Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte reactie op onze vraag. Zelfde dag langsgekomen en probleem met druk in de verwarmingsketel is effectief opgelost.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Om het werk correct te kunnen uitvoeren waren twee interventies nodig. Beiden werden correct en snel uitgevoerd, ons probleem is nu opgelost ! Stef houdt zich aan de gemaakte afspraken zeker qua tijd... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Leak from upstairs, ended up having to find a novel solution to fix it from the basement.

1. Putkimies
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Lämmitysurakoitsija
  4. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut
  5. LVI-urakoitsija
  6. Vesivahinkojen korjauspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Ik ben Stef, zelfstandig loodgieter in Mortsel. Al 10+ jaar sta ik klaar voor herstellingen, lekdetectie, verwarmingsproblemen, sanitair, ventilatie en regenwaterinstallaties. Duidelijke afspraken, proper werk en tevreden klanten: daar ga ik voor. Laat gerust een review achter – uw mening telt! Tevreden klanten zijn voor mij het allerbelangrijkste. Daarom hoor ik graag wat u van mijn werk vindt. Uw beoordeling helpt andere klanten om met vertrouwen te kiezen – en helpt mij om mijn dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen! — Stef Libbrecht Verwarming (Vaillant) • Sanitair • Badkamer • Ventilatie • Regenwater 0490 39 16 16 - www.steflibbrecht.be stef@steflibbrecht.be -

Erinomainen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Vermits Stef al 2 x heeft aangedrongen…

Vermits Stef al 2 x heeft aangedrongen om een nieuwe versie te maken van mijn review nà een voor hem verhelderend gesprek zal ik dit hier geven.
Het enige wat voor mij 'verhelderend' was, is zijn bevestiging van het verouderd model dat hij uit zijn 'stock' heeft gehaald. Met verouderd bedoel ik dan de UP100 : niet meer aan te kopen bij Van Marcke, nog wel bij 2 online sites in Belgie voor slechts €360. Bijgevolg heb ik dan €1200 betaald voor een 5-tal uren werk. Wel erg duur t.o.v. die andere loodgieter wiens offerte ik spijtig te laat heb gekregen en die werkte met een nieuw aangekocht model waarvan hij het prod.nr. in zijn offerte vermeldde zodat ik op die site kon zien wat ik kreeg. Dat is de service die ik verwachtte en dat alles voor €1400!
Wat betreft de afwerking van de bovenplaat, was mijn verwachting 'initieel' wel dat dit bij de plaatsing van het systeem hoorde, ik zal dan wel gezegd hebben dat ik dit zelf zal doen en weet niet meer waarom hij dit dan toch aangepakt heeft. Met 'afval' materiaal bedoel ik niet 'gebruikt' maar wel restanten vanuit zijn stock, in die zin dan 'nieuw'.
Wat betreft de aanpassing van de ventilatiebuis heb ik het over de 'onefficiente' manier waarop dit gebeurd is met als gevolg dat er een extra tussenstuk moest gebruikt worden en de bovenplaat hierdoor verhoogd worden. Als antwoord geeft hij dat hij geen timmerman is, ik ben dat ook niet, het is enkel een kwestie van even stil te staan bij uw werk en praktisch te denken.
Er was geen 'goed en fijn overleg' hierover.
Schrikken over het wel of niet betalen van BTW op het 2de deel van het bedrag : was wel zijn idee maar is niet doorgegaan omdat ik het per overschrijving heb betaald. Ik wil dat nu ineens niet gaan ontkennen!
Een 'constructief gesprek om samen naar een passende oplossing te kijken' zoals hij daar zo mooi zegt, weet ik niet wat hij daarmee bedoelt. Ondertussen heb ik al zelf oplossingen aangebracht w.b. 2 hogergenoemde problemen. Voor het derde probleem dat ik zelfs nog niet vermeld had in mijn 1ste review, is het deels afgebroken gyproc plafond met isolatiewol in de ruimte onder de afvoer, dat zal ik zelf terug herstellen. Dat heeft hij ook zo achtergelaten.
Na al die mooie reviews is mijn ervaring misschien moeilijk te geloven maar daarvoor mag men met mij gerust contact nemen op 0485 99 95 73.
Ik heb er veel uit geleerd, ik hoop Stef ook!
De 'kritische' Ingrid °1951
PS.Trustpilot is voor mij niet meer te trusten, al die mooie reviews hebben mij misleidt en overdondert.

18. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Deze persoon is een man van zijn woord

Deze persoon is een man van zijn woord. De vraag was om zo snel, mogelijk een water boiler te plaatsen en heeft dit vanaf de vraag op 4 dagen kundig gedaan.
Bedankt Stef

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Bedankt Luc, voor de mooie review. Het is een plezier om voor u te mogen werken! Groetjes Stef

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, bekwaam en stipt!

Al de tweede keer dat Stef ons uit de nood helpt, en dat zegt eigenlijk genoeg. Hij is vriendelijk, werkt zeer bekwaam en communiceert helder. Afspraken worden snel gemaakt én correct nagekomen – zoals het hoort. Extra pluspunt: een sterke lokale vakman waarop je kan rekenen. Wij blijven klant 👍

24. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Loodgieter onderhoud ketel en gaslekken.

Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig hebt.

25. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Bedankt voor de mooie review. Tot binnen twee jaar voor een nieuw onderhoud van de gas centrale verwarmingsketels!

Saanut 4/5 tähteä

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service. De loodgieter kon mij snel helpen en heeft de kraan voor de watertoevoer van de wasmachine vakkundig geïnstalleerd. Het werk werd proper en correct uitgevoerd, met een duidelijke en vriendelijke uitleg erbij. Aanrader!

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

super! en bedankt voor de review!

Dik in orde

Dik in orde, vriendelijk, bekwaam. Kan hem aan iedereen aanbevelen. Je weet wat je aan hem hebt en levert goed werk.

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Dikke merci voor de mooie 5 sterren !

Dik in orde

Dik in orde : onderhoud cv zoals het hoort, heb al mindere ervaringen gehad. Onmiddellijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de aansluiting van een vaatwasser.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Bedankt voor de mooie review. De Vaillant cv gascondensketel kan er weer voor twee jaar tegen! Tot binnenkort voor de andere werken.

Saanut 5/5 tähteä

Een snelle reactie gekregen en een…

Een snelle reactie gekregen en een duidelijke toelichting ivm de herstellingswerken. Een vriendelijke man die eerlijk advies geeft.
Zeer tevreden!

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Graag gedaan. Klanten komen op de eerste plaats. Groet Loodgieter Stef Libbrecht

Super vakman

Super vakman. Vriendelijk, bekwaam, behulpzaam, Kent zijn vak, komt zoals afgesproken,... echt top. Wij hebben onze vaste loodgieter gevonden. Een aanrader voor iedereen.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Hello. mooie review! Bedankt voor de sterren.

Vakman

Vakman! Correcte en snelle interventie(s)

15. lokakuuta 2025

Bedankt Guy !

aan te raden Loodgieter

Punctueel, vriendelijk, een echte professional! ik zou hem aan iedereen aanraden!

27. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Dag. Bedankt voor de prachtreview. Geniet van de nieuwe installatie. Groeten Loodgieter Stef

Vakmanschap is meesterschap

Vakmanschap is meesterschap
En dat is zeker van toepassing op Stef.
Hij heeft er voor gezorgd dat wij voor hele grote kosten gespaard bleven. En toch een esthetische douche in elkaar gestoken heeft. Als je een uitstekende vakman nodig hebt niet twijfelen neem Stef Libbrecht

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Bedankt voor de PrachtReview! Geniet nog van de nieuwe douche. Groeten.Loodgieter Stef Libbrecht

Saanut 5/5 tähteä

ons wc heeft hij prima hersteld,heb het…

ons wc heeft hij prima hersteld,heb het zelf geprobeerd.Maar stef heeft het vakkundig opgelost.Dank u stef

29. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel

Bedankt voor de review. Ben blij dat ik u goed heb geholpen.

Hulpzaam en vriendelijk

Goed advies en recommendaties gekregen voor ontstoppingsdiensten en komt ook af voor kleine klusjes, zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

22. elokuuta 2025

Graag gedaan.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin