Stickerland Arvostelua

1 254
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De kwaliteit was echt top..de stickers snel ontworpen en twee dagen later lagen ze al op de mat. Applicatie was ook super makkelijk en de bijgezonden instructies heel duidelijk..ik ga hier in het verv... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Näytä lisää

1. Olohuonekalusteiden myynti
  2. Autotarvikkeet
  3. Askarteluliike
  4. Sisustussuunnittelija
  5. Printtituotteet ja kyltit

Yrityksen kirjoittama

Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.

Hyvä

(1 254)

52 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

geweldig

Duidelijke site, met heel veel soorten stickers.
Betaling via Ideal gedaan
Snelle levering en status van levering via diverse E-mails gekregen
Kortom, geweldig !!

29. joulukuuta 2013
Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds geen sticker ontvangen

Ik wacht inmiddels al 1.5 week op mijn sticker en nogsteeds niks ontvangen.

29. joulukuuta 2013

Beste Tony,

Ik heb uw order erbij gepakt en zie dat deze op 23 december is verstuurd naar u.
U weet toch ook dat er Kerst en zelfs nog een weekend tussenzit?
Normaal levert de post binnen 24 tot 48 uur. Maar dat zou in dit geval precies met de Kerst zijn.

Ik verwacht dat u uw bestelling ondertussen gewoon binnen heeft.
Wil u dan zo vriendelijk zijn om deze hele negatieve beoordeling aan te passen?

Wij hebben uw order immers binnen 3 werkdagen gemaakt en verstuurd.
Vervolgens is het Kerst. Dan duurt het iets langer natuurlijk. Hierdoor hebben wij nu een hele negatieve review die niet door ons is aan te passen.

Klantenservice Stickerland

Leugens, leugens, leugens

Zoals boven beschreven een correcte bestelling maar de levertermijn is bij mij wel een beetje uitgelopen, 3 weken voor een sticker vind ik nogal ruim. De uitleg hieronder zijn zuivere leugens. Waar ze de info haalden is mij een raadsel

26. joulukuuta 2013

Beste Bart,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de levertijd.
Ik heb uw order voor u opgezocht en de geschiedenis hiervan bekeken.

Maar deze order hebben we echt niet na 3 weken geleverd hoor. Sterker nog.
U heeft op 13 december de opdracht bij ons geplaatst. Dat was een vrijdag.
U had gekozen om zelf het totaalbedrag aan ons over te maken via de bank. Op 18 december hebben het bedrag van u ontvangen.

En op 20 december is de order naar u verstuurd die nog voor de Kerstdagen is afgeleverd.
Dat is dus ongeveer 3 dagen nadat wij uw betaling onvangen hadden.
In mijn ogen is dat een zeer snelle levertijd. Zeker omdat we uw stickers speciaal moeten maken en het rond deze dagen bij de post bijzonder druk is.

Wij vinden deze reviews altijd zeer belangrijk. Dit omdat andere mensen hieraan kunnen opmaken hoe wij werken en wat onze kwaliteit en service is.
Om dan te zien dat er geschreven is dat we een levertijd hebben van ruim 3 weken terwijl dat simpelweg niet zo is, is dat zelfs pijnlijk om te ervaren.

Wij kunnen dit niet aanpassen. Dit omdat het compleet onafhankelijke reviews zijn.

Klantenservice Stickerland

Saanut 4/5 tähteä

Goede service en snelle levertijd, gewoon super

Ik heb een zeer prettig contact gehad met Dennis van Stickerland , dacht ook mee en probeerde mij goed te helpen .Nadat ik de oplossing had gevonden heb ik met zijn hulp de stickers kunnen laten maken , levering was zeer snel en de stickers zien er echt perfect uit .
Dit is echt een bedrijf waar ik in de toekomst echt meer ga bestellen.

25. joulukuuta 2013
Saanut 3/5 tähteä

1 ding jullie zijn een stuk duurder als de concurrent! jammer kost zeker een ster.

Kwaliteit en levering is goed, prijs is niet concurerend.

22. joulukuuta 2013

Hallo Ton,

Fijn dat u de moeite genomen heeft om een review achter te laten. Jammer dat u vind dat wij duurder dan anderen zijn.
Wij doen altijd onze uiterste best om een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding te maken voor onze stickers.

Ons streven is niet om de goedkoopste leverancier te zijn. We willen gewoon de beste kwaliteit stickers leveren tegen de beste prijs die bij die kwaliteit past.

Daardoor kan het zomaar voorkomen dat een bepaald ontwerp elders voor een andere prijs verkrijgbaar is. Echter moet het prijsverschil ergens vandaan komen natuurlijk. Het is niet zo dat wij zomaar een hele hoop extra marge berekenen naar onze klanten toe.
Integendeel zelfs!

Ik hoop dat u toch tevreden bent over onze producten, de manier van verpakken, verzending en communicatie.

Klantenservice Stickerland.nl

Saanut 4/5 tähteä

Goede & snelle service

Ik had mijn racefietsframe overgespoten en zocht naar nieuwe stickers.
Nergens kon ik deze CANYON stickers vinden.
De typerende letterstijl van dit merklogo zal misschien te moeilijk zijn?
Ook stickerland had deze niet in hun aanbod zitten.
Het verbaasde mij zeer, toen ik enkele dagen later nog eens aan het zoeken was, dat stickerland ze wel ineens had. Blijkbaar wordt er geanticipeerd op de zoekfunctie van hun website. Goed bezig! Ze zitten inmiddels op de fiets geplakt, perfect en zeer mooi!

19. joulukuuta 2013

Netjes snel afgehandeld

goed en snel afgehandeld ruime keuze voor het maken van eigen stickers,
snelle afhandeling en goede service.
Zo snel dat ik een nieuwe order hebt geplaast.

17. joulukuuta 2013

gemiddeld

Goede service alleen de sticker liet al na 1 dag los
ik had hem goed ontvet met spiritus

16. joulukuuta 2013

uitstekend produkt

de nummerplaat sticker is goed gedrukt.
ik heb deze al eerder gehad en de sticker blijf goed in weer en wind, blijft duidelijk leesbaar
een uitstekend product van zeer goede kwaliteit.
keurig geleverd met doekje om het plak vlak schoon te maken.
zeer tevreden

14. joulukuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Stickerland dat hebben jullie keurig opgelost

Stickers besteld bij Stickerland en helaas stuk gemaakt door de postbezorger die wel netjes een papiertje erbij doet met sorry maar verder niets.
Na telefonisch contact met Stickerland werd er per ommegaande netjes nieuwen opgestuurd. Echt super goede service dus!
Ook de stickers zien er geweldig uit want ook dat is belangrijk natuurlijk ☺

12. joulukuuta 2013

Top service

Dinsdagmiddag email gestuurd om sticker (Paul Walker) te laten maken voor onze club. Snel en zeer goed geholpen en even voor 18 uur was het geregeld. Ook werd er gehoor gegeven aan de vraag de stickers zsm te leveren. Vrijdags werden de stickers geleverd. Goede kwaliteit en aan onze verwachting voldaan. Nogmaals bedankt Dennis van Orsouw

super mooie stickerh

Hoi hoi
Nogmaals super mooie sticker ben er
Erg blij mee mijn man trouwens ook
Hele goede service je mailt en een paar
tellen later alweer mail terug
Ik zeg top !!!!!!!!

Snel en kwaliteit!

Ik had snel stickers nodig voor mijn eindproject van school. Ik heb op zondag 3 stickerwoorden besteld en op dinsdag waren ze er al!

De stickers waren makkelijk te plakken en van super kwaliteit!

Perfect geregeld

Ik heb twee NB provincie (auto) stickers besteld. Snel geregeld en prima kwaliteit. Aan te bevelen.

8. joulukuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin