3,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,8

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 3/5 tähteä

Jag har alltid haft ett bra anseende om…

Jag har alltid haft ett bra anseende om Sponsorhuset, allt har fungerat prickfritt utom idag. Idag kommer jag inte in där, jag får ett felmeddelande när jag försöker öppna sponsorhuset, det står forbidden. Tråkigt. Jag vet inte vad som hänt och hoppas ni på sponsorhuset hör av er så jag får veta anledningen, jag har pengar innestående hos er som jag vill ta ut.

30. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Stöttar hemlösa katter varje gång jag handlar

Alldeles nyss 31 kr till min favoritförening Kattkommando Syd utan att det kostat mig någonting! Jag beställde en blombukett och butiken jag handlade hos är med i Sponsorhuset. Så enkelt och så praktiskt. Varje månad kommer en lista över butiker jag besökt, om någon missat att betala klickar jag i och skickar till Sponsorhuset så tar de kontakt med butiken. Det har blivit mycket pengar till hemlösa katter under åren, helt utan jobb eller kostnad för mig.

18. toukokuuta 2026

Smidigt att använda

Tycker det är himla smidigt med Sponsorhuset.se När jag vet att jag ska boka något som t ex resa, hotell eller hå på bio - kollar alltid in Sponsorhuset först om det finns någon % man kan tjäna - så många bäckar små blir till stor å - Funkar toppen tycker jag! 👌

7. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mycket strul för liten peng

Det fungerar dåligt med så kallad "handla smart" där sponsringen ska ske automatiskt om man väljer "aktivera". Trots vald aktivering så registreras inte köpet. Det har jag råkat ut för minst 10 gånger. Det blir massa strul att leta efter orderbekräftelser, fylla i tidpunkt för köp mm, mm.
Sedan ska pengarna stå inne i 30 dagar. Och minst 50 kronor måste det vara innan man kan ta ut något. Saknar nu en krona och efter det så ger jag upp Sponsorhuset.

24. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Grymt tjänst i tider som dessa..

Grymt tjänst i tider som dessa... ger både mig och barnens förening pengar som samlas på lite i taget. Matleveranserna, Foodora, elektronik mm mm ..

Varit med ett tag och nu är det ju även via mobil-app, helt galant smidigt!

4. heinäkuuta 2024

Deras presentkort gäller FRÅN 3månader

Deras presentkort gäller FRÅN 3månader.
Hur länge de gäller får man först reda på när köpet är klart.
Så man skall inte tro att det gäller i 1-2år som på normala ställen.
Så nu är biobiljetter för 1000kr inte värda ett sk*t.

8. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Jag har hittat bra erbjudanden via…

Jag har hittat bra erbjudanden via sponsorhusets butiker och bidragit med pengar åt mina barns föreningar. Win win!! Både köpt barnkläder, apoteksprodukter, husdjursmat och presentkort och allt har funkat. Bra koncept. Har dock inte behövt ångra något och ha vidare kontakt.

13. maaliskuuta 2023

Sponsorhuset vägrar följa ångerrätten

Sponsorhuset går över mer och mer till att man skall köpa presentkort för att använda dessa koder när man handlar på t ex lyko, zalando och åhlens m fl ställen. Dessa presentkort gäller inte på nedsatta varor när man handlar. Detta upplyser inte sponsorhuset om när man köper dessa presentkort. Kanske av okunskap vad vet jag...När jag nu till slutar lackar ur på dem och vill enligt ångerrätten inom 14 dagar få tillbaka mina pengar då VÄGRAR dem att betala tillbaka. Undrar om andra kunder är medvetna om rätt de har att få tillbaka dessa pengar. Det var bättre förr.... då

4. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin