Upplevelsen i butiken var jätte bra, snällt mottagande med leende på läpparna. online webshopen var tydlig och lätt att hitta och lägga beställningen för att hämta i butiken. men jag kunde nämligen... Näytä lisää
Jag blev besviken att Sverige-tröjan inte fanns i rätt storlek eftersom jag skulle ge bort den till en familj som bara är i Skåne 2 veckor på semester. Prövade 2 olika Stadium men körde helt i onödan
Idag Lördag 11/4 så ringde Stadium outlet Birsta Sundsvall , för att på minna mig att beställningen som gjordes för en knapp vecka sen inte gått iväg . Deras tålamod att kontakta mig , all heder... Näytä lisää
Jag hittade ett par jättefina skor! Det var allt jag var efter men jag kunde ha köpt massa andra prisvärda varor. Det krävs självdisciplin att inte köpa allt. Personalen var trevliga och hjälpsamma. J... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Handla allt inom sport billigt på Stadium Outlet! Vi har alltid 40-70% på alla våra artiklar online och ständig påfyllning med nya fynd.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Trevlig personal och bra priser
Bra butik med mycket kläder och bra…
Bra butik med mycket kläder och bra priser
Bra bemötande och bra service.
Hittade vad jag var ute efter samt…
Hittade vad jag var ute efter samt några saker till som jag tror blir bra till min vandring.
Trevlig och luftig butik.
Visste vad vi ville ha
Personalen
Personalen. Det var i Eslöv.
Det var bra tycker jag, kanske är hur bemöter pesonalen.
Bra priser och trevlig personal!
Bra priser och trevlig personal!
Bra priser och bra service har de på…
Bra priser och bra service har de på Stadium outlet i Nässjö bra bemötande från personalens sida
Prisvärt och skön kvalité
Prisvärt och skön kvalité, man hittar alltid något på Stadium Outlet!
Bra pris o kvalitet
Älskar att handla här
Älskar att handla här, superbra priser och snabba leveranser om du beställer online.
Trevlig personal
Trevlig personal. Bra och prisvärda produkter. Lätt att köpa mer än man tänkt ;)
Alla Sverige tröjor slut
Alla Sverige tröjor slut, det är VM, finns endast barn strl kvar. Personal vet inte om.det kommer fyllas på ?
Lätt att hitta det jag skulle ha och…
Lätt att hitta det jag skulle ha och alltid trevlig personal
Mycket god hjälp
Toppenbutik
Toppenbutik med fina priser på många produkter
Prisvärt, Kvalitet, service
Prisvärt, hög kvalitet och serviceinriktad personal.