Spirekassen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää

Jeg købte hvidløg til efterårsplantning og narcisser, og alt var fint og i god kvalitet. Jeg blev især glad, da jeg også fik en lille pose blomsterfrø med som gave. 🌱🌸 Det var en virkelig sød og b... Näytä lisää

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Näytä lisää

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

187 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid hurtige til at pakke pg afsende :-)
Gode og fine frø med god spireevne.
Det bedste sted at købe sine frø. Også de økologiske!

26. syyskuuta 2025

Kære Merete, MANGE TAK for den fine anmeldelse💚Hilsen Christine

Smukt produkt i smuk indpakning

Gode beskrivelser på blomsterne, både udseende og how to. Priserne er også gode.
Pakken kom hurtigt. Meget fin indpakning med silkepapir og en lille gave.

25. syyskuuta 2025

Kære Camilla TAK for din fine anmeldelse. Hilsen Christine

Har lige modtaget en fin æske med is de…

Har lige modtaget en fin æske med de bestilte frø, samt en lille kuvert med frø som gave. Jeg glæder mig til at se resultatet af dette, for mig, nye eksperiment. Så, so far……👍

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Edel, skønt at høre at du har mod på nye eventyr med frø! Hilsen Christine

Har handlet på Spirekassen flere gang

Har handlet på Spirekassen flere gang, og altid oplevet hurtig levering i fornuftig emballage. Har altid modtaget flotte og spiredygtige vare. Det er en rigtig god service at deres temakasser kommer med en qr kode, så man i fred og ro kan læse om dyrkning af præcis det man har købt.

12. syyskuuta 2025

Kære Hanne, Sikke en fin tilbagemelding! TAK💚Hilsen Christine

Super oplevelse

God hjemmeside, nem process ved bestilling, gode betalingsbetingelser, hurtig levering. Kan varmt anbefale Spirekassen.

9. syyskuuta 2025

Super god oplevelse

Har netop sat to løg-lasagner i en stor plantekasse og glæder mig til foråret.
Super flotte og sunde løg, smuk og skånsom indpakning og fin og let forståelig vejledning. Derudover har Spirekassen en sympatisk og socialt ansvarlig virksomhedsmodel, som jeg gerne støtter.

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Heidi sikke en dejlig tilbagemelding💚Vi har meget fokus på vores sociale profil og inklusion af sårbare . TAK fordi du bemærker dette. Hilsen Christine

God information omkring deres varer

God information omkring deres varer. Dejligt med det sociale ansvar, der tages i virksomheden.

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Ane, TAK for at du bemærker vores hjertebarn, socialt ansvar! Hilsen Christine

De skønneste frø

De skønneste frø - sikkerhed for masser blomster. Fin indpakning, hurtig levering - og overraskelser i pakkerne! Wau!

4. syyskuuta 2025

Kære Gull-Britt, TAK for din fine tilbagemelding. Hilsen Christine

Hurtig levering

Hurtig levering, dejligt med en lille gave, og meget fint pakket ind. Det virker om, der er nok frø i hver pose. Det er første gang, jeg har bestilt en vinterdyrkningskasse. Det giver god inspiration.

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Guyonne, TAK for din fine anmeldelse. Du bliver vild med vinterdyrkning! Skriv eller ring hvis du har spørgsmål. Hilsen Christine

Altid god ❤️

Endnu en hurtig og god handel
Er meget imponeret over spirekassens design, og hvor nem og overskuelig hjemmesiden er, samt hvor gode beskrivelser der er. Jeg vil prøve kræfter med Hardy manuals for første gang i år, så det er rart med kyndig vejledning.
Som altid hurtig levering og pænt pakket ind. Er altid glad for at købe frø fra Spirekassen; her har jeg aldrig oplevet at blive skuffet

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Pluto, HVOR GODT! Jeg er sikker på at efterårssåning bliver en god oplevelse for dig. Hvis du har spørgsmål ringer du bare til os. Hilsen Christine

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Fik en fejlleverance - der på ingen måde var Spirekassens fejl. Fik en meget flot frøkasse tilsendt som undskyldning. Virkelig god service. Altid prima frø

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Nååå Elisa TAK for din forståelse. Fejlen er faktisk fundet. Det var sket i pakkeshoppen. Hilsen Christine

Så har jeg modtaget min første ordre…

Så har jeg modtaget min første ordre fra Spirekassen. Der har været hurtig levering. Lækker indpakning og virkelig god god vejledning på frøposerne. Jeg glæder til frøene kan sås og er sikker på at det ikke er sidste gang jeg bestiller frø fra Spirekassen

21. elokuuta 2025

Kæmpe fan :)

Jeg elsker at handle ved spirekassen. De har et kæmpe udvalg af både grøntsager, blomster, krydderurter osv. Hurtige i levering. Og skønne temakasser, så er det nemt for sån en som mig som aldrig kan beslutte mig for at købe eller som nogle gange har svært ved at sætte noget sammen :) Tak for en dejlig side :)

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Maria, TAK for en fin tilbagemelding den vil jeg gå videre med til mit team. Hilsen Christine

Hurtig forsendelse og fin indpakning

Hurtig forsendelse og fin indpakning

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Sisse, TAK for din fine anmeldelse det betyder meget for en lille butik som vores. Hilsen Christine

Kom hurtigt

Kom hurtigt, lækker pakke og alt godt

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Vibeke, mange tak for din vurdering af os. Det betyder meget for en lille butik! Hilsen Christine

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Varerne var fint pakket ind.
God vejledning på hjemmesiden i forhold til såning og høst.
Glæder mig til at komme i haven - hele året 😊

2. elokuuta 2025

Hej Kirsten...En kæmpe TAK for din finde tilbagemelding. Hilsen Christine💚

Hurtig service

Hurtig service. Nem og overskuelig hjemmeside. Godt udvalg og stor spire succes.

2. elokuuta 2025

Kære Carina, Mange tak for din fine tilbagemelding Hilsen Christine