Uitstekende service en snelle levering! Ik heb de Graco Ultra QuickShot besteld. Zondag besteld en dinsdag al netjes geleverd als een complete set in de originele verpakking, precies zoals afge... Näytä lisää
Prima webshop, producten op tijd geleverd en als je een vraag hebt staan ze je ook netjes te woord. Graco latex spuit aangeschaft en hij doet het super.
Bestelling door dhl als bezorgd maar niks geleverd Na telefonisch overleg met spuittips zonder gedoe wordt bestelling alsnog geleverd
Yrityksen kirjoittama
Bij Spuittips.nl is jouw succes ons succes. We streven ernaar om je verfprojecten efficiënter, effectiever en aangenamer te maken. Of je nu ervaren bent of begint met schilderen, we staan klaar om je te ondersteunen met hoogwaardige spuittips en uitstekende service. Wat bieden we aan? Bij Spuittips.nl vind je een uitgebreid assortiment spuittips van topkwaliteit die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en verfsoorten. Of je nu een professionele schilder bent die werkt aan grote industriële projecten, een autolakspuiter die streeft naar perfectie of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn huis wil opknappen
Industrielaan 24, 5406XC, Uden, Hollanti
- +31413 - 72 86 86
- info@spuittips.nl
- spuittips.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Uitstekende service en snelle levering
Uitstekende service en snelle levering!
Ik heb de Graco Ultra QuickShot besteld. Zondag besteld en dinsdag al netjes geleverd als een complete set in de originele verpakking, precies zoals afgesproken. Ook het contact via de mail was erg vriendelijk en snel.
Topzaak, zeker een aanrader voor iedere schilder!
Perfecte service
Snelle levering! Dag nadien al geleverd in mechelen (België)
Prijzen ok! Super service!
The contact person via an email
The contact person via an email, was very rude, didn’t like at all they he communicate with a client.
I hope he can refresh his mode and be happy while working and deal with clients.
Prima webshop
Ik moet al een review schrijven terwijl…
Ik moet al een review schrijven terwijl ik nog wacht op mn spuittips
Everything come fast
Everything come fast. Order was easy what say more it’s professional
Eigenlijk alles zeer positief buiten de levertijd
Eigenlijk alles zeer positief, Informatie, advies, reactie, Toch een vrij lage score omdat de belofte "voor 17 U bested. De dag nadien in huis" helemaal de mist inging. Ik ontving de fijnspuittip na het weekend, 6 dagen na bestelling toen Ik de deuren al geschilderd had met een rollertje, wat voor mij uiteraard een groot verschil maakte,
Fijne website en snelle leverling
Fijne website en snelle leverling, netjes verpakt. Super winkel.
Namens:
van den Dool
Schilderwerken Totaalonderhoud
Snelle service en goede prijzen.
Enige waarom het geen 5 sterren zijn is…
Enige waarom het geen 5 sterren zijn is de verzendmanier. Je moet aanwezig zijn voor een handtekening voor ontvangst. Dat vind ik nadeel, dat kost weer veel tijd etc
Gewoon top...
Na telefonisch overleg samen problemen…
Na telefonisch overleg samen problemen met spuit opgelost.
Perfecte service
Snelle en correcte levering