Steellife Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een prachtige stalen deur besteld. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Wij zijn via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering. All... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige deuren en prettig contact met de organisatie. Minder tevreden met het feit dat de bouwkundige voorbereidingen (en de afwerking na plaatsing zoals kitten) niet door Steellife gedaan wordt . D... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In de showroom perfect geadviseerd. De inmeting was direct ingepland en was keurig op tijd. De imstallatie zou 4-6 weken later plaatsvinden en dit gebeurde uiteindelijk in de 4e week. Installateurs wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op de eerste plaats is de kwaliteit van het werk van Steellife al 5 sterren waard. Dat komt ook door de professionele en snelle reactie vam hun verkoop team. Cruciale wijzigingen aan doorvoeren was g... Näytä lisää

1. Ovivalmistaja
  2. Ovikauppa
  3. Ovitoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

105 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

WESTERVOORT

Twee goede personen die precies wisten wat zevmoesten doen.
Snel en netjes

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat onze monteurs vakkundig, snel en netjes hebben gewerkt. We geven het compliment graag aan hen door!

Prima taatsdeur geïnstalleerd.

Prima taatsdeur geïnstalleerd.

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw review! Fijn dat de taatsdeur naar wens is geïnstalleerd. We wensen u er veel plezier van!

Leuning

Alles uitgevoerd zoals besproken. Goed gedaan.

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw review! Fijn dat alles is verlopen zoals afgesproken. We waarderen het vertrouwen en de positieve terugkoppeling!

Mooie deuren

Netjes gewerkt en duidelijk proces

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat het proces duidelijk verliep en alles netjes is uitgevoerd

Saanut 5/5 tähteä

Contact was soepel en direct en professionele installatie

Contact was soepel en direct, ook in de showroom goede keuzes kunnen maken met professioneel advies. De installatie was secuur en netjes. We zijn erg tevreden over onze nieuwe stalen deuren!

Vastaus yritykseltä Steellife

Fijn om te horen dat het hele proces van showroom tot installatie zo prettig en professioneel is verlopen. Mooi dat de deuren helemaal naar wens zijn, daar doen we het voor. Bedankt voor uw vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Dit zijn mensen met kennis van hun…

Dit zijn mensen met kennis van hun eigen product.
Monteurs deden ook perfect hun werk

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat zowel het product als de montage naar volle tevredenheid zijn verlopen. We geven het compliment graag door aan onze monteurs!

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon het geld waard en een aanwinst voor je huis

Vanaf het bezoek aan de showroom tot het plaatsen van de stalen deuren was het helder, meedenkend en uitstekend in de communicatie. Super blij met het eindresultaat van twee vaste deuren en twee taatsdeuren. Echt een absolute aanrader en een top product als het gaat om de afwerking en montage

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor deze uitgebreide en lovende review! Fijn dat u onze communicatie, afwerking en werkwijze zo heeft gewaardeerd. We waarderen uw vertrouwen én aanbeveling enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Ze waren mooi op de afgesproken tijd en…

Ze waren mooi op de afgesproken tijd en ben er super blij mee met de deur en de trapleuning daarom vijf sterren en zeer vriendelijke jongens

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Wat leuk om te lezen dat u zo blij bent met zowel de deur als de trapleuning! Mooi dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze monteurs als vriendelijk heeft ervaren, daar doen we het voor. Bedankt voor de vijf sterren!

super goed bedrijf

super goed bedrijf,

ben je op zoek naar een stalen oplossing in je woning, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.
alles klopte, van bezichtiging tot aan de levering inclusief montage.
Dit is een bedrijf die service en klantgerichtheid hoog maar dan ook zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Vastaus yritykseltä Steellife

Wat een fantastisch compliment, dank u wel! Mooi om te horen dat alles van begin tot eind klopte. We doen er alles aan om service en klantgerichtheid op het hoogste niveau te houden, dus dit waarderen we enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Het begon al in de showroom

Het begon al in de showroom, keurig ontvangen en dan worden de mogelijk heden getoond. Na de keuze komt er iemand alles inmeten en krijg je tips hoe het het beste kan worden geplaatst. Na enkele weken wachten worden de deuren dan keurig geplaatst. Ik ben zeer tevreden het is werkelijk prachtig geworden
Jammer dat ik geen foto kan plaatsen

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Wat fijn om te horen dat het hele traject van showroom tot plaatsing zo soepel is verlopen en dat u zo blij bent met het eindresultaat! We zijn natuurlijk altijd benieuwd naar foto's, dus mocht u alsnog iets willen delen, dan zien we dat graag tegemoet. Bedankt voor het vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Ontwerp en uitvoering zijn perfect…

Ontwerp en uitvoering zijn perfect gerealiseerd.

Vastaus yritykseltä Steellife

Mooi om te horen dat zowel het ontwerp als de uitvoering zo goed zijn samengekomen. We vinden het belangrijk om die twee perfect op elkaar af te stemmen, bedankt voor het vertrouwen!

Fantastisch resultaat

Fantastisch resultaat. Gemaakt en geïnstalleerd door vakmensen.

Vastaus yritykseltä Steellife

Dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat het eindresultaat zo goed bevalt en dat ons team vakwerk heeft geleverd. Daar doen we het voor!

Saanut 5/5 tähteä

Er is zo zorgvuldig ingemeten en zo…

Er is zo zorgvuldig ingemeten en zo zorgvuldig geplaatst! Ik vind het super. Levertijd is wel lang ook voor stalen trapleuningen

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw mooie review! We nemen graag de tijd voor maatwerk, zodat alles klopt tot in de details. Fijn dat u zo tevreden bent met het resultaat!

Prachtige deuren geplaatst

Prachtige deuren geplaatst, hoge kwaliteit en vakkundige specialisten.

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit én de vakkundigheid van ons team. Geniet van de nieuwe deuren!

Saanut 5/5 tähteä

Hele mooie deur en snel geleverd en…

Hele mooie deur en snel geleverd en niet duur. komen afspraken na top bedrijf
raad ze zeker aan

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor deze enthousiaste review! Fijn dat de levering snel en volgens afspraak verliep, en dat u zo blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Saanut 4/5 tähteä

Van A tot Z goed verzorgd

Van A tot Z goed verzorgd, heldere communicatie en goede adviezen.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u onze werkwijze als helder en zorgvuldig heeft ervaren. We zorgen er graag voor dat alles klopt van begin tot eind!

Aanrader!

Het hele proces van bestellen tot plaatsen verliep bijzonder soepel! Denken mee en last-minute aanpassingen waren ook geen probleem. Top!

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steellife

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, juist ook bij de last-minute aanpassingen. Meedenken en flexibel zijn vinden we belangrijk, dus mooi dat dat gewaardeerd wordt. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Verwachtingen waargemaakt

Verwachtingen waargemaakt! Alle afspraken nagekomen en een prachtig product gemonteerd. Misschien niet de goedkoopste maar wel een goed bedrijf.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steellife

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent met het eindresultaat. Kwaliteit en afspraak = afspraak staan bij ons voorop, fijn dat dat zo is ervaren.

Prachtig resultaat

Showroom, inmeten en plaatsen van de deuren, alles klopte. Duidelijke informatie, goede communicatie, super vriendelijk personeel in iedere fase. Voor ons een aanrader!

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steellife

Wat fijn dat u het hele traject van showroom tot montage als zo prettig en goed georganiseerd heeft ervaren. Dat u onze collega’s in elke fase als vriendelijk en behulpzaam heeft meegemaakt, waarderen we enorm. Bedankt voor uw vertrouwen én de aanbeveling!

Namens het hele team van Steellife!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin