Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk is dit nog minder waard dan 1 ster! Bestelling geplaatst op 21 januari + betaald. ( Speciaal cadeautje voor een jeugdprins) Dit zou binnen 3 dagen geleverd worden. Tot op heden niks on... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas dezelfde ervaring. Op 5 december bedrukte kerstballen besteld en nooit ontvangen. Via alle kanalen geprobeerd contact te zoeken maar geen response. Ik ga aangifte doen van oplichting. Koop hier... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Helaas zaten er wat luchtbellen onder de fofo op de snoeppot. Verder een fijne service. Had de verkeerde foto erop laten drukken. Kwam er meteen achter na verzenden van mijn opdracht. Ik gebeld,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wat een ontzettend leuk cadeau om te geven ! Ik heb de snoeppot besteld mét gepersonaliseerde foto’s erop. Het uitpakken van de doos was al een cadeautje 😃 De levering was erg snel ! Al met al ee... Näytä lisää

1. Painotalo

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een jong bedrijf met een frisse blik op signmaking. We werken zowel op de zakelijke markt als op de consumenten markt. Dit kunnen we waarmaken door onze flexibiliteit en veelzijdigheid.

2,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Koop hier niets!!

Helaas dezelfde ervaring. Op 5 december bedrukte kerstballen besteld en nooit ontvangen. Via alle kanalen geprobeerd contact te zoeken maar geen response. Ik ga aangifte doen van oplichting. Koop hier niets!!

5. joulukuuta 2023

Corrupt!

Eigenlijk is dit nog minder waard dan 1 ster!
Dit zou binnen 3 dagen geleverd worden. Tot op heden niks ontvangen.
Stickado is telefonisch niet bereikbaar.
Ze reageren niet op apps, chat of mail.
Schandalig! Dit riekt naar oplichting!

1. helmikuuta 2024

Stickers besteld

Stickers besteld. Kreeg een bestel bevestiging maar veder geen terugkoppeling. 4 weken later nog niks. Bellen wordt niet opgenomen, appen niet gereageerd, mailen niet beantwoord. Pas na het inlichten fraude desk geld teruggestort

5. syyskuuta 2023

Geen bestelling ontvangen

Niet te bereiken! Niet via telefoon, sms, mail.. bestelling ook niet ontvangen. Ondertussen al bijna een maand geleden.
Bestel er nooit iets op, want je bent je centen kwijt!

5. marraskuuta 2023

Op 10/10/23 een bestelling gedaan

Op 10/10/23 een bestelling gedaan. Idem dito: geen reactie op mails en telefoontjes. lk kan ze gewoonweg niet bereiken en vraag me oprecht af of ik mijn bestelling zal ontvangen? Wat voor een service is dit?

10. lokakuuta 2023

Slechte communicatie, late levering

Er kwam de eerste 2 weken geen reactie op mails en app, telefonisch geen contact te krijgen.
Ik dacht dat ik opgelicht was, uiteindelijk 3 weken na bestelling de bestelling ontvangen. Had inmiddels al een ander kado gekocht, dus dubbele kosten.

23. syyskuuta 2023

4. elokuuta 2023
Stickado-logo

Vastaus yritykseltä Stickado

Hallo Lisanne,

Je product is afgelopen maandag met postNL mee gegaan, wij gaan kijken waar deze gebleven is. En indien nodig zullen wij deze vandaag nogmaals verzenden.

Hopelijk komt deze optijd binnen. En is hier mee het probleem verholpen.

Groetjes Jordy van Stickado

Saanut 4/5 tähteä

Mooie producten, goede service

Ik had een mok besteld. Na 1,5 week was hij nog niet binnen. Ik had gebeld en kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon. Hij is er achteraan gegaan en bleek dat bij de post het een en ander fout is gegaan. Hij bood aan een nieuwe mok te sturen. Het duurde daarna nog een tijd, maar de mok is binnen.
Goede oplossing geboden en mooi eindproduct in huis.

11. toukokuuta 2023

Wat een slechte service

Wat een slechte service, bestelling niet geleverd, op mails wordt niet gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen. Bij dit bedrijf nooit wat bestellen.

14. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Gewoon top!

Erg goede service op de site met veel opties en mogelijkheden, en bij ontvangst een persoonlijk kaartje erbij wat erg leuk en attent is!

14. maaliskuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin