Saanut 5/5 tähteä

Rigtigt flot resultat. Har fået den indvendige og udvendige rengøring og bilen er som ny. Den trængte voldsomt, men er så fin, som da jeg fik den. Behagelig ung mand og meget rimelig pris. Kommer og... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fusk - fik gavekort sidste jul - nu har vi i et år forsøgt at komme i kontakt med firmaet uden held - så hold jer langt væk fra dem.

Saanut 5/5 tähteä

Meget tilfredsstillende resultat! Er særligt pjattet med de mange bilpleje tilvalg, der får sæder, vinyl og fælge til at skinne. Super lækkert

1. Autopesu

Yrityksen kirjoittama

Bilvask hvor og hvornår det passer dig

4,0

Saanut 1/5 tähteä

Fusk

24. joulukuuta 2022

Klar anbefaling

Man tror jo, at det er løgn med alle de 5-stjernede anmeldelser, men det er det ikke. Derfor kommer der én mere fra mig. Super service og flot resultat. Så selvom det måske ser dyrt ud, er det klart pengene værd.
100% anbefaling herfra.

18. elokuuta 2022

Rigtigt flot resultat

Rigtigt flot resultat.
Har fået den indvendige og udvendige rengøring og bilen er som ny. Den trængte voldsomt, men er så fin, som da jeg fik den. Behagelig ung mand og meget rimelig pris. Kommer og snupper mandens på onsdag.

8. elokuuta 2022

Alt var super godt

Alt var super godt, Til aftalt tid, hurtigt og til en fornuftig pris og bilen så rigtigt godt ud. Det kan varmt anbefales og så slipper fatter jo for at gøre noget han ikke bryder sig om.

20. huhtikuuta 2022

En chokerende resultatet...

En helt igennem super rengøring af bilen såvel indvendigt som udvendigt. Vi var lidt tvivlsomme om resultatet ville leve op til vores forventninger ift. Pris og kvalitet. Vi blev faktisk lidt chokeret, da resultatet var intet mindre end imponerende. Klar anbefaling💪👌👍.

15. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin