Saanut 5/5 tähteä

Jeg har handlet hos Staybeautiful i mange år. Det er et af de mest stabile og hæderlige online butikker, der findes. Mine vare kommer altid dagen efter bestilling eller første hverdag efter. Mine var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fuld tilfredshed herfra mig ; jeg køber mærket PHformula og det er nærmest det eneste sted , hvor det kan købes uden , at man igennem en kosmetolog.

Saanut 1/5 tähteä

Forfærdelig og yderst langsommelig kundeservice. Jeg har nu siden start januar afventet en en løsning på en reklamation på et Dermalogica produkt. Der er nu gået mere end 3 måneder, og de trækk... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

God kommunikation og mulighed for at returnere produktet selv om retur fristen var over. Samt hurtig levering for min ny bestilling- mange tak ☺️

Yrityksen tiedot

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Staybeautiful har fokus på markedets bedste hudpleje blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde, der ved, at man med de rigtige produkter kan fremme sin skønhed, og komme til at se yngre og sundere ud. Vi har et stort sortiment af skintonic, toner, conditioner, rensegel, fugtpleje, ansigtscremer, natcremer, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Hos Staybeautiful kan du altid forvente attraktive rabatter på hudpleje.

4,0

On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Jeg måtte vente 3 uger på min ordre

Jeg måtte vente 3 uger på min ordre. Godt nok var det transportørens der kludrede i det, men jeg fik ikke så meget som et lille undskyld. Til trods for at varen kom retur i butikken og blev fremsendt på ny. Det ville have betydet alverden hvis der havde været et kort med en håndskreven undskyldning, en vareprøve eller en lille pose vingummi. Men der var intet. Jeg betalte 3 uger før jeg fik min ordre. De 2 stjerner er for manglende kundepleje.

5. joulukuuta 2025
Staybeautiful-logo

Vastaus yritykseltä Staybeautiful

Tak for din feedback - og du har helt ret. Selvfølgeligt skulle vi have sendt lidt med til dig som et plaster på såret for at have ventet så længe på at pakken nåede frem!

Det er en rigtigt god idé som vi vil bruge fremover. Jeg kan se, at du har handlet hos os flere gange. Jeg håber ikke du er blevet helt skræmt væk for vi vil gerne sende en lille hilsen med næste gang du bestiller fra os.

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en ansiktscreme som jag…

Beställde en ansiktscreme som jag haft tidigare och märkte direkt att det var något fel på produkten. Den doftade konstigt. Kanske gammal? Har försökt få kontakt med kundtjänst per mail tre gånger utan svar! Vill ha pengarna tillbaka.

18. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Fick gammal produkt som blivit…

Fick gammal produkt som blivit brunfärgad istället för genomskinlig och inte går att använda. Företaget skickar en ny men det är samma sak med den. Företaget slutar sedan att svara på mail och svarar inte heller klarna så att jag trotts allt måste betala produkten själv. VARNING för blufföretag som säljer gamla och dåliga produkter.

22. toukokuuta 2025
Staybeautiful-logo

Vastaus yritykseltä Staybeautiful

Hej Therese
Tack för din feedback. Självklart säljer vi inte gamla produkter. Efter din första förfrågan skickade vi dig en ny produkt, som inte heller uppfyllde dina förväntningar. Som jag skrev till dig måste produkterna returneras så att vi har möjlighet att undersöka dem, men vi har inte fått tillbaka vare sig den första eller den andra varan.
Trots det har vi återbetalt pengarna till dig och jag tror inte att det finns något mer vi kan göra i nuläget.
Mvh Stefan
Stay Beautiful

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin