Sporttema Arvostelua 632

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Rask levering og god informasjon i forkant fra firmaet. Produktet hadde en av de beste monterings-veiledninger jeg har sett. Det eneste jeg stadig irriterer meg over - er UPS som ikke sier fra når de... Näytä lisää

Her snakker vi ekspress og god service! Bestilte boksesekk med tilbehør, fikk umiddelbart bestillingsbekreftelse og dagen etter ny e-post om at bestillingen var på vei og forventet levert dagen etter.... Näytä lisää

1. Urheilu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sporttema åpnet 1. desember 2003 og har siden da levert treningsmaskiner og utstyr til tusenvis av fornøyde kunder. Vi har underveis oppgradert vår e-handelsløsning i flere trinn til dagens system.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fikk beskjed 05.02 at ordren er…

Fikk beskjed 05.02 at ordren er forsinket en måned, som ikke er er bra når man ikke sier det ved bestillingstidspunkt.

29. tammikuuta 2026

Hei!
Takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding.

Når en vare går tom på lager, vises dette alltid i nettbutikken. I enkelte tilfeller har vi dessverre ikke en bekreftet leveringstid akkurat i det øyeblikket varen blir utsolgt.
Vi får en estimert dato når vi har lagt inn en ny bestilling. Så snart vi får denne informasjonen, informerer vi kundene våre.

Vi forstår at det kan være frustrerende når leveringstiden ikke er klar med en gang. Vi jobber hele tiden for å gjøre denne prosessen tydeligere og raskere.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om akkurat din ordre – vi hjelper deg gjerne videre.

Mvh
Pierre Robért
Sporttema

Dårlig betaling

Krever avtalegiro? Herregud. La meg betale med kort.

2. joulukuuta 2025

Kjære kunde,
Det har oppstått en misforståelse.

I kassen kan du velge "Betal nå", og da kan du bruke kort, bank eller Vipps.

Du kan også velge "Etter levering", og da får du ulike kredittalternativer som faktura, «kjøp nå og betal i februar», faktura med 30–60 dagers betalingsfrist eller forskjellige delbetalingsløsninger. Ved kreditt kan det hende du må opprette avtalegiro.

Men du kan fortsatt velge de ulike alternativene under "Betal nå" dersom du ønsker det.

Med vennlig hilsen
Pierre Robèrt
Sporttema Sverige AB

Fått feil farge på produktet som ble…

Fått feil farge på produktet som ble bestilt. På nettsiden vises en slynge som er hvit, rosa, lilla og turkis, mens slyngen jeg fikk er sort, brun og grønn. Da jeg var i kontakt med kundeservice var de hyggelig og gav 25% rabatt pga. dette. Men frasier seg all skyld. De sier det kun er snakk om nyanseforskjeller og litt blekere farger på nettsiden, og at de bruker bildet de har fått fra leverandøren. Her burde de kunne se forskjell da ingen av fargene er lik, og ta ansvar for at bilder og produkter de velger å selge på sin nettside stemmer overens.

28. marraskuuta 2025

Forferdelig kvalitet!! Allerede gått i stykker!!!

Sykkelen ble levert til hentested i stedet for hjem til meg! Måtte organisere egen transport for å få sykkelen hjem..

For en dårlig kvalitet!!!

Etter bare 9 minutter(!) under første treningsøkt med sykkelen, datt den ene pedalen rett av!! Gjengene der pedalen var festet, hadde løsnet og lå som metallrusk på gulvet!!

For hver runde jeg tråkket med pedalene, kunne dessuten et taktfast og tydelig "dunk" både høres og føles i kroppen for hver omdreining jeg gjorde med pedalene, noe som tyder på at noe også er galt med selve mekanismen i sykkelen.

Sykkelen "gir også etter" når jeg sitter på den (jeg veier 64 kg, en vekt som sykkelen burde tåle!). ! Og nå kan jeg jo ikke engang bruke sykkelen siden pedalen knakk av!!

Helt forferdelig kvalitet!!!!

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sporttema

Kjære kunde Vi beklager virkelig din opplevelse. UPS har forsøkt å levere hjem til deg i henhold til skanningen. Siden de ikke fikk kontakt med deg, har pakken i henhold til deres rutiner blitt sendt til utleveringssted.

Vi beklagar problemen med cykeln, något måste varit fel på denna från fabriken. Vi har nu utfärdat en återbetalning till dig. Med vänliga hälsnignar Pierre Robért Sporttema

Kjapp på å fikse mangel på produkt

Pulsbeltet jeg kjøpte fungerte ikke med ellipse maskinen jeg hadde kjøpt. Spottema sendte først nytt pulsbelte og så ny computer til ellipse maskinen da det nye pulsbeltet ikke fungerte sammen med ellipse maskinen. Nå funker det uten problemer. Sporttema var raske til å respondere og bestille computer delen med en gang jeg gav tilbakemelding.

5. maaliskuuta 2025

Det meste var bra

Det meste var bra, varen, rask levering, bra kvalitet. Helt etter forventninger. Det som mangler er en monteringsanvisning og bruksanvisning på norsk.

25. syyskuuta 2023