Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het offertegesprek tot en met het plaatsen van de airco heeft dit bedrijf een meer dan perfecte indruk achtergelaten. Klantvriendelijk, professioneel, accuraat en snel. Een echte aanrader. Chape... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Naar volle tevredenheid geholpen.. van het aanvragen van offerte tot plaatsing van de airco. Monteurs waren erg vriendelijk en legde alles goed uit namen ook de tijd voor je. En zijn uiteindeli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

The job was done very quickly and the man who installed it took great care to keep everything clean. He was super friendly, polite, and professional. We’re very happy with the service and contact wi... Näytä lisää

1. Ilmastointiurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Bij Staycoolairco.nl bieden we hoogwaardige airconditioninginstallaties, reparaties en onderhoudsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Laat ons u helpen om de perfecte temperatuur te bereiken en te behouden, het hele jaar door.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Top ervaring

Vanaf het offertegesprek tot en met het plaatsen van de airco heeft dit bedrijf een meer dan perfecte indruk achtergelaten. Klantvriendelijk, professioneel, accuraat en snel. Een echte aanrader. Chapeau!

20. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

The job was done very quickly and the…

The job was done very quickly and the man who installed it took great care to keep everything clean. He was super friendly, polite, and professional. We’re very happy with the service and contact with the company!

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Thank you so much, Maja! We truly appreciate your positive feedback. We're delighted that our technician provided excellent service and kept everything clean. Looking forward to helping you again! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Naar volle tevredenheid geholpen.

En zijn uiteindelijk vertrokken zonder troep achter te laten.
heb inmiddels al 2 airco's door hun laten plaatsen.

Beiden keren tot volle tevredenheid

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Hartelijk dank, Pascal! Het doet ons goed om te horen dat je helemaal tevreden bent met ons hele proces. Veel plezier met de airco's! 👍

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over het uitgevoerde onderhoud.

Al enige tijd aan het zoeken voor onderhoud aan mijn split-unit. Veel bedrijven verlenen deze service alleen als de airco ook bij hen is gekocht. Staycool airconditioning voert gewoon deze service uit. Twee monteurs; een voor de binnenunit en een voor de buitenunit. Beide monteurs hebben hun werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooral de binnenunit bleek erg vies te zijn. Na alles keurig te hebben opgeruimd zijn de mannen vertrokken. Ik ben sterk geneigd voor een onderhoudscontract te gaan bij dit bedrijf.

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Rob! Blij te horen dat je zo tevreden bent met ons onderhoud. We zorgen graag goed voor je split-unit! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring met de monteur van deze firma. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Werkte snel door en gaf goede adviezen over hoe nu verder. De monteur was voorzichtig met de ‘rommel’ en liet alles schoon achter.

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Thank you, Albert! We're thrilled to hear about your excellent experience with our technician. Your kind words mean a lot to us! 🙏

Superfriendly

Superfriendly employee that visited us for our service contract. Really a company to remember and to add to your favourits! Compliments!

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Thank you so much, W.! We appreciate your kind words and look forward to serving you again! 😊

Perfect

Goede communicatie. Punctueel. Vriendelijke monteurs, die met ons meedachten.
Werkten zeer netjes en snel.
Zag er vakkundig en plezierig uit om ze te zien werken.
Na vertrek geen stofje in huis te vinden.
Kortom, ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Theo! We zijn blij dat onze monteurs je hebben geholpen en dat je tevreden bent over het netjes werk. Tot ziens! 👍

Prima keuze

Bedrijf goed bereikbaar, vriendelijke monteurs, werken heel netjes. Goede prijs. Duidelijke afspraken. Kortom, zeer tevreden met mijn keuze voor Staycool.

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Bedankt Wil! We waarderen je feedback echt. Blij dat je tevreden bent met ons team en onze service! 😊

Fijn bedrijf

Goede service. goed onderhoudt. Hele fijne en samen werking, nu weer 3 jaar geleden dat ze de airco hebben geplaatst, en als er vragen zijn , dan worden erg goed geholpen. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen. Wij zijn in elk geval heel erg blij met ze.en de volgende airco voor de boven verdiepen zal ik met plezier bij hun kopen.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Linda! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en samenwerking. Graag tot ziens! 👍

Kwaliteitsorganisatie

Goede service. Geïnteresseerde gekwalificeerde crew. Goed georganiseerd bedrijf.

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Bedankt G! We zijn trots op ons team en hun professionaliteit. Dank voor je vertrouwen! 🙏

Zeer snelle reactie

Zeer snelle reactie. Telefonisch goed contact, zeer vriendelijk.Niet opdringerig. Houd zich aan de afspraken.

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Marie! We zijn blij dat je ons snel konden bereiken en je goed geholpen hebben. Graag tot ziens! 👋

Saanut 4/5 tähteä

Stay cool is steak concurrerend bedrijf.

In de fase van offerte aanvrage was dit bedrijf uitermate klantgericht qua advisering en meedenken.
Bedrijf getuigt van brede ervaring waar potentiële klant van kan profiteren.

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Hartelijk dank Jack! We vinden het fijn dat we goed hebben kunnen adviseren. Graag helpen we je in de toekomst weer! 😊

Saanut 1/5 tähteä

Na 1 jaar storing

Na 1 jaar storing, koelvloeistof was op.....
Uiteraard naar bedrijf gebeld. Konden niet komen want programma was vol.
Ondanks onderhoudscontract kwamen ze niet....
Dus een niet werkende airco met tropische temperaturen.
Dat is pas gode service....

13. kesäkuuta 2025

Beste C. Heyenrath,

Bedankt voor uw feedback.
We vinden het erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren.
We doen altijd ons uiterste best om klanten zo snel en goed mogelijk te helpen, zeker bij storingen.
Helaas lukt het door drukte niet altijd om nog dezelfde dag een monteur in te plannen. Gelukkig staat er inmiddels een afspraak gepland om het probleem op te lossen.

Team Staycool Airconditioning

Aanrader!!

Eigenaar nam de tijd en dacht goed mee om een passende airco te vinden.
Het plaatsen gebeurde door 2 fijne monteurs, die na het plaatsen de tijd namen om een goede uitleg te geven.

16. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Kim! We zijn blij dat de eigenaar goed met je heeft meegedacht en dat de monteurs netjes werk hebben geleverd! 👍

2 maal single split airco

Na een fantastisch en vooral persoonlijk passend advies van Ralph konden 3 weken later de airco's al geplaatst worden. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Ralph en Marvin. Alles is deskundig, netjes en met oog voor detail geplaatst! Ondanks dat het voor hen allemaal logisch is namen ze de tijd om mij bij vragen de technische aspecten uit te leggen. Ik kan dit iedereen aanraden!

3. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Luca! We zijn blij dat Ralph je goed heeft kunnen adviseren en dat je tevreden bent met je nieuwe airco's! 😊

onderhoud airco

Een medewerker die de jaarlijkse onderhoud deed was heel vriendelijk en behulpzaam. hij werkte heel netjes.

29. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Staycool airconditioning

Dank je wel Ineke! We zijn blij dat onze medewerker vriendelijk en zorgvuldig werk voor je heeft gedaan. Tot ziens! 👋

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, super service en goede prijs kwaliteitsverhouding
Een echte aanrader

6. maaliskuuta 2025

Bedankt Hans! We waarderen je feedback echt. We hopen je snel weer te zien! 👍

Goede service en nazorg

Reeds diverse airco's laten plaatsen, ook voor vrienden en bekenden. Gewoon goede uitleg en service.
Jaarlijks onderhoud indien gewenst.
Staycool is zeer zeker aan te bevelen.

22. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin