Yritys on vastannut
Goede website, mooi aanbod aan o.a. verstelbare dumbbells voor een goede prijs! Producten snel verzonden (met PostNL, dus geen DPD oid) en dag na bestelling in huis. De kwaliteit van de verstelbare du... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs! Gisteravond twee verstelbare dumbells besteld en vandaag al in huis. Was eerlijk gezegd wel iets kritisch omdat de prijs waar ze bij hun voor we... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Was al een tijd opzoek naar zo'n apparaat en vond het eindelijk op de site.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Snel geleverd, set barbell met schijven voor een mooie prijs. Blij mee!

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Ruim assortiment, goede prijs en service.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Ordered four dumbells in the Sportzaak online store and have now been waiting ten days for the delivery of one of these. The delivery was supposed to be within a day so I am of course very very disappointed with the lack of service and the non adherence to the consumer protection rules. I truly hope that Sportzaak will refund my money now but want to warn others about this very bad experience! Two days ago Sportzaak informed me that they would refund my money if I still had not received the order but again today they still refuse to refund me despite the fact that the order is still missing!

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Goede website gemakkelijk te navigeren.
Packet met gewichten kwam al na 2 dagen aan, ookal woon ik in België.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
snelle levering. goede prijs/kwaliteit.
gewoon top!! Zou er zo weer bestellen.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Altijd goed, heb ik heel vaak besteld bij Sportzaak en zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Degelijke materiaal, snel geleverd. Zeker aanrader.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Ik had voor mijn aankoop vragen, die zijn top beantwoord. En de verstelbare dumbells zijn geweldig. Verstellen aan de binnenkant, ipv beide kanten apart. De halter word ook daadwerkelijk kleiner van formaat bij een lager gewicht. Ik heb er dagelijks veel plezier van !

Vastaus yritykseltä Sportzaak
De bestelling van 3 sets dumbbells werd de dag voor de Kerstdagen snel geleverd. 1 set was niet compleet. Een mailtje hierover werd direct na de feestdagen opgepakt en beantwoord. Belinda maakte een nieuwe order aan, waarna de volledige set op oudejaardag werd bezorgd. Een top service met in dit geval een grote buiging voor Belinda.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Snel, duidelijk en efficiënt proces

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Ik heb dumbels gekocht in de gewichten; 10,12,15,18,20,22 en 26 kg. Wat een goede kwaliteit, echt tevreden.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Snelle levering, Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Top producten, precies wat ik zocht en snelle levering.

Product is great quality
Delivery was on time
Will order next equipment from this shop

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Ik vond dit bedrijf erg goed, omdat mijn favoriete product een redelijke prijs had, bedankt.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Zeer snel geleverd en goed ingepakt aangezien het om een redelijk zwaar gewicht ging. Top!

Vastaus yritykseltä Sportzaak
De vesten zijn een van mijn beste investeringen die ik heb gedaan. Ik heb voor mijn vrouw en ik beide één gehaald en ze passen ons perfect. Snelle levering.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Snel geleverd, goede kwaliteit.
Ik kan nu eindelijk push ups doen zonder pijn.

Vastaus yritykseltä Sportzaak
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.