijk in zicht komt komen er zonder dat ze het je laten weten weer weken bij. Je zit gewoon eindeloos te wachten zonder enige duidelijkheid, tenzij je zélf de leverdatum in de gaten houdt via de mail die dus steeds verder verschuift.
Dit is niet “een foutje”, dit is gewoon structureel mensen aan het lijntje houden.
Als je niet binnen een bepaalde tijd kunt leveren, wees dan gewoon eerlijk. Dit grenst gewoon aan misleiding.
Van bestellen tot ontvangen, uitstekend.
Duidelijke website, producten van goede merken en kwaliteit.
Verpakking goed en stevig. Snelle bezorging.
Heel tevreden dus.