Saanut 4/5 tähteä

Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Het produkt zelf was wat tegen gevallen,maar na een mail kreeg ik meteen het geld terug gestort in 2 dagen .

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.

4,0

1 tähti

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Snelle levering, heerlijk geurend

Snelle levering. Maar veel belangrijker is dat de steamily tabletten echt super zijn. De geur is heerlijk en intens. Inmiddels heb ik twee soorten uitgeprobeerd en ben er dik tevreden over. Afhankelijk van waar je het schaaltje plaatst gaat het meerdere douche beurten mee.

27. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je review Ron! 🤍🚿

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, die ook blijven hangen.
Bruistablet kan ik 3 á 4 x van doen.
snel geleverd.
Ik ben heel tevreden.

Dankjewel voor je review Kim! 🤍🚿

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke en originele producten!

Mooie en originele producten.
Gemakkelijk en heerlijk in gebruik!

Dankjewel voor je review Joan! 🤍🚿

Saanut 5/5 tähteä

Top product met nog betere service

Het product van Steamily is werkelijk innovatief en doet wat het belooft. Maar wat mij nóg meer heeft overtuigd, is hun uitstekende klantenservice - en dat zeg ik niet lichtzinnig.

Ik plaatste een bestelling net vóór Black Friday, en de dag erna lanceerden ze een flinke korting. Wat deden ze? Zonder morren of bureaucratische rompslomp hebben ze me gewoon die korting toegekend. Geen gedoe, geen eindeloze email-threads - gewoon proactieve, klantgerichte service zoals het hoort.

Ook hun algemene email-communicatie verdient een pluim: professioneel, duidelijk en goed getimed. Je merkt dat hier écht is nagedacht over de customer experience, niet alleen over het product.

In een wereld waar bedrijven vaak schitteren door hun product maar falen in hun service (of omgekeerd), is Steamily een verademing. Innovatie + menselijke touch = klant voor het leven.

Absolute aanrader!

Dankjewel voor je review Dominique! 🤍🚿

Saanut 1/5 tähteä

Volledig in getrapt ....zijn al die…

Volledig in getrapt ....zijn al die andere revieuws nep ?!!
Stoomt niet , bruist niet ....ik koos voor eucalyptus en ( spijtig ) genoeg met citroen ...niets van eucalyptus te ruiken , pure citroen ...
Wat een nepprodukt , 20€ in de vuilbak gesmeten !

Hi Nele,

Wat vervelend!

Saanut 5/5 tähteä

Gelijk de volgende dag super

Het is snel ontvangen
Het is heerlijk ik blijf bestellen als het op is
Dank je wel

18. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je review Hennie! 🤍🚿

Saanut 5/5 tähteä

Deze week mijn tweede bestelling gedaan…

Deze week mijn tweede bestelling gedaan bij Steamily. Deze keer de aroma mix, wederom heerlijke geuren.
Iedere keer dat we de badkamer inlopen komt komen de heerlijke geuren van de shower steamers je tegemoet. Wij worden er in ieder geval enorm blij van. De bestellingen worden snel en keurig geleverd, superblij met de communicatie en service van Anne.

26. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je review Eric! 🤍🚿

Heel fijn product

Heel fijn product, douche wordt nog leuker en zaliger met een bruisbal van Steamily. Zeker doen ik raad het iedereen aan.

26. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je review Anja! 🤍🚿

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk deze tabletten in de douche!

Heerlijk deze tabletten in de douche, heb meerdere zakken gebruikt inmiddels, een aanrader!!

25. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je review Anoniem 🤍🚿

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb nu de pepermunt en citrus…

Ik heb nu de pepermunt en citrus gebruikt. Helaas is de geur alleen aanwezig bij het openen van de verpakking en ruik je er later niet zoveel meer van. Heb de andere nog niet geprobeerd maar vind het toch wel jammer.

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steamily

Dankjewel voor je review Miranda.
Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent.
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?
Dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Heerlijke geur

Het is een heerlijke geur bij het douchen.

22. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je review Anita! 🤍🚿

Saanut 1/5 tähteä

Als je genaaid wilt worden moet je dit…

Als je genaaid wilt worden moet je dit bestellen. Je ruikt niks. Het enige wat het doet is irritatie aan je ogen. Wat een walgelijk product. Koop dit NIET!

22. marraskuuta 2025

Hi Monique!

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent.

Saanut 1/5 tähteä

Het product stelt me teleur.matige geur en geen bruis

Ik was niet zo tevreden met de douche bruistabletten, maar steamily heeft dat fantastisch opgelost! Ben zeer tevreden over hun klantenservice!

16. marraskuuta 2025

Hi Marina !

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent.

Saanut 2/5 tähteä

Gebarsten schaaltje

Ik heb 3 zakken besteld inclusief 3 houten schaaltjes. Ik heb nu een schaaltje gebruikt en dat is na een paar douchebeurten al gebarsten. Ik vind de geur die ervan af komt niet echt lang blijven hangen in de douche.

13. marraskuuta 2025

Hi Petra!
Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent.

Anne van Steamily

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin