De kwaliteit was echt top..de stickers snel ontworpen en twee dagen later lagen ze al op de mat. Applicatie was ook super makkelijk en de bijgezonden instructies heel duidelijk..ik ga hier in het verv... Näytä lisää
Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Näytä lisää
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Näytä lisää
Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Näytä lisää
- Olohuonekalusteiden myynti
- Autotarvikkeet
- Askarteluliike
- Sisustussuunnittelija
- Printtituotteet ja kyltit
Yrityksen kirjoittama
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
Hollanti
- stickerland.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Alles naar wens, maar dat hadden we ook niet anders verwacht
Eenvoudig te bestellen en mooi resultaat
Ik heb een tekst sticker ontworpen. De kleur van de sticker is heel mooi . Het enige wat opviel was dat het een vrij dunne sticker is, dus voorzichtig te werk gaan.
stickertjes
Snelle levering, kwaliteit prijsverhouding wat matig.
Redelijk duur voor de dunne stickervelletjes die je net zo hard verliest bij wasbeurt.
Kleur en scherpte goed.
gr
Twan
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs !
Stickers bestelt, en de leertijd was redelijk, had sneller gekund.
Kwaliteit van de stickers is goed vooralsnog !
Even kijken hoe ze zich houden op langere termijn !
Professioneel, goede communicatie en kwaliteit!!
In de toekomst zal ik nog meer stickers bij jullie bestellen..
snelle levering en mooi resultaat
Snelle levering en mooi resultaat
Prima stikkers, snelle service.
Veel keuze uit stikkers en lettertypes. Makkelijk samen te stellen en snel geleverd.
helaas net niet wat ik bedoelde.
Helaas invulvelden niet goed begrepen waardoor ik de sticker met de voor mij verkeerder kleur. Daarnaast was het voorbeeld op de site 1 geheel en in bij aflevering bleek het 2 stcickers te zijn die ik zelf weer moest samenvoegen. Voor een leek moeilijk on de beide sticker precies recht naast elkaar te plaatsen. Door de verkeerde kleur en een sticker uit 2 delen, kan ik de bestelde sticker(s) niet gebruiken. Jammer, maar helaas.

Vastaus yritykseltä Stickerland
Topkwaliteit product en snelle levering!
Ik had de 3M Dinoc carbon folie besteld en deze was zeer snel aangekomen. Het product op zich is top om mee te werken en geeft een mooie carbon look zonder te 'glossy' of fake over te komen. Je kan het zeer makkelijk bewerken en kan er zelfs ,als de amateur/beginneling die ik ben, een quasi perfect resultaat mee behalen, zonder blazen in het midden ofzo. Het eindresultaat viel zo goed mee dat vrienden aan me kwamen vragen of ik voor hun ook onderdelen wou wrappen. Als ik nog eens iets wrap in carbon zal het met deze folie zijn en geen ander!
Fijn bedrijf om mee samen te werken, ze begrijpen hoe het werkt
Mijn ervaringen met Stickerland zijn erg goed. ze zijn meedenkend en visionair.
Het is één van de toeleveranciers waar ik compleet ontzorgd word en altijd zijn afspraken nakomt.
Een super bedrijf!
Het zijn goede kwaliteit stickers voor weinig geld. En er wordt telkens een mailtje gestuurd als je bestelling verder in de productie komt. Het is echt een heel goed bedriif!
Superservice komen afspraken na
Zeer netjes en op Tyd geleverd voor een mooie prijs ga er zeker vaker bestellen
Goed en foutloos afgehandeld
geen bijzonderheden, alles is naar tevredenheid afgehandeld
mooi en kwalitatief product
Goede communicatie
Kwaliteitsproduct
Tevreden
Mooie kwaliteit en snelle levering
Zoek niet verder, kies Stickerland.
Super concept !!!
Ik heb de sticker in het weekend besteld en 4 dagen later stak hij in Belgie in de brievenbus.
Leuk toch?! :-)
Snelle levering en prima printkwaliteit van custom sticker
Goede print op basis van PDF
Kwaliteit lijkt goed, echter of het duurzaam is voor buitengebruik moet nog blijken