Kukirin Danmark ApS Arvostelua 63

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem el... Näytä lisää

Her får du ekstraordinær service, der eksisterer ikke mange forretninger i dagens Danmark der går så meget op i deres kunder. Jeg købte en G2 Pro Max. Lidt snakken frem og tilbage og produktet var lev... Näytä lisää

En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok også er en del andre der finder ud af de skal bruge vint... Näytä lisää

1. Maahantuoja
  2. Polkupyöräliike
  3. Verkkokauppapalvelu
  4. Skootterikauppa

Din eneste Danske KuKirin El-løbehjuls forhandler, med egen butik, lager, værksted og webshop | Find os på www.KuKirinRacing.dk | www.KuKirin.me

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Legendarisk side

Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem eller spørgsmål

8. huhtikuuta 2026

Hurtig og effektiv service

Michael svarede hurtigt tilbage på mail.
Tingene blev sendt hurtigt og vi havde vores dele efter kort tid.
Det betyder noget for en utålmodig teenager👍😊.
Så fem store stjerner.

Og vi ved, hvor vi skal henvende os, hvis vi mangler viden om løbehjul👍

19. marraskuuta 2025

God handler

God mand han er god til at handle med en og han er god til at fortælle om produktet/regler

15. marraskuuta 2025

Vi har fået rigtig god og faglig hjælp…

Vi har fået rigtig god og faglig hjælp i forbindelse med vores køb hos Kukurin Danmark. Michael var både utrolig rar og kompetent, og vi følte os trygge gennem hele processen. Han tog sig tid til at lytte til vores behov og gav professionel vejledning, så vi endte med det helt rigtige løbehjul til sønnen. Han er super glad! Vi kan varmt anbefale Kukurin Danmark til andre, der ønsker god service og høj faglighed.

30. syyskuuta 2025

Utrolig god service da der skulle…

Utrolig god service da der skulle skiftes bremser. Top professionelt , og løsnningsorienteret da det viste sig det ikke kunne nåes til tiden , så fik en løsnning så sønnike blev glad.
Kan varmt anbefale både køb og eftersalgs processen man bliver hjulpet utroligt godt både under køb og med den efterfølgende service!

10. syyskuuta 2025

Meget flot service og support

Jeg købte et Kukirin A1 og er super glad for det. Jeg har været lidt uheldig med skivebremserne, som skal justeres for at spille max, men indehaver Michael har ydet meget flot service og supporten har været upåklagelig hele vejen igennem. Kan kun anbefale at købe herfra.

22. elokuuta 2025