Wij kunnen Spijkkapel aan iedereen aanbevelen! Harde en nette werkers en denken mee in oplossingen. Vanaf het eerste bezoek in de showroom totdat onze dakkapel is geplaatst, een goed, fijn en professi... Näytä lisää
Dit bedrijf is zonder meer fantastisch. De service van Spijkkapel is van een nivo dat je nog zelden vindt. Ik heb een dakkapel laten plaatsen en ben daarin uitermate goed geadviseerd. De medewerke... Näytä lisää
Fijne ervaring van begin tot het eind. Zowel Rob als Chelsea zijn zeer betrokken en weten waar ze over praten. De kozijnen en rolluiken zijn vakkundig geplaatst en ook deze heren zijn vaklui. Werken... Näytä lisää
Als kritisch consument had ik graag wat "te zeiken" gehad maar ik heb echt niets kunnen vinden. Samengevat: betrouwbaar ervaren bedrijf want alle afspraken zijn uitgevoerd of nagekomen en een prima ku... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Spijkkapel te Spijkenisse is dé bouwer van dakkapellen, dakopbouwen en nokverhogingen voor Spijkenisse en omstreken. Vanuit onze werkplaats te Spijkenisse fabriceren wij prefab dakkapellen en verzorgen wij tevens de bouw van dakopbouwen en nokverhogingen.
Kelvinweg 15, 3208 KC, Spijkenisse, Hollanti
- 0181-442530
- info@spijkkapel.nl
- spijkkapel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Wij zijn ontzettend tevreden met onze dakkapel
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe dakkapel! Via onze aannemer kwamen we bij dit bedrijf terecht en kregen we in de showroom zeer goed en kundig advies. Er was veel keuze in kleuren en materialen, en er werd echt met ons meegedacht.
Ook tijdens het inmeten kregen we extra nuttige tips, waardoor alles perfect op maat is uitgevoerd. Het plaatsen verliep soepel en de medewerkers waren netjes, vriendelijk en duidelijk vakbekwaam.
Een fijn extra punt was dat het betonstorten uiteindelijk niet nodig bleek – dit werd snel en adequaat opgelost.
De dakkapel ziet er prachtig uit en is tot in de details perfect afgewerkt. Wij zijn superblij met het resultaat en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Uitstekende ervaring
Wij kunnen Spijkkapel van harte aanbevelen na 3x met hen te hebben gewerkt: 2x dakkapel en 1x plaatsing Velux raam. Prijzen zijn goed, zeker in verhouding tot geboden kwaliteit van werk.
2 jaar geleden eerste dakkapel laten plaatsen. Heb meerdere bedrijven bezocht om te kunnen zien hoe dakkapellen worden opgebouwd. Naar mijn mening is constructie en afwerking bij Spijkkapel beste wat ik gezien heb. Alle keren hebben de heren netjes gewerkt en geheel volgens afspraak geleverd.
Uitstekende service!
Wij zijn ontzettend tevreden over Spijkkapel!
Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering was de service uitstekend. Het team werkte professioneel, dacht goed mee en hield zich netjes aan de afspraken.
De dakkapel is perfect geplaatst en alles werd keurig en schoon achtergelaten. Echt vakwerk!
Wij kunnen Spijkkapel van harte aanbevelen aan iedereen die een dakkapel wil laten plaatsen. Top gedaan!
Echte service bestaat nog!!!
Ze zeggen wel eens de eerste indruk is de beste. Het voelde gelijk goed en dit is tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zeker ook gebleken.
De eigenaar denkt echt mee in oplossingen. Indien er iets onverwachts optreedt tijdens de werkzaamheden is het eerste wat je hoort;‘Geen zorgen, wij lossen het op en klaren de klus!’. Dit hebben zij dan ook zeker gedaan en onze dakkapel is weer lekkage vrij en ziet er weer schitterend uit.
Zij hebben dit gedaan met een super vriendelijk team, wat op tijd is en zich aan de afspraken houdt.
Rob jij bedankt en bedank ook je personeel namens ons.
Mochten wij in de toekomst nog een soortgelijke klus hebben, dan weten wij je zeker te vinden!
Jeroen
Doen wat ze beloven
Eindelijk een 'dakbedrijf' dat doet wat het belooft. Na al vele bedrijven over de vloer te hebben gehad voor een lekkage aan onze dakkapel uiteindelijk gebeld met Spijkkapel. Hoewel het verhelpen van een lekkage niet hun core business is hebben ze toch het werk voor ons uitgevoerd. En geheel naar tevredenheid. Servicegericht, duidelijk en eerlijk over de kosten. Omdat het werk uiteindelijk sneller klaar was dan gepland, kregen wij ook nog een deel van de kosten terug. Ook werd er nog geholpen met het rapport voor de verzekering om de gevolgschade van de lekkage aan te melden. Zelden ergens zo netjes geholpen, erg tevreden!
Dakkapel en zolderverbouwing laten…
Dakkapel en zolderverbouwing laten uitvoeren.
Offerte maken en doorspreken van plannen ging erg prettig met Rob. Is goed over nagedacht wat er moet gebeuren en hoe.
Tijdens uitvoering ging het wel een beetje rommelig, zeker qua planning.
Extra werkzaamheden laten uitvoeren was verder geen probleem.
Al met al een grote klus tot een goed einde gebracht.
Halve huis succesvol verbouwd
Halve huis huis laten verbouwen door Spijkkapel, dakisolatie, dakkapel, kozijnen, gevelbekleding en de aftimmeren binnen. Op wat schoonheidsfoutjes na niks te klagen en ook die hebben ze vakkundig opgelost.
Ook alles goed geïnspecteerd voor het aftimmeren zodat er geen gebreken weggestopt zijn.
Bedankt 👌🏼
Ik kan niet anders zeggen dan TOP 👍🏼
De eigenaar van Spijkkapel (Rob) heeft hier alles opgemeten, en alles geregeld (vergunning en stort afval). Alles was met ons is afgesproken is ook nagekomen.
Ook de mannen die hier gewerkt hebben. Bedankt 🙏🏻
Ervaring Spijkkapel
Na enig speurwerk in onze zoektocht naar onze dakkapel zijn wij via internet uitgekomen op Spijkkapel. Ze hebben op de website een programma dat gebruiksvriendelijk is en op een transparante en inzichtelijke manier een duidelijke prijsindicatie/offerte voor je berekend. Na dit voorwerk hebben we een afspraak gemaakt bij de showroom in Spijkenisse. Tijdens deze afspraak, waar we hartelijk zijn ontvangen, zijn we voorzien van kundig advies en hebben we onze dakkapel goed samen kunnen stellen.
We hebben er, ook na plaatsing, een fijn gevoel aan overgehouden.
Opvallende pluspunten:
Kundig advies, ook ter plaatse
Veel keuze in materialen en kleuren
Eerlijk advies
Mooie showroom met diverse voorbeelden
Neemt de tijd voor je
Oprechte interesse
Levering volgens afspraak
Open communicatie
Echt top werk!
Echt top werk!! Van begin tot einde erg behulpzaam geweest! Netjes en super mooi resultaat. De mannen die het dakkapel kwamen plaatsten waren erg vriendelijk en gezellig!
Het stuc werk ziet er ook erg goed uit!!
Ik raad echt iedereen aan om bij spijkkapel te gaan!!
Nostra casa 2.0
Eerlijk advies, alles uitgevoerd met oog voor detail. Netjes afgewerkt.
Niet alleen de complimenten van ons, maar ook uit de buurt :0)
Mensen die zelfs stil staan om de kapellen te bewonderen.
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit…
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service van onze geplaatste dakkapel.
Zeer klantvriendelijk.
Rozenburg
Mooi dakkapel super snel geplaatst
Mooi dakkapel super snel geplaatst, binnenzijde keurig afgewerkt, fraaie raamdecoratie geplaatst, monteurs denken met je mee en denken in oplossingen.
Super 👌
Super 👌 bij ons een mooie dakkapel geplaatst. Van te voren heldere uitleg en advies gehad wat de beste opties zijn in onze situatie. Uitvoering perfect verlopen, netjes en snel. Uitstekende service en denken graag met je mee.
Vakmanschap en betrouwbaarheid
Spijkkapel heeft bij ons op zolder een dakkapel geplaatst. Vakkundige mensen die heel netjes werken. Geen lekkages of beschadigen.
Rob de eigenaar is ook super vriendelijk en legt alles goed uit.
Ook na het plaatsen even goede service. (Klein deukje in de dakrand die is vervangen)
Zeker aan te raden.
Prachtig resultaat!
Goede voorlichting gehad over de opties en netjes geplaatst en afgewerkt, blij met het resultaat!
Wij kunnen u Spijkkapel aanraden
Eerst afspraak gemaakt in de showroom voor informatie over het laten plaatsen van een dakkapel. Aldaar vriendelijk ontvangen en uitgebreid uitleg gehad met alle mogelijke opties. Eenmaal besteld kon de dakkapel al na 3 weken geplaatst worden. Alles keurig netjes geplaatst en waterdicht gemaakt, van binnen afgewerkt en gestukadoord in 3 dagen.
Wij zijn blij met onze mooie dakkapel.
klant is koning
Spijkkapel heeft bij ons de dakkapel vervangen. Het project is prima verlopen. We zijn erg blij met het resultaat.
Wat maakt Spijkkapel een aanrader?
- klantvriendelijk
- prima advies
- oog voor details
- vakmensen
- harde werkers
- goede planning
- afspraken worden nagekomen
- snelle uitvoering
Een pluim voor Rob, Chelsea, Jimmy en Dennis en de andere medewerkers aan deze klus.
Kies voor spijkkapel
Na een bezoek aan de winkel, wat overleg en informatie, wat extra bedenktijd, heel erg blij met de keuze voor de dakkapel die spijkkapel geplaatst heeft, de oude er af en nieuwe erop. Omdat er geen kraan in de buurt kan komen is alles handmatig afgebroken en weer opgebouwd. Het is het paradeplaatje van de wijk geworden. Ontzettend mooi, strak en conform alle afspraken. Echt een aanrader, twijfel niet en kies voor spijkkapel
In een woord Super!!
In een woord Super!!
Houden zich aan de afspraken, hardwerkend personeel, voor elke klus de juiste personen, klantvriendelijk en gaan netjes te werk. Zeer tevreden over ons dakkapel!