Rask levering og varene sto absolutt til forventningene. Fikk med en gratis yantra nakkepute m.m v/ bestilling av yantramatten og det ble en positiv overraskelse. Var litt usikker på str. på slipperse... Näytä lisää

Kronisk sykdom fører til inaktivitet, og som rullestolbruker har jeg alltid feil arbeidshøyde og arbeidsstilling ved komfyr og kjøkkenbenk. Dette fører til overbelastninger og feilbruk, som gir smer... Näytä lisää

Servicen er upåklagelig. Undertrøjen jeg købte går desværre ret langt ip i nakke og hals, så den er bedst til vinterbrug hvor den lettere skjules af tøjet. Ligeledes er de hvide tryk på strømper meg... Näytä lisää

På trods af at jeg først havde valgt (og betalt for) et dyrere produkt, fik jeg telefonisk rådgivning, som endte ud i at jeg købte et billigere produkt, som bedre matchede mit behov. Første ordre blev... Näytä lisää

1. Talviurheiluliike
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Golfkerho
  4. Juoksukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

S+ABILITY forhandler sports- og velværeprodukter, der gavner forbrugerens velvære under sportsaktiviteter såvel som i det daglige. Produkterne af mærket S+ABILITY øger kroppens blodcirkulation, styrker balance og forbedrer restitutionen.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Hurtig levering og god virkning på smertende skulder

Plasteret Fit virker fantastisk på min smertende skulder. Har fået behandling hos fysioterapeut over længere tid. Skulderen skal trænes op og med Fit plasteret foregår det smertefrit og uden smertestillende piller.
Hurtig levering fra dag til dag. Jeg giver min varmeste anbefaling af Fit plasteret. :-)

6. toukokuuta 2016

Vastaus yritykseltä Stability.nu

Så dejligt at du oplever en smertelindring Birgit :) og tusind tak for din flotte anmeldelse :)

effektive

Plastrene er, for mig, en fantastisk smertelindring ved slidgigt i lænd, hofte og knæ. De øger min mobilitet betydeligt.

5. toukokuuta 2016

Vastaus yritykseltä Stability.nu

Så dejligt at FIT. plastrene hjælper på dine smerter Karen :) og tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Ekstra gave

Bestilte et par sandaler og fik som tillæg tøfler og massage bælter.
Hurtig levering oven i købet 👏

29. huhtikuuta 2016

Vastaus yritykseltä Stability.nu

Tak for din flotte anmeldelse Allan :)
Ja lidt ekstra gaver, er altid rart ;)

Vender ikke tilbage på henvendelse

Ifm. Med min bestilling har jeg stillet nogle spørgsmål, men jeg har aldrig fået svar.
Jeg har prøvet knæplastrene og de virkede.

29. huhtikuuta 2016

Kære Helle
Jeg er først og fremmest glad for, at plastrene virker på dig :)
Dernæst er jeg da ked af, at du ikke har fået svar ?? har du ringet eller sendt mail ?
Du kan altid fange mig på 31407110, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Morten Nyemann

dejlige sokker

Jeg har modtaget nogle dejlige sokker. Er helt sikker på, at jeg skal købe flere - både til mig selv og vennerne.

18. huhtikuuta 2016

Vastaus yritykseltä Stability.nu

Tak for den fine anmeldelse, Kirsten :)
Dejligt at du kan lide sokkerne. Du skal nok ikke vente for længe, med at bestille, lageret er snart tømt.

Præcis og hurtig levering

Bestilte Stability-slippers via nettet i påsken. Fik bekræftelse ret hurtigt, og allerede efter 4 dage fik jeg varen leveret til afhentning på posthus.
Perfekt kundeservice. Tak for det.

2. huhtikuuta 2016

Perfekt

Oplysende hjemmeside, ved handel yderligere info og orientering om hvordan produkterne skal behandles. Leveringstiden kort og perfekt.
Handler meget gerne der igen.

6. maaliskuuta 2016