STIHL Belgium Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Stihl étant ma marque de référence depuis des années... Mais je déchante, ayant acheté le coupe bordures sur batterie voici un peu plus de deux ans sans usage intensif du tout, ayant débroussai... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Deze kettingzaag is een ondeugelijk product. Na ca. 50 a max. 60 bedrijfsuren een tandwiel heet gelopen. Herstelkosten 70 % van de aanschafwaarde. Dealer geeft een oorzaak aan van een mogeli... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Imow - ieder jaar keurig laten onderhouden. jaarlijks wel iets aan het toestel (batterij dan printplaat etc) en zeer dure jaarlijkse onderhoudskosten gehad om zo garantie te waarborgen- Nu na 6 maand... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ondertussen heb ik de nieuwe 6.0 evo gekocht. Deze werkt prima. Heel goed toestel voor een schappelijke prijs. Ik heb een imow RMI 632 C. Die staat veel te vaak stil of geblokkeerd, meestal omdat... Näytä lisää

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

De STIHL Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt machines voor tuinonderhoud, bosbouw, landbouw, landschapsonderhoud en de bouwsector met de nodige aandacht voor veiligheid. Dat ruime aanbod vult STIHL aan met digitale innovaties om de verschillende doelgroepen de verwachte kwaliteit te kunnen bieden. Alle machines, accessoires, beschermende kleding en toebehoren worden aangeboden via een gespecialiseerd netwerk dat bestaat uit 41 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 54.000 dealers in ruim 160 landen. STIHL investeert continu in de toekomst en houdt hierbij rekening met de impact op de maatschappij en het milieu. Consumentenbelangen, milieubescherming, sociaal-economische kwesties en mensenrechten worden systematisch mee in beschouwing genomen. STIHL werd in 1926 opgericht en is sinds 1971 wereldwijd het best verkochte kettingzaagmerk. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Waiblingen bij Stuttgart. De productie is wereldwijd verspreid over zeven landen: Duitsland, de VS, Brazilië, Zwitserland, Oostenrijk, China en de Filippijnen. _____ Le groupe STIHL développe, fabrique et distribue des machines destinés aux secteurs de la sylviculture et l'agriculture ainsi que pour l'entretien de la nature et le secteur de la construction en priorisant la sécurité de l’utilisateur. STIHL augmente ce large assortiment de produits avec des innovations digitales afin de pouvoir offrir la qualité attendue par les différents groupes cibles. Toutes les machines, accessoires et équipements de protection individuelle sont proposés via un réseau spécialisé qui comprend 41 propres sociétés de distribution et marketing, environ 120 importateurs et plus de 54.000 revendeurs spécialisés dans plus de 160 pays. STIHL investit continuellement pour l’avenir et tient compte à cet égard de l’impact sur la société et l’environnement. La protection des consommateurs et de l’environnement, les sujets sociaux et économiques et les droits de l’homme sont systématiquement pris en considération. STIHL a été établi en 1926 et est la marque de tronçonneuses la plus vendue dans le monde depuis 1971. La marque a son siège social à Waiblingen près de Stuttgart. La production est présente dans sept pays : l’Allemagne, les États-Unis, le Brésil, la Suisse, l’Autriche, la Chine et les Philippines.

Välttävä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kettingzaag MSE 170 C is een ondeugelijk product

Deze kettingzaag is een ondeugelijk product.
Na ca. 50 a max. 60 bedrijfsuren een tandwiel heet gelopen.
Herstelkosten 70 % van de aanschafwaarde.
Dealer geeft een oorzaak aan van een mogelijjke foutieve bediening terwijl dat onmogelijk is. Fabrikant Stihl geeft helemaal geen verklaring m.b.t de oorzaak en stelt zich achter de verklaring van de dealer.
Zeer teleurstellende gang van zaken!!

Er is een ticketnummer van: 271024-F11411621 Ref.:02066005871

Serienummer: 180761621
Productiedatum 10-2015
Aankoopdatum: 23-12-2016

26. lokakuuta 2024

Update
Beste Marc, bedankt voor deze bijkomende informatie. Ik begrijp dat het vervelend is dat je product niet meer werkt. Na acht jaar na de aankoop, kan de herstelling helaas niet binnen de garantie vallen.

Over de oorzaak kunnen we helaas ook weinig zeggen aangezien een technisch probleem vanop afstand onmogelijk te achterhalen is.

Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

___________

Beste Marc, het spijt me dit te horen. Kan je het serienummer van je kettingzaag en de naam van je STIHL dealer delen zodat ik dit intern kan navragen? Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Saanut 5/5 tähteä

Top draadloze grasmaaier met enorme…

Top draadloze grasmaaier met enorme batterij capaciteit , een droom om het gras te maaien zonder draad

5. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä STIHL Belgium

Dankjewel voor je feedback Danny! We zijn blij dit te horen. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Blunder van stihl

Kheb zelfs geen stihl grasmaaier !

8. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä STIHL Belgium

Beste, het spijt me dit te horen. Kan je wat meer informatie geven over het probleem? Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

RMI 620 batterij stuk en moederbord voor een tijdje niet leverbaar

Goeiemorgen, alvast bedankt voor uw opvolging!
Op het dockingstation vind ik deze nummer 440419184, op de factuur staat S/N 440467165. Het type is trouwens RMI 632 P.
De winkel waar we deze aangekocht hebben is Tuinmachines Dierckx

Eind juli '20 kochten we een RMI 620 Stihl robotmaaier. Het toestel heeft tot nu altijd goed zijn werk gedaan en zijn we er ook tevreden van. Het aandocken is echter wel altijd een probleem geweest. Nadat de robot dit jaar een aantal weken in werking was viel hij plots stil. We hebben de robot op 22/06/'24 tot bij de dealer gebracht. Doordat de batterij niet meer laadt blijkt deze stuk te zijn en aan vervanging toe. We zijn intussen 5 weken later, de batterij zou vervangen zijn maar nu blijkt ook het moederbord stuk te zijn. Verwachte leveringsdatum van dit component is 16/08/'24.

In totaal zal onze robotmaaier dus 8 tot 9 weken in 'herstelling' zijn wat ik eerlijk gezegd nogal lang vind duren.

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä STIHL Belgium

Update: Bedankt voor deze extra informatie. Ik heb dit intern laten nakijken en helaas lijken we inderdaad te kampen met een achterstand op de levering van bepaalde reserveonderdelen. Hoewel we elke dag onze uiterste best doen om zoveel mogelijk te produceren om alle bestellingen tijdig te kunnen leveren, gebeurt het dat we om verschillende redenen tijdelijk voor bepaalde stukken niet in staat zijn om een korte levertermijn te kunnen bieden.

Ik begrijp dat dit erg vervelend is en je het liever sneller had gezien. Helaas kan ik echter niets doen om de levertermijn te versnellen. Eventueel kan je eens kijken met je dealer of hij een demomachine heeft waarmee je je in de tussentijd kan behelpen.

Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

________________

Beste Peter, het spijt me dit te horen. Dat is inderdaad vervelden. Kan je eventueel het serienummer van je robotmaaier en de naam van je STIHL dealer delen? Dan kan ik dit intern laten nakijken. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Saanut 1/5 tähteä

Veel te lange levertermijn Stihl accusnellader

Aanvulling op basis van reactie Stihl Belgium: de dealer is Ponderosa Drongen.

Op 20/06/2024 bestelde ik een Stihl accuhaagschaar HLA66 met accu AP 200 en snellader AL301. Die zouden binnen de twee werkdagen geleverd worden.
Ondertussen zijn we bijna 3 weken verder en heb ik die nog steeds niet kunnen gebruiken omdat de levering van de AL301 nog steeds op zich laat wachten.
Sterk werk? Ik weet het zo nog niet. Sterke zenuwen heb je vooral nodig als je Stihl wilt!
Hopelijk kan dit snel opgelost worden!

9. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä STIHL Belgium

Update: Beste Frederik, hoewel we elke dag hard werken om zoveel mogelijk te produceren, gebeurt het af en toe dat we op een bepaald product een achterstand krijgen. Ik heb het intern nagevraagd en het klopt dat we momenteel een achterstand hebben op de AL 301 lader waarvoor onze excuses. Ik begrijp zeker dat dit erg vervelend is. Van zodra we een nieuwe lading laders ontvangen, wordt de Ponderosa beleverd. Ik hoop dat dit niet te lang meer zal duren maar ik kan je helaas geen specifieke datum bezorgen. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Beste Frederik, het spijt me dit te horen. Kan je aangeven bij welke STIHL dealer je dit hebt besteld zodat ik dit intern kan laten nakijken? Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Saanut 3/5 tähteä

stihl moet dealernetwerk beter aansturen en controleren.: mijn ervaring

Een stihl 45cm HS46 heggeschaar gekocht die de volgende omschrijving heeft: "voor de veeleisende privé-gebruiker". Wel ik heb er 2 maal gebruik van gemaakt voor 5 lopende meter buxus. Dus een keer of vier doen starten. De vijfde keer al brak de startkoord. Toestel nog geen jaar oud. Herstelling in garantie geweigerd bij dealer "omdat het niet mag van stihl" en "koordbreuk is altijd de fout van de gebruiker". Nja ik heb een grasmaaier (AL-KO), een heggeschaar op steel (Maruyama), een bosmaaier (Maruyama), een bladblazer (McCulloch) en een verticuteermachine (Honda), allemaal tussen de 15 en 5 jaar oud, op benzine en nog nooit een gebroken startkoord gehad. De grasmaaier komt twee keer per week van stal. Ik heb zelfs een tuinfrees van 30 jaar oud met nog steeds de originele startkoord en veer. Het is waarschijnlijk het verdienmodel van stihl= veel reclame maken, rommel verkopen om dan via duur onderhoud en herstellingen zelf en de dealer te laten cashen.
----
Beste, geef gerust een emailadres en referentienummer of ticketnummer om dit naar te sturen.

---
Reactie: Beste, u bedoelt dan toch de STIHL account manager die verantwoordelijk is voor Jacobs Maurits? Met de verdeler zelf wil ik geen contact meer, zoals ik heb aangegeven in mijn schrijven aan u.

Update: Inmiddels contact gehad met Stihl en volgens het onderhoud met de account manager verantwoordelijk voor de vermelde dealer, krijgen verdelers het advies om voor particulier gebruik andere regels te volgen. Het zou dus aan de bedenkelijke en gebrekkige service van Jacobs Maurits liggen. Inmiddels bezorgde Stihl ter compensatie mij een nieuwe trekkoord en een onderhoudsset voor heggescharen, zonder kost. Dat is wat mij betreft een goede klantenservice van hen uit.
Ik stel mijn score voor Stihl bij naar 3 sterren (komende van 1 ster); omdat ze zeker moeite hebben gedaan te luisteren en te compenseren. De twee sterren minder dan de maximumscore kan Stihl verdienen door hun dealernetwerk beter te controleren en in de hand te houden. Wat mij betreft is dealer Jacobs Maurits het niet waard om dealer te zijn, laat staan dat ze competent zijn een zaak te runnen. Afgaand op de google reviews over service, zou ook bij Stihl een lampje moeten branden.

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä STIHL Belgium

Update: Inderdaad, de account manager die verantwoordelijk is voor Jacobs Maurits. Hij is deze week nog in verlof maar neemt volgende week contact met je op. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Update: Beste, we zijn zeker ook niet tevreden over de servicelevel die je hebt ontvangen. De account manager van Jacob Maurits neemt binnenkort contact met je op om te bekijken hoe we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Update: Beste, ik heb je feedback via het support formulier goed ontvangen. Ik bekijk intern hoe we je het best kunnen helpen en hou je op de hoogte. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Update: Je mag deze informatie gerust hier delen. Je kan ook dit formulier invullen https://support.stihl.com/nl-BE/per-e-mail/ en aangeven dat de informatie voor de marketing afdeling bedoeld is maar dan kan het zijn dat het iets langer duurt voor de informatie tot bij mij geraakt dus ik raad aan om de informatie in je bericht op Trustpilot toe te voegen.

Beste, het spijt me te horen dat je een slechte ervaring hebt met je STIHL machine en STIHL dealer. Dat lijkt me een vreemd antwoord van de STIHL dealer. Kan je het serienummer van je machine en de naam van je STIHL dealer delen zodat ik dit intern kan nakijken? Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Saanut 1/5 tähteä

Stihl robot voor mij nooit meer

Stihl robot nu aan zijn derde jaar bezig, tot op vandaag heeft die nog nooit het gazon volledig gemaaid. Komt nooit overal en laat hele stukken gras ongemaaid.
Staat meer te laden in zijn docking dat aan het rondrijden. Zou 2000 m² moeten aankunnen, maar kan amper 800 m² aan.
Of draait steeds rondjes op dezelfde paar voerkant meter.
Speciaal gekocht omdat deze met het zwembad in de tuin rekening kon houden. Als hij op de rand van het zwembad komt dan rijdt hij rondjes tot zijn batterij leeg is.
Als men de robot opnieuw komt instellen gaat het 1 dag goed en dan staat hij weer de ganse dag te laden in zijn docking. Gewoon weg een miskoop

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä STIHL Belgium

Beste Johan, het spijt me dit te horen. Kan je het serienummer van je robotmaaier delen en de naam van je STIHL dealer zodat we dit intern kunnen nakijken? Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

Saanut 1/5 tähteä

Imow stihl: koop het niet

4 jaar geleden kocht ik een imow grasrobot. Reeds het 1ste jaar werd de geografische kaart vervangen omdat de robot enkele keren per week zomaar stilstond. De volgende 3 jaren beperkte de problemen zich tot 2 keer per week onnodige stilstand. Lastig maar goed het zijn robots..
Dit jaar heeft de robot welgeteld 1 week gereden zoals het hoort, daarna foutmeldingen , stilstand, voorbij dockingstation rijden, ruim over de begrenzingsdraad rijden (tot 1,5m op het terras!!), over muurtjes rijden etc.. Na 4 maand waarin ik uren aan de lijn gehangen met stihl, mails gestuurd heb, schetsje gemaakt heb, foto's en filmpjes gestuurd heb, zoals ze vragen, is dan eindelijk het moederbord vervangen (binnen garantie want er is 5 jaar garantie). 3 weken de robot kwijt...daarna rijdt de robot 2 dagen goed en daarna begint de miserie opnieuw: onnodig stilstaan en voorbij dockingstation rijden..de robot verrijdt heel wat energie waarbij niet gemaaid wordt....weer uren aan de lijn, schetsje en mailtjes maar stihl verwijst door naar de dealer...
Als u een goede grasrobot wil, KOOP GEEN STIHL!

wilt u een robot die veel onnodige elektriciteit verbruikt, graag nutteloos rondrijdt en onnodig stilstaat, een robot waar u absoluut niet op kan vertrouwen en zorgt voor veel ergernissen en waarbij u ook nog zelf het gras moet maaien, dan kan ik u de stihl robot adviseren.
De medewerkers van de klantendienst verdienen een grote pluim, zij bleven steeds vriendelijk en behulpzaam. Helaas is dat ook het enige goede aan stihl en rijdt de robot er niet beter mee.

Het serienummer en de dealer zijn bij jullie gekend en ga ik niet publiek plaatsen.. Wekelijks hang ik met jullie klantendienst aan de lijn. Verschillende foto's, filmpjes en tuinschetsen werden bezorgd. De beloofde feedback en herstel blijven uit. In juli ben ik de robot 3 weken kwijt geweest en werd er een nieuw moederbord geïnstalleerd. Dit bleek echter niet de juiste oplossing en is ook snel aan jullie gecommuniceerd. Sinds april, direct na ingebruikname, sleept dit probleem aan. Machteloos sta ik...5 jaar garantie hebt u beloofd...

21. elokuuta 2023

Update:

Beste Vicky, ik begrijp dat je reeds meermaals met de klantendienst aan de lijn hebt gehangen en dat uw gegevens dus al ergens in het systeem staan. Echter zonder het serienummer van uw machine, kan ik op geen enkele manier uw case in het systeem zoeken en bekijken wat de status is en wat er mogelijk is. Met vriendelijke groeten, het STIHL team.

__________

Geachte Vicky,

In eerste instantie wil wij u bedanken voor uw vertrouwen in STIHL en wij betreuren het dat u problemen ondervonden heeft met uw STIHL iMOW®.

Als verantwoordelijke producent, doet STIHL al het mogelijke om zijn producten zo duurzaam, betrouwbaar, ergonomisch en veilig mogelijk te maken. Een technisch probleem of een defect is echter nooit uit te sluiten.

Voor onze dienst na verkoop en herstellingen rekenen wij steeds op onze ervaren en erkende STIHL dealers en vertrouwen wij op hen om hier steeds correct en in het belang van de klant te handelen.

Kan u ons laten weten wie u erkende STIHL dealer is, alsook weten wij graag het serienummer van uw iMOW®, met deze info kunnen wij uw dealer benaderen om samen met hem tot een correcte oplossing te komen, zodat u in de toekomst zorgeloos kan genieten van een mooi gazon dat probleemloos door uw STIHL iMOW® gemaaid wordt.

Alvast bedankt voor uw reactie en onze excuses voor het ervaren ongemak, maar hopelijk kunnen we het goedmaken.

Hopelijk zijn we u met dit antwoord van dienst geweest.

Met vriendelijke groeten,

STIHL Benelux

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin