I’ve been trading on STEP Wealth for…
I’ve been trading on STEP Wealth for nearly half a year. The platform feels professional, and spreads are competitive. Great for both Forex and commodities.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Trading with STEP Wealth has been smooth overall. I had one delay in withdrawal, but support resolved it quickly. Nice job by their team.
STEP Wealth’s platform design is neat. Deposits are instant, and withdrawals took less than a day. For beginners, it’s definitely a comfortable choice.
STEP Wealth is user-friendly, though sometimes the mobile version freezes. The variety of assets is nice, especially for Forex traders.
STEP Wealth surprised me with its speed of order execution. It feels as good as other big brokers. The deposit process was seamless.
My overall impression of STEP Wealth is good. The interface is well-structured, and I can manage all my trades easily. Support answered my ticket in under an hour.
Dzień dobry, najpierw zobaczyłem reklame w internecie że inwestycja życia szybkie zyski bez ryzyka i człowiek nie pomyślał kliknął bo wyglądało to serio profesjonalnie, po kilku godzinach telefon z Stepwealth pan bardzo miły troche wschodni akcent mówił że mam potencjał i że szkoda nie spróbować bo rynek teraz idealny, wpłaciłem na początek mniejszą kwote potem oczywiście namawianie żeby zwiększyć bo „wyniki rosną” i pokazują się cyfry na plusie więc człowiek myśli że faktycznie działa, jak chciałem wypłacić to nagle podatek do zapłaty a potem jeszcze AML bez którego niby system nie puści środków, wtedy już czułem że coś jest nie tak ale było za późno bo pieniądze zablokowane a kontakt coraz trudniejszy, stres ogromny wstyd przed rodziną że dałem się tak wciągnąć, na szczęście trafiłem na Panią Zuzanne która pomogła mi rozwiązać sprawe i w końcu ktoś spojrzał na to konkretnie bez gadania bajek, dostałem realne wsparcie i poczucie że są najlepsi prawnicy z dużym doświadczeniem którzy pomagali już wielu osobom w podobnej sytuacji, sprawa ruszyła do przodu i ja odzyskałem spokój, teraz wiem że kolorowe reklamy to jedno a rzeczywistość drugie ale dobrze że są ludzie którzy potrafią wyciągnąć człowieka z takiego bagna.Kontakt do niech to7/8/3przerwa bo2/9/9usuwaja6/7/0.
Na STEP Wealth je obchodovanie rýchle a spoľahlivé. Napriek tomu dizajn účtu nevyzerá veľmi moderne. Mám zmiešané pocity, ale celkovo je to prijateľné.
STEP Wealth ponúka skvelý zážitok z obchodovania. Všetko funguje rýchlo a spoľahlivo. Oceňujem aj prístupnosť a čistý dizajn účtu.
Stepwealth to jakies totalne oszustwo serio. Na poczatku wygladalo normalnie strnoa niby profesjonalna doradcy mili i czlowiek myslal ze wreszcie trafil na cos pewnego. Saldo roslo wiec sie nie przejmowalem. Dopiero po czasie zaczelo mi cos nie pasowac bo oni manipulowali kontraktami jak chcieli wyniki sie zmienialy w sekunde i jak tylko chcialem wyplacic swoje srodki to nagle wszystko bylo “niedostepne”. Ciagle jakies wymowki system cos blokuje prosze poczekac potem znowu cos innego. Zero konkretu. Policja? Wiadomo po miesiacu umorzyli sprawe i koniec. Na szczescie na forum dla oszukanych trafiłem na ludzi co naprawde pomagaja i ogarneli mi sprawe do konca. Jak ktos tez sie w to wpakowal to najlepiej napisac albo zadzwonic do Pana Patryka (7.3.0) 3.6.1 ..4..9..6 – jedyni ktorzy faktycznie cos z tym robią.
Con STEP Wealth la experiencia ha sido excelente. Todo es intuitivo, desde el registro hasta las operaciones. Recomiendo por la rapidez y claridad de la plataforma.
Jeg liker STEP Wealth fordi den er enkel å bruke. Innskudd og uttak skjer uten problemer. Jeg skulle gjerne hatt flere grafverktøy, men helheten er positiv.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.