Laite toimi hyvin . Puutteet suomenkielinen käyttö ja hoito ohjetta ei ollut. Ruotsinkielinen on mutta sivun 9 jälkeen lähes käöttykelvoton, sivut sekaisin ja osia puuttuu. Englannin kieliset ohjeet o... Näytä lisää
Toimitus oli nopea. Tuotiin kotiin asti. Laite oli juuri sellainen kuin esitteissä oli. Tukeva ja hyvä. Ainoa asia jota en saanut toimimaan oli kävelyn matka. Suomenkieliset ohjeet myös puuttuu. Kann... Näytä lisää
Upea ja tyylikäs kuntopyörä, joka mahtuu pienimpaan tilaan! Mittaa tärkeimmät seikat, kuten kuntoilun aikaa, matkan pituutta ja nopeutta, poltettuja caloireita ja pulssia! Suosittelen!. :-)
Tuote oli juuri sellaien kuin olin sen kuvitellut joten tilaus.onnistui täydellisesti.ja ostos myös toimi moitteettomasti. Toimitus kotiovelle oli yllätys siitä myös täydet pisteet.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bra hyvä very good
Luotettava, erinomainen palvelu, suosittelen lämpimästi!
Mycket brå!
Five stars customer service!
Tilaus tuli alle viikossa ja toimi…
Tilaus tuli alle viikossa ja toimi moitteettomasti.
Pitkä toimitusaika
Toimitus kestää todella kauan eikä toimitustavoista tai ajoista pysty sopimaan.

Vastaus yritykseltä Sporttema
Nopea toimitus
Nopea toimitus. Stepperi kuvauksen mukainen.
Toimitus OK.
Kaikki sujui niin kuin piti
Erittäin hyvä
Olen tyytyväinen.Kiitos.
nopea toimitus
nopea toimitus, tavara oli mitä pitikin. Kaikki sujui helposti
todella tyytyväinen..tilaus tuli…
todella tyytyväinen..tilaus tuli nopeasti ja kotiin asti
suur kiitos..
Tuote oli juuri sellaien kuin olin sen…Kävelymatto ilman moottoria
Nopea ja varma.
Kaikki toimi todella hyvin
Tilaus ja toimitus aika
Tilaus ja toimitus aika, heloo ja nopea. Mutta paketin toimitus
oli ongelmallinen, normaalit ihmiset on 8-17 aikoihin töissä, jolloin pakettia olisi tuotu ja kuljettajilla ei kännykkää jolla soittaa, olisi pitänyt ottaa vapaapäivä töistä kun vain tuonti päivän olisi ilmoittaneet ja kun portista ei pääse kuin itse avaamalla, aika onnetonta olis ollut päivystää ulkona tuota paketin tuloa. Tai sen jälkeen olisi pitänyt hakea vantaalta ja kun ei ole autoa. Toinen mahdollisuus oli toimittaa työpaikalle ja täällä se nyt odottelee ja kun tuttavapiirissä ei ole autoja, niin menee taksi hommiksi.
Toimitus oli nopea
Kannattaa ostaa.
Vempula oli helppo koota
Vempula oli helppo koota, näyttö selkeä ja toimii hyvin.
Tuotteen kuljetus epäonnistui
Tuotteen kuljetus epäonnistui. Pakkaus on kärsinyt matkalla. Osa suojastyroksista oli palasina laatikon pohjalla.
Laitteen takaosassa lattiatuen hitsauksista, 3 neljästä oli irronnut.
Tuote oli juuri sellainen kuin oletin
Tuote oli juuri sellainen kuin oletin. Toimitus oli erittäin nopea.