Goeie service ĕén ster, goed ingepakt één ster maar prijs kwaliteit verhouding voelt vreemd ( poster met Xenos lijstje 89 euro ) Ook heel vriendelijk één ster Marco
Yritys on vastannut
@Stadsetrots vond ik het cadeau voor mijn Zus, die voor de 12de x de Nijmeegse loopt en Lisa heeft het ook nog gepersonaliseerd voor me.
Yritys on vastannut
Super fijne ervaring De tegel was door PostNl niet bezorg maar wel al als bezorgd opgegeven, ik ging het navragen en kreeg zelfs op zaterdag meteen antwoord op whats app heel vriendelijk. Tegel ook... Näytä lisää
Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties! We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!
Jacob Canisstraat 5, 6521HC, Nijmegen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle levering van leuk Eindhoven tegeltje. Netjes ingepakt als brievenbuspakket. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Tegeltje voor de zevenheuvelenloop besteld. Leuk en mooi design, snelle levering en handig dat je hem gratis kan ophalen in Nijmegen in plaats van verzendkosten te hoeven betalen

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Mij op de hoogte gehouden van de bestelling en was zeer goed ingepakt zodat het door de brievenbus kon

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Ziet er prima uit en vond het heel attent dat ik eenmaal bezorgkosten terug ondanks dat ik het in tweeën besteld had

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Super service! Snelle levering en precies zoals beschreven. Ik ben heel tevreden en blij!

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Heel vriendelijk contact via Instagram en snelle levering!

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Super leuke tegeltjes van Maastricht, maar ook van andere steden. Snelle en zorgvuldige verzending en vlotte response.
Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwelijks te lezen is. Da's erg jammer, houd hier rekening mee, mocht je willen bestellen. Dit is gemeld en zou worden aangepakt. Maar goed, ik heb nu dit tegeltje. 🤔
En ja hoor, ik heb een nieuw tegeltje gekregen, waarop de tekst heel duidelijk is. Hier worden de reviews nog opgepakt, besproken en naar volle tevredenheid afgehandeld en SERVICE nog met hoofdletters, hoog in het vaandel staat!
TOP, dank voor alle moeite! Ik was al blij en ben nu super blij!!

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Vriendelijke communicatie. Erg mooie tegeltjes. Echt een mooi aandenken aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Mooi cadeau! Ontvanger was er ook blij mee. Helaas wel door postnl het cadeau te laat moeten geven, ondanks extra betaald te hebben voor spoedlevering. (Dit lag bij postnl, niet bij stadsetrots).

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Had voor mijn man, die de 4dgs liep, een routeposter inclusief lijst besteld als aandenken. Werd mooi op tijd en al mooi ingepakt bezorgd.A4 poster zelf zag er ook prima uit!👌
Uitstekende kwaliteit van het tegeltje, aanrader als je een persoonlijke herinnering van de 4Daagse wilt.

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Tegeltjes zien er leuk uit!! Goede kwaliteit! Gezellig staan ze op de vensterbank. Moest wel even zoeken naar het juiste adres waar ik het pakje kon ophalen! Goede service en snelle levering! Erg tevreden!

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Het tegeltje was precies zoals verwacht en mooi afgewerkt! Een mooie herinnering van een mooie prestatie, dank je wel!!

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Gemakkelijk bestellen, snelle en goede levering. Goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Mooie afwerking en kleuren en een whatsapp naar mij om te informeren of de tekst in orde was👌
Jammer dat de post er zolang over doet🫣maar helemaal tevreden met het resultaat

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Super snelle levering, heel leuke tegel voor de Vierdaagse.

Vastaus yritykseltä Stadsetrots
Tevreden over de ontvangen tegeltjes voor de vierdaagse