Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg købte hvidløg til efterårsplantning og narcisser, og alt var fint og i god kvalitet. Jeg blev især glad, da jeg også fik en lille pose blomsterfrø med som gave. 🌱🌸 Det var en virkelig sød og b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid hurtige til at pakke pg afsende :-)
Gode og fine frø med god spireevne.
Det bedste sted at købe sine frø. Også de økologiske!

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Smukt produkt i smuk indpakning
Gode beskrivelser på blomsterne, både udseende og how to. Priserne er også gode.
Pakken kom hurtigt. Meget fin indpakning med silkepapir og en lille gave.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Har lige modtaget en fin æske med is de…
Har lige modtaget en fin æske med de bestilte frø, samt en lille kuvert med frø som gave. Jeg glæder mig til at se resultatet af dette, for mig, nye eksperiment. Så, so far……👍

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Æstetisk udtryk og god service
Hurtig levering, super æstetisk indpakning. Gode råd til såning. Udførlig beskrivelse af produktet.
Har handlet på Spirekassen flere gang
Har handlet på Spirekassen flere gang, og altid oplevet hurtig levering i fornuftig emballage. Har altid modtaget flotte og spiredygtige vare. Det er en rigtig god service at deres temakasser kommer med en qr kode, så man i fred og ro kan læse om dyrkning af præcis det man har købt.

Super oplevelse
God hjemmeside, nem process ved bestilling, gode betalingsbetingelser, hurtig levering. Kan varmt anbefale Spirekassen.
Super god oplevelse
Har netop sat to løg-lasagner i en stor plantekasse og glæder mig til foråret.
Super flotte og sunde løg, smuk og skånsom indpakning og fin og let forståelig vejledning. Derudover har Spirekassen en sympatisk og socialt ansvarlig virksomhedsmodel, som jeg gerne støtter.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
God information omkring deres varer
God information omkring deres varer. Dejligt med det sociale ansvar, der tages i virksomheden.

De skønneste frø
De skønneste frø - sikkerhed for masser blomster. Fin indpakning, hurtig levering - og overraskelser i pakkerne! Wau!

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Hurtig levering, dejligt med en lille gave, og meget fint pakket ind. Det virker om, der er nok frø i hver pose. Det er første gang, jeg har bestilt en vinterdyrkningskasse. Det giver god inspiration.

🌸🌸🌸❤️❤️❤️
Hurtig betjening - pakket rigtig fint - gode varer til gode priser 🌸

Altid god ❤️
Endnu en hurtig og god handel
Er meget imponeret over spirekassens design, og hvor nem og overskuelig hjemmesiden er, samt hvor gode beskrivelser der er. Jeg vil prøve kræfter med Hardy manuals for første gang i år, så det er rart med kyndig vejledning.
Som altid hurtig levering og pænt pakket ind. Er altid glad for at købe frø fra Spirekassen; her har jeg aldrig oplevet at blive skuffet

Fantastisk kundeservice.
Fantastisk kundeservice.
Fik en fejlleverance - der på ingen måde var Spirekassens fejl. Fik en meget flot frøkasse tilsendt som undskyldning. Virkelig god service. Altid prima frø

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Så har jeg modtaget min første ordre…
Så har jeg modtaget min første ordre fra Spirekassen. Der har været hurtig levering. Lækker indpakning og virkelig god god vejledning på frøposerne. Jeg glæder til frøene kan sås og er sikker på at det ikke er sidste gang jeg bestiller frø fra Spirekassen
Kæmpe fan :)
Jeg elsker at handle ved spirekassen. De har et kæmpe udvalg af både grøntsager, blomster, krydderurter osv. Hurtige i levering. Og skønne temakasser, så er det nemt for sån en som mig som aldrig kan beslutte mig for at købe eller som nogle gange har svært ved at sætte noget sammen :) Tak for en dejlig side :)

Hurtig forsendelse og fin indpakning
Hurtig forsendelse og fin indpakning

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Varerne var fint pakket ind.
God vejledning på hjemmesiden i forhold til såning og høst.
Glæder mig til at komme i haven - hele året 😊

Hurtig service
Hurtig service. Nem og overskuelig hjemmeside. Godt udvalg og stor spire succes.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Dejligt udvalg og endda øko
Dejligt udvalg og endda øko, gode priser og hurtig levering. 👍

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.