Nem hjemmeside at arbejde i med at selv udfylde ark. Resultater er som det man uploader, og de har en fin feedback hvis der opdager lidt uskarpt upload.
Stickers der ligner præcis det indsendte print, i god kvalitet. Har trykt mine egne malerier som stickers. Har trykt min kampgruppe logo. Som først kom i en forkert nuance men firmaet var super hjælps... Näytä lisää
Super nem hjemmeside at bestille og designe fra, fungerer rigtig godt både på smartphone og computer. Jeg designede nogle runde stickers 5x5 cm og blev overrasker over at jeg ikke kunne bestille... Näytä lisää
I had a small printing mistake in my stickers (which has never happened in my previous orders) so I sent a mail and got immediate help and a new package shipped and received it within only a few days.... Näytä lisää
StickerApp blev født, da et trykkeri mødte en svensk web-designer i 2011. Som en del af Stickers That Stick LLC har vi mere end 10 års erfaring i branchen med at producere specialdesignede klistermærker. Alle vores materialer, maskiner og personale er perfekt afstemt til at give dig en fantastisk oplevelse, og et produkt du elsker.
Poppelgatan 21, 23435, Lomma, Tanska
- info@stickerapp.dk
- stickerapp.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Er godt tilfreds med resultatet af…
Er godt tilfreds med resultatet af klistermærkerne. Derudover var der hurtig levering.
Altid en fornøjelse at bruge dem
Altid en fornøjelse at bruge dem. Flotte stickers og hurtig levering. Det virker bare!
Kan bestemt anbefales!
Meget nem oprettelse af klistermærke og med mange muligheder for at gøre det lækkert. Pakken med mærkerne kom inden en uge, og kvaliteten er rigtig god. Kan bestemt anbefales!

Vastaus yritykseltä StickerApp
For useriøse til virksomheder...
Bestilte mærkater (som virksomhed) hos dem.
Modtog dem, og det der skulle være sort var gråt.
Brugte samme fil som jeg bruger ved ElefantPrint, der sagtens kan levere mærkater i sort farve.
Det skal nævnes at AI filen er korrekt opsat.
De skrev tilbage at de ville sende nye straks ( det er rigtig fint ), jeg bad dem vente, da jeg ikke syntes at klæbeevnen var god nok.
Skrev tilbage senere sanne dag, at jeg gerne ville ændre til deres Heavy Duty mærker, og om det kunne lade sig gøre og betale differencen.
Jeg fik ingen svar, så dagen efter skrev jeg at det var vigtigt at jeg fik af vide om det kunne lade sig gøre, da jeg skulle bruge mærkerne.
Jeg har pr d.d. stadig ikke fået svar.
Jeg tænkte så at ringe til dem, men der var intet telefonnummer.
Det er et EU krav, at man skal kunne kontakte en webshop telefonisk, men det ignorerer StickerApp åbenbart.
Til private er de nok gode nok, men til firmaer, der står og skal bruge en bestilt vare, kan jeg absolut ikke anbefale dem, når de er så useriøse ikke og besvare en vigtig henvendelse.

Vastaus yritykseltä StickerApp
Jeg har købt fra stickerapp to gange…
Jeg har købt fra stickerapp to gange nu, og jeg har fået et godt produkt hver gang, plus lidt ekstra. 👍
Anbefaler gerne til andre
Næsten helt perfekt. Dog er prisen for høj. Men anbefaler gerne til andre.
Super nemt at leve sit eget design.
Super nemt at leve sit eget design.
Levering til tiden.
Stickers arrived fast and in a high quality
Stickers came to me fast and in a high quality. Prices are OK and they have a huge variety of different sticker options. Certainly will order more.
God kvalitet i farver og gengivelse men…
God kvalitet i farver og gengivelse men lidt svære at skille ad
Super god service
Super god service, hurtig levering og kvaliteten er perfekt :) kan klart anbefales
Hurtig og effektiv levering men klister…
Hurtig og effektiv levering men klister mærkerne faldt efter to dage
Hurtig levering. Super flotte labels.
Hurtig levering. Super flotte labels. Tydelige farver, selv om baggrunden er transparent!