Ik ben zeer tevreden met kwaliteit van de stickers! Ik heb een stickepack op een vel besteld, ik heb voor mat gekozen. Het papier voelt heel mooi velvet mat, goeie kwaliteit afdruk! Ik heb wat moeten... Näytä lisää

De custom stickers die we besteld hebben zijn van goede kwaliteit en het maakproces was simpel en leuk. Maar we kregen in eerste instantie de stickers van compleet andere mensen, met foto’s van hen... Näytä lisää
Ik heb custom stickers en custom plaktattoo's besteld, en nadat ik de order geplaatst had, wilde ik toch nog graag een aanpassing in het design. Ik nam snel contact op en StickerApp reageerde vervolge... Näytä lisää
Super levering en contact! Stickers zijn snel geregeld en de website is fijn om mee te werken. Stickers nu fysiek binnen, voelen goed en plakken goed. Erg tevreden! Wilde ik graag delen met de volge... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä StickerApp
Yrityksen kirjoittama
Al onze materialen, machines en medewerkers zijn perfect op elkaar afgestemd om u een geweldige ervaring en een product te bieden waar u van houdt.
Ons team bestaat uit ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het maken van de best mogelijke stickers met een vriendelijke website voor onze klanten. We stimuleren voortdurend onze creativiteit en verbeteren onze technologieën om de beste bron voor gepersonaliseerde stickers te worden.
Bronsgatan 12, 23435, Lomma, Ruotsi
- info@stickerapp.nl
- stickerapp.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Unprofessional
Terrible! Not Happy …
First of all bad customer service, no tracking order at all, I buy 2 weeks ago and still I didn’t receive anything. I contacted 2 weeks ago they sent me another pack and told me that I can track my order, and I still not received any stickers from 2 weeks. I’ve contacted them 2 days ago no answer from them at all. You can’t track your order awful experience. I don’t recommend at all.
snelle levering top kwaliteit
De stickers zijn van goede kwaliteit
De stickers zijn van goede kwaliteit, overleven zelfs de vaatwasser. Ik had de holographic / glitter stickers en op mijn penselenbeker zit die nog steeds erop na meerdere hete afwas programma's.
Precies zo geworden als ik had gehoopt
Super kwaliteit
Heel toegankelijk, makkelijke manier om stickers te ontwerpen, goede communicatie qua levering😀
Wij zijn gewoon tevreden
Wij zijn gewoon tevreden. omdat de kleuren goed zijn. en de stikkers goed verpakt waren en snel geleverd.
Super service,zeer goede…
Super service,zeer goede klantenservice,Top!👍🤩
Zeer aangeraden!!
fantastic
fantastic! will definitely buy again and recommended to my friends already. thanks!
High quality stickers
High quality stickers, arrived quickly and not too expensive.
Nice but too high hipster prices
Complete vrijheid om je eigen ontwerp…
Complete vrijheid om je eigen ontwerp helemaal aan te passen zoals jij wil.
Stickers die al een paar jaar buiten hangen, zijn nog steeds duidelijk !
Nice stickers with a really good quality
Supergoede kwaliteit
Supergoede kwaliteit, zelfs de kleinste details in het logo zijn duidelijk zichtbaar. Ook snel geleverd. Topservice!
Keurige bezorging
Keurige bezorging, heldere communicatie. Resultaat boven verwachting
love them
Great service. They keep in contact, respond fast and friendly. And they help you out all the way. :)
Aanrader!
De stickers kwamen behoorlijk snel aan en zaten goed verpakt. Ik had er 1 besteld, maar ik kreeg er 2. Geen idee of ze dit altijd doen, maar ik vond dit ook al zeer positief. De stickers zelf zijn echt zeer goede kwaliteit en exact op de aangegeven maat. Een dikke aanrader dus!