Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Αγόρασα μία διακοσμητική κουκουβάγια Ισπανικής προέλευσης και συγκεκριμένα της εταιρείας Signes Grimalt αξίας 80€ σε άθλια συσκευασία ενώ θέλω να την κάνω δώρο και χτυπημένη στο αυτάκι της. Το γεγονός... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jeg bestillte et par tursandaler som skulle være en bursdagsgave. Det er nå nå 3 uker siden Jeg henvendte meg flere ganger til kundeservice i Spartoo, men har per idag ikke mottatt noe hjelp eller... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ψωνίζω 10 χρόνια! Πολύ καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Αν στη συλλογή μπορούσαν να προσθέσουν παπούτσια σε wide φόρμα (δεν αναφέρομαι στις συμβουλές μεγέθους, αλλά στη δυνατότητα αναζήτησης μοντέλων μ... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Excellent design. Big clean photos from all angles and super 360 degrees view. Many sales coupons make you more comfortable deciding to buy. I wish there were more fitting reviews, table with measure... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Laukku- ja matkatavaraliike
  2. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

Παπούτσια, ρούχα, τσάντες, ρολόγια ... Πάνω από 744 μάρκες και 45.000 μοντέλα βρίσκονται στη διάθεσή σας με δωρεάν αποστολή και δωρεάν επιστροφή. Converse, Birkenstock, Crocs, Vans, Timberland, Ralph Lauren, Havaianas...

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Very satisfied

All of my orders always arrive on time, I have never had any problems with exchanges or refunds, I am very satisfied.

29. toukokuuta 2021

Ψωνίζω 10 χρόνια

Ψωνίζω 10 χρόνια! Πολύ καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Αν στη συλλογή μπορούσαν να προσθέσουν παπούτσια σε wide φόρμα (δεν αναφέρομαι στις συμβουλές μεγέθους, αλλά στη δυνατότητα αναζήτησης μοντέλων με μεγάλο φάρδος) θα ήταν άριστοι. Καθώς επίσης αν μπορούσαν να επιλύσουν θέματα αργοπορίας παράδοσης. Μειονέκτημά τους η σχετικά ανελαστική τιμολογιακή πολιτική προσφορών, παρά το γεγονός ότι σχεδόν πάντα υπάρχουν καλές προσφορές. Ωστόσο είναι από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές επιλογές και βελτιώνονται.

21. toukokuuta 2021

Not recommended

I have never seen an online shop where the length of the t-shirts is not clearly given, or, if given, not changing according to the size!

After conducting the store, a very polite and helpful employer advised me to consult the size guide of the original brand. Having to choose among a great number of products belonging to different brands, some of which are sold exclusively at Spartoo, makes the whole procedure tiring, time-consuming and sometimes impossible.

I wouldn’t advise the particular store for any kind of purchase.

5. toukokuuta 2021

Γεια σας Νίκο,
Ελαβα γνώση του μήνυματός σας και σας ευχαριστώ.

Σας ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και λυπάμαι που δεν βρήκατε τα νούμερα που θέλατε καθώς στην σελίδα μας αναγράφονται όλες οι πληροφορίες που μας προμηθεύουν οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο adriana@spartoo.gr ή στο 0030 2111987531 (αστική χρέωση) Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00.

Παρελαβα αμεσα ελλατωματικο προιον

Παρελαβα αμεσα ελλατωματικο προιον. Ανυπαρκτη επικοινωνια απο τη μεταφορικη. Η επικοινωνια με την εταιρια τηλεφωνικως αδυνατη, μεσω mail απαντηση μετα απο δυο ημερες καθε φορα και ασυνδετη, μαλλον απο ρομποτ. Μετα απο δεκαπεντε μερες ακομα παρακαλαω να επιστρεψω το προιον.

13. huhtikuuta 2021

Γεια σας Eiro P,
Ελαβα γνώση του μήνυματός σας και σας ευχαριστώ.

Σας ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία.

Όλα τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά και σε άριστη κατάσταση και έχουν αγοραστεί απευθείας από τις μάρκες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας.

Σας εγγυόμαστε ότι κανένα από τα μοντέλα μας δεν αποτελεί απομίμηση και λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Saanut 1/5 tähteä

Still waiting for my order...

Still waiting for my order.... since Nov 26 !!!!!

13. joulukuuta 2020

Γεια σας Evan,

Ελαβα γνώση του μήνυματός σας και σας ευχαριστώ.
Σας ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Είμαστε στην δίαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο adriana@spartoo.gr ή στο 0030 2111987531 (αστική χρέωση) Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00.

DON’T BUY!

DON’T BUY!! Rediculous customer service!! I waited 40 days after my purchase to receive my correct invoice after speaking too many times on the phone, and they could not even apologise!! Too much inconvenience for nothing!

30. lokakuuta 2020

Γεια σας Δήμητρα,
Ελαβα γνώση του μήνυματός σας και σας ευχαριστώ.

Σας ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
Χαίρομαι που τελικά λάβατε την απόδειξη που χρειαζόσασταν και λυπάμαι αν λόγω φόρτου εργασίας το αίτημά σας δεν ικανοποιήθηκε νωρίτερα.

You can find everything

My first buy was in 2014. I've been trusting Spartoo over 6 years. I fully recommend it to everyone, who want to seperate by his appearance. The prices and the delivery time are as expected.

24. syyskuuta 2020

Great site!!!

I order 16/12 and expected my order to be late cause christmas is always busy time but no. My order arrived today as planed and product was exactly as described. I will order from them again for sure. Totally recommended!

30. joulukuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

The most excellent choice of all!

The most excellent choice of all! First of all they ALWAYS answer in phone calls within seconds. They are extremely helpful and polite. My order came in time and I wanted to change the size. They arrange everything but unfortunatelly the courier company delayed more than 10 days to pick up the parcel. They apologized and they gave me 20% discount plus a 7 euro check. They are very professional and since now I will always check Spartoo website if they have available what I am looking for. If they have it, I will never buy anything from any other store. Great job guys. Keep going like this and do not change anything. You are perfect! Thank you!

14. joulukuuta 2019

Fake product

Service was impeccable, delivery was prompt (because I paid extra for faster delivery), but THE PRODUCT WAS FAKE. I ordered Levi's 501 jeans, but the red tab (a virtual certificate of authenticity for Levi's) had Levi's written with a capital "E" instead of the proper "e", and on the pocket label "Lot 501" is written instead of just "501". This is an obvious attempt to reproduce LVC jeans, but LVC jeans sell for hundreds of €, not just € 89. I must admit though that this is a good quality fake.

2. lokakuuta 2019

Γεια σας Κωνσταντίνε,
Για το Spartoo κάθε πελάτης είναι σημαντικός και σε αυτό οφείλεται η συνεχής τηλεφωνική μας επικοινωνία, καθώς και η εν λόγω απάντηση.
Οι απομιμήσεις είναι παράνομες και το spartoo σέβεται απόλυτα τη νομοθεσία. Σας εγγυόμαστε ότι κανένα από τα μοντέλα μας δεν αποτελεί απομίμηση. Το logo στη φωτογραφία ενδέχεται να διαφέρει γιατί μπορεί το αρχικό μοντέλο που εστάλη για την φωτογράφιση να ήταν το δείγμα και να προέρχεται από προηγούμενη κολεξιόν.
Εάν κάνετε την έρευνά σας στο επίσημο σάϊτ της Levi’s  αναφέρεται και το Lot(στην τσέπη του παντελονιού) αλλά και τα γράμματα είναι κεφαλαία (logo εταιρείας) και μάλιστα κάποιες φορές αλλάζουν και χρώματα (λευκό, κόκκινο,μπλε).
Συνεπώς, δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης της γνησιότητας των προϊόντων μας,καθώς αυτό που παραλάβατε περιλαμβάνει και το Lot στην ετικέτα στην τσέπη του παντελονιού αλλά είναι και με κεφαλαία γράμματα το logo της εταιρείας Levi’s .
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

My package was lost

My package was lost, then sent anew to a wrong adress, 18 days later I still haven't got what I have already paid for.

8. heinäkuuta 2019

Γεια σας Άννα,
Πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας στις 19/06/2019 και επιλέξατε να γίνει η μεταφορά με τη Γενική Ταχυδρομική. Όπως ενημερωθήκατε και κατά την παραγγελία σας, ο χρόνος παράδοσης με τη Γενική Ταχυδρομική είναι 6-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής (20/06/2019), καθώς βρισκόμαστε στη Γαλλία και όλα τα πακέτα έρχονται οδικώς από εδώ. Θα έπρεπε να είχατε παραλάβει το αργότερο μέχρι τις 02/07/2019.

Στις 03/07/2019 κι έπειτα από email που αποστείλατε στο σάϊτ μας αναφέροντας το γεγονός ότι δεν είχατε παραλάβει ακόμα, σας ενημερώσαμε ότι λόγω ενός προβλήματος κατά τη μεταφορά, το πρώτο πακέτο σας χάθηκε. Επειδή στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, στις 03/07/2019 προωθήσαμε εκ νέου την παραγγελία σας στη διεύθυνση που αναγραφόταν στην πρώτη σας παραγγελία επιλέγοντας τη UPS Express (χωρίς δική σας επιβάρυνση), για να παραλάβετε συντομότερα το πακέτο σας και δημιουργήσαμε για εσάς ένα κουπόνι 20% για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενες παραγγελίες.

Σήμερα, επικοινωνήσατε με email με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αναφέροντας ότι δε σας το έχουν παραδώσει ακόμα και όπως φαίνεται στο tracking ‘’Ζητήθηκε αλλαγή στη διεύθυνση’’. Δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο η Μεταφορική έβαλε αυτό το σχόλιο. Η διεύθυνση στην οποία απεστάλη η παραγγελία είναι η διεύθυνση την οποία είχατε δηλώσει στην αρχική σας παραγγελία. Δεν αποστείλαμε το πακέτο σας σε άλλη διεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήσαμε μαζί τους και ζητήσαμε άμεση παράδοση του δέματός σας σήμερα.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση.

Για οποιαδήποτε απορία παραμένουμε στην διάθεσή σας στο SPARTOO.GR.

Saanut 2/5 tähteä

lots of promo ...poor service

all the promo ...all the spam mail ...all the notifications
but cant deliver on time ...
sad for a company of this size . will take my business elsewhere.
i placed one order ...supposed to arrive in 8 working days .
i contact them on the 8th ...they told me that probably is arriving today ....
the next day i called them again ...and they told me that they are going to deliver as of monday ..due to "a lot of orders " ...whattt???
so bottom line ...i missed the birthday date ...i had to get a new present ..meanwhile i was waiting for the couriers that they decide they want to work with ...to deliver ...
and 5 euros "compensation" in my paypal account for the delay of 5 days is at least insulting.

10. toukokuuta 2018

Γεια σας Αχιλλέα,

Πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας στις 20/04/2018 και επιλέξατε να γίνει η μεταφορά με τη Γενική Ταχυδρομική. Όπως ενημερωθήκατε και κατά την παραγγελία σας, ο χρόνος παράδοσης με τη Γενική Ταχυδρομική είναι 8-9 εργάσιμες ημέρες το αργότερο από την ημέρα αποστολής (23/04/2018). Οπότε, θα παραλαμβάνατε μεταξύ 03/05/2018(8η εργάσιμη ημέρα)-04/05/2018(9η εργάσιμη ημέρα).

Η ενημέρωση που λάβαμε για την καθυστέρηση στην παραλαβή 6 παλετών που έφυγαν από τις εγκαταστάσεις μας στις 23/04/2018 έγινε την προηγούμενη Παρασκευή,04/05/2018, 9η εργάσιμη ημέρα όπου και έπρεπε να παραλάβετε. Έχετε υπόψιν σας ότι όλα τα πακέτα έρχονται από την Γαλλία οδικώς. Συνεπώς, προέκυψε μια καθυστέρηση κατά τη μεταφορά. Αυτό το ατυχές περιστατικό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.

Σε μια προσπάθεια να επανορθώσουμε γι'αυτή την καθυστέρηση επιστρέψαμε το ποσό των 5 ευρώ στο Paypal.

Έχουμε ήδη μεταφέρει τη δυσαρέσκειά σας για τη Μεταφορική με την οποία συνεργαζόμαστε στο Αρμόδιο τμήμα, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον αλλά και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία μας. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε μια λύση. Θα χαρούμε πολύ να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη σας.

Λυπούμαστε ειλικρινά και πάλι για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin