Svenska Standardbolag AB Arvostelua

Yrityksen tiedot

1. B2B
  2. Lakiasiaintoimisto

Yrityksen kirjoittama

Vi på Svenska Standardbolag är experter inom bolagsrätt sedan 1954. Få snabb, trygg och proffsig hjälp med din bolagsfråga. Våra lagerbolag AB Grundstenen är välkända och hundratusentals svenska företag har startat med ett bolag från oss. Vi är även ledande inom avveckling av aktiebolag och har sedan 1992 hunnit avveckla mer än 45 000 bolag. Anlitar du oss för avveckling av ditt bolag får du en trygg och säker hantering och betalt inom några dagar. Andra bolagstjänster vi dagligen hanterar är: bolagsändringar (styrelse, bolagsnamn, verksamhet etc), ombildning från enskild firma till aktiebolag, aktieägar- och kompanjonsavtal, delning, fusion, kapitaländring, utlösen av delägare, varumärken m.m. Har du en bolagsfråga? Då har vi med stor sannolikhet lösningen. Kontakta oss 023 - 79 23 00

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Köp inte bolag av dem

Köp inte bolag av dem. Ni får lite handlingar men det går inte att använda bolaget. Baken kräver massor med information för att ge dig ett bankkonto för ett "befintligt AB" (som du räknas som om du köpt av Standardbolag). Köp istället direkt av banken om du vill ha ett bolag du kan använda, utan månader av krångel och administrativt arbete.

He he: De svarar "Vi beklagar om det uppstått frustration i kontakten med banken, den processen ligger utanför vår kontroll" -nej just det, ni får ingen hjälp här -räkna med 2 månader innan ni kommer åt företaget (får bankkonto) om ni köper här. F.ö. går det visst at köpa av banken -ser flera företag som har den tjänsten.

10. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Svenska Standardbolag AB-logo

Vastaus yritykseltä Svenska Standardbolag AB

Tack för din återkoppling. Vi vill gärna bemöta några av de uppgifter som framkommer i ditt omdöme:

Banker säljer inte aktiebolag – Det går inte att köpa ett bolag direkt av en bank. Däremot samarbetar många banker med etablerade leverantörer av lagerbolag, eller lotsar företagare vidare till sådana aktörer.

Alla företag måste genomgå bankens kontroller – Oavsett om du startar ett nytt bolag via Verksamt.se eller köper ett lagerbolag från oss, måste du som kund genomgå bankens kontrollrutiner för kundkännedom (KYC). Detta är ett lagkrav enligt penningtvättslagen och gäller alla företagare. Bankernas rutiner, kostnader och handläggningstider kan variera.

Vi förenklar processen – När du köper ett lagerbolag av oss får du ett färdigregistrerat aktiebolag där vi omgående hjälper dig med namnändring, ny företrädare och alla nödvändiga handlingar. Du blir registrerad som ägare direkt och kan påbörja processen med att öppna affärskonto utan dröjsmål. Vi erbjuder dessutom personlig rådgivning genom hela förloppet.

Bankens avgifter gäller alla – Oavsett hur bolaget startas tar banken idag ut avgifter både för att öppna affärskonto och, i förekommande fall, för att utfärda likvidintyg. Dessa kostnader gäller samtliga företagare.

Vi beklagar om det uppstått frustration i kontakten med banken, den processen ligger utanför vår kontroll, men vi hjälper gärna till om du önskar stöd i kontakten eller har andra frågor kring ditt bolagsköp.

Svenska Standardbolag AB

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin