1. Tee se itse -kauppa
  2. Huonekaluliike
  3. Terästuotteiden jälleenmyyjä

Yrityksen kirjoittama

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.

2,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Super slecht in elkaar te krijgen

Heb dat hele bouwpakket in elkaar gezet. Ronde bochten zonder sokken. Echt een rot klus om het in elkaar te zetten en het ding is nog niet mooi recht. Bumi!zen gaven ook helemaal zwart af op vloer, heb nog llichte vlekken op mijn gietvloer. Enorme spijt dat ik zo’n zelfsleutel ding heb gekocht. Nooit weer, veel te duur voor een hoop buisjes die niet lekker op elkaar passen en die vet afgeven.

2. huhtikuuta 2026

Onbeleefd.

Tel.contact opgenomen..iemand aan de lijn antwoorde steeds op norse toon...steeds hetzelfde..nl.Dit vind u op de website...nu bij de concurrentie gekocht na tel.contact!!! Dus HET KAN WEL!!!TOT NOOIT MEER steigerbuis online...

30. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik zou hier nooit bestellen

Na het bestellen van een steigerbuis kleding rek van 150mm bij 2,50m meteen gemaild dat mijn email adres niet klopte.

In plaats van dit aan te passen of orderbevestiging door te sturen kreeg ik te horen dat ze hier niks mee konden.

Vervolgens krijg ik een steigerbuis binnen die 2m bij 28cm zou moeten zijn ondanks dat ik dit niet heb besteld (dit zijn de standaard waardes als je hun rool opent). Na contact met ze op te nemen het stugste klant contact ooit gehad. Ze weigerde dat dit een fout van hun tool was en weigeren ook een retour omdat het “op maat gemaakt is”.

De buis die binnen js gekomen is 1.95 bij 242mm dus zelfs die maten kloppen niet maar tegen dit klant onvriendelijke personeel hoef je hier niet mee aan te komen want het boeit ze helemaal niks en weigeren ook maar enige vorm van mee denken in oplossingen.

Tldr: leveren verkeerde maat, weigeren fout te erkennen en nu zit ik met 85 euro steigerbuis waar ik niks mee kan. Had ik de andere reviews hier maar gelezen.

6. elokuuta 2025

Te slecht voor woorden

Belachelijke hoge bezorg kosten dat ten eerste en je pakketje word niet eens bezorgd terwijl je wel de hele dag thuis zit erop te wachten. Super onvriendelijke klantenservice, eigenlijk gewoon asociaal. En ze denken totaal niet mee in oplossingen zoals tijd of kostenvergoeding!

19. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goede service snelle levering.

2x iets besteld bij dit bedrijf. Elke keer was het netjes verpakt dus onbeschadigd asngekomen. Bij de tweede bestelling waren de producten niet aangekomen ondanks dat DPD zei dat ze het bezorgd hadden. Via Whatsapp contact gezocht met steigerbuisonline. De volgende dag antwoord gekregen en na een niet ontvangen formulier ingevuld te hebben heeft men direct een nieuw pakket verzonden. Goede service en materialen goed verpakt. Voor mij dus een top bedrijf.

2. toukokuuta 2025

Beschadigde spullen

Sturen beschadigde spullen op. Slecht verpakt en klantenservice denkt ook niet mee aan een oplossing. Eerste en laatste keer hier besteld.

18. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prima shop

Prima winkel. Niet super service gericht (het feit dat ze niet zelf om reviews vragen bevestigt dit), maar hebben goede spullen tegen een goede prijs. De buizen van 6 meter lang zijn goed verpakt en netjes geleverd door hun logistieke partner. Handig op de website vind ik overigens de op maat gemaakte tafel-onderstellen en andere voorbedachte producten. Ik kom er terug.

23. helmikuuta 2022

Waardeloos!

Vraag hier niet om een beetje advies! Wat een horken, geen andere woorden voor. Zelfs die ene ster niet waard!

17. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin