spasense.nl Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Superfijne dag gehad. MAAR een negatieve ervaring met het restaurant. Vooraf een duidelijke mail gestuurd met de vraag of dat glutenvrij eten (coeliakie) een probleem was; geen antwoord. Via via van... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Hé fijne dag gehad…MAAR…als tussendoortje een appelcrumble besteld. We kregen een appeltoetje ZONDER crumble. We maakte hier meteen een opmerking over. De klacht werd echter niet opgelost. Tijdens het... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jammer! Prachtig complex mooie faciliteiten, maar afgelopen jaren echt te koud. Alsof alles een paar graden lager is gezet. De sauna’s de zwembaden, allemaal te koud. Eten ook kleinere porties en ve... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Prima, maar aantal dingen matig: Temperatuur overal aan de koude kant (zwembad, bubbelbad en restaurant) en ruim 30 min voor sluitingstijd werden we naar buiten gejaagd door twee stofzuigende medewe... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

25 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Overvolle sauna en te weinig ligbedden

Op 1 mei ben ik samen met mijn moeder (die slecht ter been is en die voor het eerst naar een sauna ging) geweest ook mijn zusje die nog nooit geweest is ging mee.
We dachten een leuke dag te hebben maar niets was minder waar.
We waren er optijd zodat we een goed plekje buiten hadden dachten we.
Toen ik even een sigaret ben gaan roken was mijn handdoek weggehaald en kon ik hem ophalen bij het restaurant.
Deze dag was de HELFT van het veld afgesloten waardoor iedereen op elkaars lip moesten liggen. Er was veel spanning en veel ontevredenheid.
Ik heb nog nooit bij een sauna zoiets meegemaakt. Wellicht een idee om niet zoveel mensen binnen te laten als jullie geen plekjes kunnen bieden voor iedereen! Dit is de 3e keer en de laatste keer dat ik geweest ben geef mij maar beerendonck en elysium.
Belachelijk wat hier gebeurde. Heb het gebeld maar we werden onbeschoft te woord gestaan en afgewimpeld dat het druk was. Helaas.
Groet

1. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Was afgelopen Do.dag bij Spa Sense

Was afgelopen Do.dag bij Spa Sense, wil mijn complimenten maken naar het personeel die erg hard heeft gewerkt om tijdens deze drukke dag iedereen het naar zijn zin te maken.
Jammer dat je geen fooi meer mag geven, ben zo benieuwd waarom dat niet meer mag, gun het hun zo!!

3. toukokuuta 2025

koude baden

23-1-25 waren wij met 4 personen bij Spa Sense in Geldrop. Gedurende de dag merkten we dat de temperatuur van de baden (voetenbad, zwembaden binnen en buiten, bubbelbaden) kouder was dan anders en naar mate het later werd nog verder afnam. Bij navraag bij het personeel kregen we de reactie “we zullen er naar kijken”. Uiteindelijk was de temperatuur van de baden zo ver gezakt dat het verre van behaaglijk was om hier in te zitten en zijn we (eerder dan normaal) naar huis gegaan. Bij het afrekenen vroeg de receptioniste nog vriendelijk of alles naar wens was geweest. Toen we vertelden over de lage temperatuur in de diverse baden gaf ze aan dat ze dit al 100 maal gehoord had van vertrekkende klanten en dat ze het hoofdkantoor hierover geinformeerd had. Op onze vraag of we een tegemoetkoming, of een voucher konden krijgen voor het ongemak reageerde ze dat ze dat niet kon doen. Voor ons niet echt een geweldige welness beleving en zeer waarschijnlijk de laatste keer dat we Spa Sense bezocht hebben.

23. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

mooie nette sauna

mooie nette sauna , bijna alles is goed verzorgd , mooie cabines goed op temperatuur , goed werkende stoomcabine , alleen spekglad zo ook de centrale gang lijkt wel een glij baan , dat zou beter droog gehouden moeten worden . goede betaalbare horeca, personeel niet allemaal even vriendelijk .
ik ben uitgegleden in de stoomcabine en heb hierdoor een gewond geraakt en ben door een horeca medewerkster goed geholpen alleen zou er geinvesteerd mogen worden in betere middelen om wonden te behandelen bv ivm het reinigen van wonden en bv fatsoenlijke waterdichte pleisters en zou het netjes zijn als er op een meer professionele manier op gereageerd word , wij konden meteen naar huis en er werd alleen gezegd ....vervelend .

12. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

inmiddels toch wel exorbitante prijzen.

Weer een "nieuw kaart" Hoewel nieuw!! Het enige wat nieuw was waren de prijzen. Het is volgens mij al de 3de of 4de verhoging de laatste 2 jaar. Ik weet dat we klagen vanuit luxe hoor maar deze prijzen zie je echt nergens. Ik noem het absurd. Een klein pilsje voor € 5, een kop soep voor € 9. Wij gaan eens bij een andere sauna kijken. Dit geeft ons echt een ontevreden gevoel en is het toppunt van graaiflatie. Snap best dat je de prijzen aan moet passen maar dit gaat echt nergens meer over.

19. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin