1. Verkkopalveluyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Prøv en af verdens hurtigste hosting løsning fra kun 199kr/md med e-mail, chat og tlf-support. Vi garanterer en hurtigere side/shop + en masse andre funktioner med i prisen.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hurtigt, stabilt, og kundeservice i særklasse

Speedio får hermed mine varmeste anbefalinger. Vi har brug for stabilitet og hastighed. Begge dele leverer Speedio til perfektion, men det er ikke engang det bedste. Det absolut vigtigste for mig, er at de er til at komme i kontakt med, og eventuelle problemer løses hurtigt. Det betyder uendeligt meget, at der er hjælp og få, hvis der er behov for dette.
Mvh.
Lasse Thomsen
Frejaskind.dk

6. toukokuuta 2021

Hurtigere end nogensinde før

Speedio har virkelig valgt det rigtige navn, for der er fart på alt hvad de laver. Vores hjemmeside kører hurtigere end nogensinde før, hvilket efterlader tydelige sport i søgemaskinerne.

16. helmikuuta 2021

Saad fra Speedio har lige reddet min…

Saad fra Speedio har lige reddet min weekend! Mod tekniske problemer jeg ALDRIG selv ville ha' kunne fixe.

Selv udenfor åbningstid slog Speedio til og sørgede for vores Online Shop hurtigt kom op igen efter jeg havde givet op.

KÆMPE ROS HERFRA og kan 100% anbefale deres gode service!

16. lokakuuta 2020

Det bedste valg!!!!!!

Jeg har længe kigget efter den rette hosting og er på ingen måde i tvivl om at jeg er havnet det rette sted.

- Hurtig server og god support!!!!

11. lokakuuta 2020

Her kommer en ærlig anmeldelse efter 1…

Her kommer en ærlig anmeldelse efter 1 år med speedio.
Du får verdens hurtigste hosting, og ekstremt kompetent Wordpress rådgivning. Vi er et bureau som bruger speedio til alle vores kunder, og vi har aldrig haft bøvl eller andet. Nedetid på under 1 time på 365 dage. Det er til at leve med. Perfekt kommunikation og top sikkerhed. Ingen problemer med spam eller hacker angreb. Tlf support er prikken over i'et selvom alt klares over email :) Kan kun anbefale speedio - De kan deres kram.

20. maaliskuuta 2020

Kan stærkt anbefales!

Vi bruger speedio hos Fair Erstatning og er super glade for det. Hjemmesiden er blevet meget hurtigere og loadhastigheden er meget bedre nu efter vi skiftede til Speedio. Det kan også mærkes gevaldigt på SEO, hvor vi på adskillige søgeord har set stor fremgang.
Desuden er der altid god og hurtig kundeservice, så alt i alt er det en super løsning og rigtig meget værdi for pengene. Kan stærkt anbefales!

7. helmikuuta 2020

Uden tvivl danmarks hurtigste hosting

Uden tvivl danmarks hurtigste hosting.

Jeg bruger selv Speedio på Kreer.dk og på en lang række af vores kunders sider, som alle har fået barberet halvdelen af deres hastighed, ved blot at skifte til dem. En hurtig hjemmeside er afgørende for din SEO, og det er derfor dyrt, ikke at vælge Speedio.

Knald god support og gratis flytning ved 1 års binding.

9. joulukuuta 2019

Den bedste og hurtigste hosting, jeg har prøvet.

Speedio er den bedste og hurtigste hosting, jeg har prøvet. Der er lynhurtig (og kompetent) kundeservice, og så er det virkelig hurtigt. Hver gang, jeg har flyttet et website til Speedio, har jeg med det samme kunnet mærke en markant forbedring i hastigheden, og det er grunden til, at jeg anbefaler mine kunder at blive hostet hos Speedio, hvis de er lidt ambitiøse med deres website og gerne vil have en stabil og hurtig løsning.

7. joulukuuta 2019