Spirekassen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Näytä lisää

Super godt kursus, jeg er nu parat til at bruge mit drivhus hele vinteren - og derved få mere vinterlys i en mørk tid. Ikke at forglemme er det sundt at komme i haven, det er afstressende, og grøntsag... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

181 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dejligt udvalg af frø

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Pi, hvor lyder det godt! TAK fordi du gav dig tid til at skrive her på trustpilot. Hilsen Christine

Super fine varer og hurtig handel

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

18. heinäkuuta 2026

Kære Pernille, TAK for din fine anmeldelse. Hilsen Christine

Hurtig levering

Hurtig levering, smukt indpakket og en lille gave med frø

6. heinäkuuta 2026

Kære Heidi, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os💚Hilsen Christine

Spire dygtige frø og en smuk…

Spire dygtige frø og en smuk indpakning. En overraskelse medfølger. Bliver glad af at handle hos Spirekassen.

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Annette, TAK vi er meget glade for at du har så god en erfaring og deler den med os! Hilsen Christine🌱

Rigtig god vejledning og fra dag til…

Rigtig god vejledning og fra dag til dag levering.
Jeg ringe for at få noget vejledning, inden for nytte dyr. Dette fik jeg samt at hun rigtig sød og venlig.
Min levering kom dagen efter min bestilling.
Så jeg har kun mine allerbedste anbefalinger

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Anne Mette TAK!!! Vi gør virkelig også meget for at hjælpe vores kunder mest muligt. Godt du har bemærket det. 🌱Hilsen Christine

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition
Glæder mig vildt til at se det gro op
Mvh
Lars Hobel

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Lars. Du må have en rigtig god fornøjelse! TAK for din anmeldelse🌱Hilsen Christine

Lækkert og luksuriøst

Meget hurtig levering, lækker indpakning og gratis gave. Jeg er meget tilfreds 👍😍

14. kesäkuuta 2026

Kære Anne, GODT du har haft en god oplevelse! Hilsen Christine

Yderst tilfreds med købet

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏🏻🍀 Leveringen gik i øvrigt helt ‘efter bogen’ 👍
Mvh Louise

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Louise, MANGE TAK for at du giver dig tid til at anmelde os! Vi gør vores bedste, hver gang og det er skønt at du har bemærket det! Hilsen Christine💚

Hurtig levering

Hurtig levering.
Og i en emballage der fortæller en historie om en virksomhed, der virkelig gerne vil gøre det rigtige og gør sig umage.

10. kesäkuuta 2026

Åhhh Dennis, TAK for at du har bemærket NETOP det! Hilsen Christine🌱

Gode tilbud på frø midt på sæsonen

Gode tilbud på frø midt på sæsonen. Bestilte sommer hvidløg på tilbud - der stod at der var 1 helt hvidløg pr pose, da jeg modtog ordren var der 3 hele hvidløg i hver pose 🤩 meget tilfreds.

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Annika, JA vi forkæler lidt ekstra her sidst på forårssæsonen. TAK for din anmeldelse💚 Hilsen Christine

Altid hyggeligt at få post fra…

Altid hyggeligt at få post fra Spirekassen. Fin leveringstid og smukt pakket ind. Har været godt tilfreds.

6. kesäkuuta 2026

Kære Pia, hvor er det godt at hører, TAK🌱Hilsen Christine

Venlig, hurtig, præcis

Venlig, hurtig og præcis levering af rigtigt produkt

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Jan, det er jo lige sådan det skal være! TAK for din anmeldelse🌱Hilsen Christine

Spændende udvalg.

Fin beskrivelse ved hver pose frø.
Mange spændende og anderledes grøntsager. God ide med de QR koder, der er på posen med hvidløg, så man kan få dyrkningshjælp.
Pakket fint ind!

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Charlotte, Mange tak! Det betyder meget for vores lille virksomhed. Hilsen Christine