🎣 Sportfishtackle.dk er den førende fiskegrejsbutik i Sverige. Vi skubber markedet fremad, sætter trends og arbejder kun med kvalitetsprodukter fra mærker, vi stoler på. Hos Sportfishtackle.com finder du fiskegrej fra førende mærker samt unikke produkter, som du ikke finder andre steder. Vi har et bredt udvalg af fiskeagn som crankbaits, spinnerbaits, jerkbaits, skeer, topwater baits, soft baits og meget mere. Vi har fiskestænger, fiskehjul, fisketøj, fiskeliner og alle former for fisketilbehør, du kan få brug for til din dag på vandet. Vi er eksperter i jerkbaitfiskeri, spinnefiskeri, vertikalfiskeri, geddefiskeri, sandartfiskeri, aborrefiskeri, laksefiskeri, ørredfiskeri, havfiskeri, karpefiskeri, isfiskeri og fluefiskeri. Vi byder alle kunder velkommen, uanset om du er nybegynder eller professionel, og vi lover, at du får den hjælp, du har brug for! Shop online på Sportfishtackle.com, eller besøg vores fysiske flagskibsbutik i Stockholm, Sverige.
Tanska
- sportfishtackle.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Har ikke styr på tingene.
Lavede et mindre køb gennem klarna.
men en af produkterne var ikke hjemme
så ringede til Sportfishtackle og blev anbefalet en mindre pakke med 25 stk i stedet for 100 stk.
og det godkendte jeg men har ikke fået en bekræftelse på ændring af ordre det var i marts. senere fik jeg så en regning på fuld pris for 100 stk via klarna jeg kontakter dem igen de siger de vil kigge på det høre ikke fra dem. nu har jeg fået en rykker på 200 kr oven i altså 419 ,- har i dag betalt gider ikke den slags uprofessionelle pjat. fanme dårlig behandling af kunder nej tak til dem frem over

Vastaus yritykseltä Sportfishtackle.dk
Service fra øverste hylde.
De har ultimativt den bedste kundeservice jeg har oplevet online. Jeg har handlet en del hos dem og 2 gange har der været noget reklamation. Begge gange har sercive været fra øvertste hylde.
Jeg kan let anbefale at handle hos dem.
Laks på 5 kast
Nåede at tage 5 kast med den ene af spinnerne til premieren i Storåen og så fik jeg en laks. Så det må siges at være godkendt😁
Perfekt handel
Perfekt handel, og et virkelig godt produkt..
Ekstrem lang forsendelse!
Ekstrem lang forsendelse!
Produkt var udsolgt men markeret som fjernlager og lovet forsendelse mellem 4-12 dage, men der gik 7 uger før varen kom på lager og fik så mine produkter..

Vastaus yritykseltä Sportfishtackle.dk
Superrrrrrr👍
Stort vareudvalg- hurtig levering.
Stort vareudvalg- hurtig levering.
Alt ok
Vh
Lars Eriksen
Hurtigt og godt
Hurtig levering, billigste pris og alt som forventet.
Hurtig Levering.
Nem og overskuelig hjemmeside, enkelt at bestille. Varen blev leveret som oplyst, og levede op til mine forventninger.
Har nu bestilt fiskehjul og andet ved…
Har nu bestilt fiskehjul og andet ved dem 2 gange.
Begge handler er forløbet perfekt.