Tusen takk for en trygg, profesjonell, rådgivende og serviceinnstilt handel. Dere vet virkelig hva dere holder på med, og jeg er ikke i tvil om at jeg har fått den perfekte sykkelen for mitt behov og... Näytä lisää

Kan absolutt anbefale å selge sykkelen hos Sportienda. Jeg leverte min brukte sykkel på samme sted som jeg kjøpte ny siden butikken har avtale med Sportienda, enklere kan det ikke bli. I tillegg til a... Näytä lisää

Skulle selge min landeveisykkel, og googlet «selge sykkel». Fikk da opp Sportienda, som etter at jeg hadde fylt ut et skjema med info om sykkelen kunne gi en estimert pris. Jeg kunne så velge en tid d... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Vi ønsker å forenkle prosessen med å selge og kjøpe brukte sykler av høy kvalitet. Vi tilbyr enkelt og trygt salg eller innbytte av sykler gjennom våre partnerbutikker i sportsbransjen. Vi sørger uansett for at syklene går igjennom en grundig service og sertifisering før vi selger syklene videre på vår egen plattform.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Flott kundeservice og veldig vennlige

Flott kundeservice og veldig vennlige. Nettsiden er enkel å bruke, og med en telefonsamtale fikk jeg grundige svar på alle spørsmålene mine. Jeg glemte å bestille frakt, så jeg ringte, og det ble ordnet i løpet av noen få minutter. Sykkelen ble levert hjem til meg to dager etter bestilling, og var i samme stand som beskrevet i annonsen. Jeg anbefaler dette selskapet hvis du er på jakt etter en sykkel. De er godt organiserte og prioriterer kundeservice.

13. maaliskuuta 2026

God service, hyggelig handel

God service, hyggelig handel. Veldig praktisk og enkelt. Jeg synes kanskje jeg fikk en noe lav pris, alt tatt i betraktning, men jeg var allikevel fornøyd med hele prosessen.

8. marraskuuta 2025

Fornøyd kunde!

Alt var i henhold til avtale, klappet og klart når jeg kom. Fin opplevelse og jeg er fornøyd med handelen :-)

28. lokakuuta 2025

Topp service!

Svært hyggelige, serviceinnstilte, hjelpsomme og pålitelige karer. Hver gang det har vært noe jeg har trengt hjelp til, har disse gutta tatt inn sykkelen min på dagen og sørget for at jeg også har fått med meg sykkelen hjem (eller lånt en annen) samme dag. Anbefales på det sterkeste!

1. lokakuuta 2025

Bra sykler til bra priser

Kjøpte en sykkel, og var så fornøyd at vi kjøpte en sykkel til.

Vil også trekke fram at de har et verksted med dyktige reperatører, og har enkelt fått fikset småting og justeringer på syklene vi kjøpte, kostnadsfritt.

19. heinäkuuta 2025